Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

Δημοτικές Εκλογές 2019

Δυνατή η συγκέντρωση Νικολαράκου με “πάθος και λύσεις για το Μαρούσι”

Εκατοντάδες Μαρουσιώτισσες και Μαρουσιώτες προσήλθαν εχθές 24 Μαΐου στις 20:00 στην Πλατεία Ηρώων στο κέντρο του Αμαρουσίου για να παρακολουθήσουν την ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Νικολαράκου που ηγείται του συνδυασμού Πάθος με Λύσεις για το Μαρούσι.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το κουαρτέτο Quadro Armoniko, συνεχίστηκε με την ομιλία του Γιάννη Νικολαράκου και ολοκληρώθηκε με το κρητικό συγκρότημα του Μιχάλη Κατρίνη και κρητικό χορευτικό.

Στην ομιλία του ο Γιάννης Νικολαράκος ευχαρίστησε τους παρισταμένους για τη στήριξη τους και αναφέρθηκε στα καθήκοντα που πρέπει να μπορεί να καλύψει ένας δήμαρχος επαρκώς, καθώς και στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσει τη Δημαρχία του Αμαρουσίου όταν είδε την πόλη που αγαπά να φθίνει και να εγκαταλείπεται. Μίλησε για τα ευτράπελα που συμβαίνουν στην προεκλογική περίοδο και κατήγγειλε ψεύτικες υποσχέσεις, υποκριτικές συμπεριφορές και αθέμιτες πρακτικές υποψηφίων δημάρχων.

Ο Γιάννης Νικολαράκος ξεκαθάρισε την πρόθεση του για την επόμενη ημέρα δηλώνοντας ότι θα κάνει το Μαρούσι μια πόλη πρότυπο βάσει του προγράμματος του συνδυασμού που έχει προκύψει από πολύμηνη σκληρή και οργανωμένη εργασία όλων των στελεχών και συμβούλων. Επίσης ολοκληρώνοντας μίλησε για τον Κλεισθένη αναφέροντας ότι «πρόκειται για ένα κακό σύστημα που ψηφίστηκε για συγκεκριμένους λόγους και ευνοεί τη συναλλαγή και την αδιαφάνεια. Σε ένα μεγάλο αριθμό από δήμους, θα οδηγήσει σε ακυβερνησία και μια χαμένη τετραετία. Δεν το θέλουμε αυτό να συμβεί στο δήμο μας». Ζήτησε δε από τους δημότες του Αμαρουσίου να του δώσουν τη δύναμη από την πρώτη Κυριακή.  «Είναι σημαντικό να μας δώσετε τη δύναμη «να ξεπεράσουμε αυτή την παγίδα. Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να έχουμε την πλειοψηφία για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας. Αλλιώς το δημοτικό συμβούλιο θα γίνει χώρος συναλλαγής και ικανοποίησης συμφερόντων».

 

Η ομιία του Γιάννη Νικολαράκου:

Φίλες και φίλοι,

Μαρουσιώτισσες και Μαρουσιώτες καλησπέρα σας!

Με μεγάλη χαρά σας υποδεχόμαστε απόψε εδώ, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού μας Πάθος και Λύσεις για το Μαρούσι και εγώ.

Δε θα σας κουράσω καθόλου με έναν ξύλινο πολιτικάντικο λόγο όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις.  Όσοι με ξέρετε γνωρίζετε ότι δεν είμαι πολιτικός, είμαι ένας από εσάς.

Γνωρίζετε επίσης ότι το ενδιαφέρον μου για το Μαρούσι είναι γνήσιο και ουσιαστικό.

Όπως και εσείς εδώ ζω και εργάζομαι μαζί με όλη την οικογένεια μου.

Η καθημερινότητα της πόλης είναι πολύ σημαντική για μένα όπως και για εσάς.

Αυτή η καθημερινότητα που είναι καθήκον κάθε Δημάρχου να προσπαθεί συνεχώς  να την κάνει καλύτερη.

Αυτή είναι η δουλειά του.

Αυτή είναι η αποστολή του. 

Για αυτό εκλέγεται για να βελτιώνει τη ζωή των πολιτών του Δήμου.

Όλων των πολιτών!

