Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

Δημοτικές Εκλογές 2019

Άρθρο της Κατερίνας Βουρλάκη: Πριν περάσεις το παραβάν μάθε και σκέψου

Εσύ αγανακτισμένε πολίτη που κάθε μέρα οικτίρεις για την καθημερινότητά σου, για την κατάσταση που ζεις, για τους πολιτικούς που σε κυβερνάνε. Εσύ που βγαίνοντας από την πόρτα σου πέφτεις στον λάκκο που σου άνοιξε ο εκάστοτε δήμαρχος, η μοίρα, ο χρόνος, μη μένεις έρμαιο στο χρίσμα που σου άφησε ο αριστερός, δεξιός, κεντρώος μπαμπάς σου και οι επιτήδειοι των κομμάτων.

Στις Δημοτικές εκλογές έχεις την ευκαιρία και το δικαίωμα να αποφασίσεις μόνος σου ποιος θέλεις να είναι ο επόμενος Δήμαρχος στην πόλη που ζεις. Μάθε ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να αναλάβουν τα ηνία της πόλης σου. Μάθε ποιοι ανήκουν στην ομάδα του υποψήφιου που υποστηρίζεις. Διάλεξε ανθρώπους που ζουν δίπλα σου, που βιώνουν τη δική σου πραγματικότητα, που μοιράζονται το δικό σου όραμα για τη γειτονιά σου.

Πριν αποφασίσεις ποιο όνομα θα «κλείσεις» μέσα στον εκλογικό φάκελο, μην «κλείσεις» τα μάτια σε όσα δεν σε ικανοποιούν. Ανέλαβε την ευθύνη της πράξης σου κάνοντας τη διαφορά, από όλες τις προηγούμενες φορές που πέρασες στο παραβάν. Διάλεξε με ανοιχτά μάτια και ανοιχτό μυαλό.

Αν σ’ αυτή τη χώρα επιμένουμε πως μας αξίζει κάτι καλύτερο, πρέπει πρώτα να το διεκδικήσουμε. Ξεκινώντας από τα πιο μικρά. Οι μεγάλες αλλαγές ξεκίνησαν πάντα με μικρά βήματα. Κάνε εσύ το πρώτο.

Δεν θα σου πω ποιόν θα ψηφίσεις. Θα σου πω όμως να «ψάξεις» ποιόν θα ψηφίσεις και να μην αφήσεις την επιλογή σου στην τύχη. Διάλεξε ανάμεσα σε άξιους, σε αυτούς που εργάζονται και δεν είναι «υπάλληλοι» κανενός κόμματος. Διάλεξε ανάμεσα σε αυτούς που δεν βρήκαν «ζεστή» καρέκλα δίπλα σε κάποιο Δήμαρχο όλη τους τη ζωή. Διάλεξε αυτούς που έχουν επαγγελματική δραστηριότητα και δεν βλέπουν τον Δήμο ως την επόμενη «καλή μεταγραφή».

Πριν περάσεις το παραβάν μάθε ποιόν πας να ψηφίσεις. Οι εκλογές δεν είναι Κυριακάτικη βόλτα, είναι απόφαση που επηρεάζει το επίπεδο της δικής σου ζωής, των παιδιών σου, των εγγονιών σου. Κάνε τη διαφορά.

Μαζί με τον Γιάννη Νικολαράκο, βάλαμε ψηλά τον πήχη. Γίναμε ένας Συνδυασμός πολιτών που δεν έχουν περάσει από κόμματα, δεν έχουν συμμετάσχει σε πολιτικές «ίντριγκες», δεν περιμένουμε να κάνουμε καριέρα στον Δήμο Αμαρουσίου. Αγωνιούμε για το αύριο της πόλης μας, πιστεύουμε ότι μας αξίζει να ζούμε σε ένα οργανωμένο, φιλικό προς τους πολίτες και την επιχειρηματικότητα περιβάλλον. Πάθος για το Μαρούσι και Λύσεις για το αύριο. Την Κυριακή των εκλογών κάθε πολίτης είναι υπεύθυνος για το αποτέλεσμα. Σκέψου πριν περάσεις το παραβάν και εμπιστεύσου αυτούς που πραγματικά σου αξίζουν.

 

Βουρλάκη Κατερίνα

Δημοσιογράφος

Υπ. Δημοτική Σύμβουλος

με το Συνδυασμό του Γιάννη Νικολαράκου

Πάθος & Λύσεις για το Μαρούσι

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών διοργανώνει η Βορέειος Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμαρουσίου, με στόχο την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας στα παιδιά και της...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Μεγάλος αριθμός ατόμων φορώντας μαύρα ρούχα και κουκούλες συγκρούστηκε χθες Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:40 στον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου με ομάδα ανηλίκων για άγνωστο λόγο....

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Τον χαρακτηρισμό σε πολιτιστικό χώρο πολλαπλών λειτουργιών ολόκληρου του χώρου της Κεραμικής εντός του Ο.Τ. 93-94 του Δήμου Αμαρουσίου, με την άμεση τροποποίηση του...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στο Μαρούσι από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε 41χρονος άνδρας για κλοπές κατ’ εξακολούθηση, ο οποίος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν...