fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

Δημοτικές Εκλογές 2019

Αυτό είναι το ανανεωμένο σήμα της παράταξης Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι

magiakis

Για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 ετοιμάζονται οι υποψήφιοι του Δήμου Αμαρουσίου. Την Τρίτη η δημοτική παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι παρουσίασε το ανανεωμένο σήμα της. Το νέο σήμα περιλαμβάνει τη φωτογραφία του υποψηφίου δημάρχου Λευτέρη Μαγιάκη, ενώ έχει προστεθεί και η  φράση «ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ-ΔΥΝΑΤΑ-ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ».

Με αφορμή την παρουσίαση του ανανεωμένου σήματος ο υποψήφιος Δήμαρχος Λ. Μαγιάκης έκανε την παρακάτω δήλωση:

Στη δημοτική περίοδο 2014-2019, αλλά και παλαιότερα, από την εποχή του ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, υπερασπίσαμε τις θέσεις μας με συνέπεια, χωρίς συμβιβασμούς απέναντι σε  κομματικά και οικονομικά συμφέροντα και επιδιώξεις.

Παραμένουμε ανυπότακτοι, μαχητικοί απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές, που υποβάθμισαν και συνεχίζουν να υποβαθμίζουν την Αυτοδιοίκηση από αυτοτελές κύτταρο της Δημοκρατίας σε διεκπεραιωτή της εκάστοτε κυβερνητικής πολιτικής.

Αγκαλιάζουμε κάθε προοδευτική κίνηση στην κοινωνία. Συμμετέχουμε, ενισχύουμε τους διεκδικητικούς αγώνες  στις γειτονιές της πόλης, δίνουμε λόγο στους πολίτες,  γιατί χωρίς αυτούς δεν μπορεί να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος. Παράλληλα με τις κινηματικές αξιοποιούμε με επιτυχία κάθε μορφής νομικές διαδικασίες και διοικητικές προσφυγές.

Δεν είμαστε χθεσινοί. Έχουμε κάνει δουλειά σε βάθος. Πατάμε γερά στα πόδια μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά τα προβλήματα του Δήμου και κάθε γειτονιάς του Αμαρουσίου. Έχουμε γνώσεις και εμπειρία στην δημόσια διοίκηση.

Διακρινόμαστε για την  εντιμότητα και την ανιδιοτελή προσφορά μας στην τοπική κοινωνία. Δουλεύουμε σκληρά για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών που μας εμπιστεύτηκαν και έτσι θα συνεχίσουμε και από θέσεις διοίκησης του Δήμου, αν αυτή είναι η λαϊκή ετυμηγορία.

Γιατί αυτή τη φορά οι Μαρουσιώτες θα πουν ένα μεγάλο ΟΧΙ στις συστημικές παρατάξεις όλων των αποχρώσεων.

 

προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος
Ιούν 26, 2022 - Κυρ
Μαρούσι, Ελλάδα
32°C αίθριος καιρός
κυρ06/26 δευ06/27 τρι06/28 τετ06/29 πέμ06/30
αίθριος καιρός
32/24°C
αίθριος καιρός
31/22°C
αίθριος καιρός
31/23°C
αίθριος καιρός
30/23°C
αίθριος καιρός
31/23°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σε μία ακόμη δράση «Νοιάζομαι»,  προχωρά ο Δήμος Αμαρουσίου για την προστασία των αδέσποτων της πόλης που αφορά σε συγκέντρωση τροφών και φαρμάκων για τα αδεσποτάκια σκύλους και...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Εικόνες που κόβουν την ανάσα από το σοβαρό, τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην λεωφόρο Κηφισίας κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από κατάστημα της περιοχής....

ΓΕΝΙΚΑ

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία το Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων που διοργανώνει η Διεύ​θυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου. Σημαντικό μέρος των εκδηλώσεων καταλαμβάνουν...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο 21ος αιώνας συνοδεύεται από μεγάλες προκλήσεις και κρίσεις. Η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση με την τεχνητή νοημοσύνη και τις ψηφιακές τεχνολογίες δημιουργεί νέα δεδομένα...