Όλων των περιοχών!

Χωρίς διακρίσεις, χωρίς εισαγωγικά, χωρίς εκπτώσεις!

Φίλες και φίλοι,

Δεν ήρθα απόψε εδώ για να σας πω ποια είναι τα μειονεκτήματα των αντιπάλων μας και ποια είναι τα δικά μας προτερήματα.  Τα έχουμε εξαντλήσει αυτά τους προηγούμενους μήνες.

Ο ένας θα βουλιάξει τη Λ. Κηφισίας,

ο άλλος δεν είναι πλέον κάτι ( δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ) που ήταν πριν αλλά τις ψήφους αυτού που ήταν πριν τις θέλει,

η άλλη τραβάει από το μανίκι δεξιά και αριστερά έναν υποψήφιο δήμαρχο και μοιράζει γλαστράκια στο δημαρχείο που το έχει κάνει τσιφλίκι της.

Και ο κατάλογος με τα ευτράπελα είναι ατελείωτος και θλιβερός.

Όλο το Μαρούσι έχει καταλάβει και τις προθέσεις του καθενός και τους λόγους για τους οποίους κατεβαίνει και τα μέσα που χρησιμοποιεί και την αυριανή αξία που θα έχει αν εκλεγεί!

Οι δημότες του δήμου μας έχουν καταλάβει την ποιοτική διαφορά θέσεων, προγραμμάτων, στελεχών, υποψηφίων.

Αυτός είναι και ο λόγος που ειδικά τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουμε δει αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη από μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας.

Αυτός είναι ο λόγος που μας οδηγεί στη ΝΙΚΗ.

Οι Μαρουσιώτες έχουν καταλάβει ότι για ένα καλύτερο Μαρούσι η επιλογή είναι μία και μόνη. Είναι η δυναμική μαζική ψήφος στο συνδυασμό Πάθος και Λύσεις για το Μαρούσι.

Είναι η μόνη ψήφος που εγγυάται ότι θα γίνουν όλα όσα χρειάζεται για να καλυτερεύσει η ζωή στο δήμο μας.

Είναι η μόνη ψήφος που εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα ζωής!

Είναι η μόνη ψήφος που καθαρίζει την υποκρισία και την ανικανότητα!

Και την Κυριακή στις 26 Μαΐου οι Μαρουσιώτες θα κάνουν την πρόθεση τους σαφή!

Θα εξασφαλίσουν για τους εαυτούς τους και τα παιδιά τους ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο μας ψηφίζοντας το συνδυασμό που με Πάθος θα φέρει τις Λύσεις.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας πω δύο λόγια για το πώς ξεκίνησα αυτό το εγχείρημα.

Δεν ξύπνησα ένα πρωί και είπα στον εαυτό μου «Γιάννη πρέπει να γίνεις Δήμαρχος», ούτε ξαφνικά καβάλησα κανένα καλάμι.

Μέχρι πριν ένα χρόνο ούτε το είχα σκεφτεί! Εγώ βλέπετε σε αντίθεση με κάποιους άλλους έχω πραγματικό επάγγελμα από το οποίο ζω. Δόξα τω Θεό έχω ζήσει και μια καλή ζωή και είμαι χορτάτος από εμπειρίες!

Μέσα μου όμως εδώ και πολύ καιρό είχε δημιουργηθεί μία λύπη!

Η εικόνα εγκατάλειψης του δήμου με την συνεχή υποβάθμιση των πάντων, από τα πεζοδρόμια μέχρι τις παροχές και τις υπηρεσίες στους πολίτες με την οποία έρχομαι σε επαφή κάθε μέρα εδώ και χρόνια έχτισε μέσα μου σιγά – σιγά την απόφαση της δράσης.

Στην αρχή προσπάθησα για καιρό με τις όποιες μικρές δυνάμεις μου με τηλέφωνα στις δημοτικές υπηρεσίες, με στενό μαρκάρισμα στο δήμαρχο, με διοργανώσεις εκδηλώσεων σαν τις «Λευκές Νύχτες» να κινητοποιήσω κάποιες δυνάμεις και να αλλάξω την κατάσταση. Για να κάνω το λόγο μου δυνατότερο έβαλα υποψηφιότητα για πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου και οι έμποροι του Αμαρουσίου με τίμησαν δύο φορές έως τώρα με την ψήφο τους.

Μάταια! Ο λόγος μου μεν δυνάμωσε κάπως, το αποτέλεσμα δε πενιχρό.

Εισέπραξα φιλικά χτυπήματα στην πλάτη, συγκαταβατικά σχόλια, κόντρες και υπονοούμενα τύπου «τι θέλει αυτός τώρα» «τι νομίζει ότι είναι» κλπ.

Τα αποτελέσματα μικρά!

Και τότε κατάλαβα ότι για να αλλάξεις οτιδήποτε πρέπει να μπεις στη διαδικασία να είσαι εκείνος που παίρνει τις αποφάσεις. Να είσαι δηλαδή ο Δήμαρχος! Αλλιώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αλλιώς δε θα γίνει τίποτα!

Έτσι εδώ και ένα χρόνο μπήκα στη διαδικασία αυτή και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την απόφαση που έφερε αυτή την ευλογία που ζω καθημερινά.

Να συναναστρέφομαι τους συμπολίτες μου και να εργάζομαι για το καλό της πόλης μου συσπειρώνοντας εξαιρετικούς υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και χιλιάδες Μαρουσιώτες με τη βοήθεια των οποίων θα πραγματοποιήσουμε όλα όσα έχουμε σχεδιάσει Με ΠΑΘΟΣ & ΛΥΣΕΙΣ.)

Φίλες και φίλοι μη γελιέστε,

Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και οι δυσκολίες μπροστά μας είναι πολλές! Γραφειοκρατία, κακή νοοτροπία, κακές συνήθειες, διαφθορά, προσωπικό συμφέρον, αδιαφορία, αυθαιρεσία, είναι μόνο μερικά από αυτά τα κακώς κείμενα που θα καλεστούμε να αντιμετωπίσουμε την επόμενη ημέρα!

Δεν φοβόμαστε!

Έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα!

Είμαστε έτοιμοι!

Έχουμε τη γνώση και έχουμε προετοιμαστεί με πολλή δουλειά για να αντιμετωπίσουμε και το γραφειοκρατικό τέρας και τις επί δεκαετίες κατεστημένες νοοτροπίες.

Όσο και να μην το θέλουν κάποιοι τους προειδοποιούμε εδώ και καιρό και σήμερα για ακόμη μια φορά.

Το Μαρούσι από τις 26 Μαΐου αλλάζει. Και θα το αλλάξουμε εμείς.  Από την πρώτη κιόλας μέρα. Με σκληρή καθημερινή δουλειά.

Ξέρετε, η εμπιστοσύνη σας είναι μεγάλη ευθύνη για μας. Πρέπει να την τιμήσουμε. Και αυτό θα κάνουμε.

Το προηγούμενο διάστημα ήρθαμε σε επαφή με τις ελλείψεις. Την έλλειψη του αισθήματος της ασφάλειας, τα προβληματικά οικονομικά δεδομένα, τα ανύπαρκτα πεζοδρόμια, τις πλημύρες και ένα πολύ μακρύ κατάλογο από άλλα προβλήματα που δεν αντιμετωπίστηκαν ούτε επιλύθηκαν τα προηγούμενα χρόνια. Είδαμε και τη γραφειοκρατία ως το εργαλείο που καλύπτει την αδιαφορία και την αδιαφάνεια.

Λέμε φτάνει ως εδώ!

Από εδώ και πέρα αυτή η κατάσταση σήψης που έχει σκεπάσει το Μαρούσι θα αλλάξει και αλλάξει άμεσα!

 

Φίλες και Φίλοι,

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τις προθέσεις μας. Είναι σημαντικό να τις ξέρετε.

Είναι η πρόθεση μας να φτιάξουμε ένα υποδειγματικό δήμο!

Σύγχρονο, με βασικό σκοπό την ικανοποίηση του πολίτη.

Είναι η πρόθεση μας να λύσουμε χρονίζοντα ζητήματα και να κάνουμε την πόλη μας λειτουργική και ανθρώπινη.

Είναι η πρόθεση μας να εκμεταλλευτούμε κάθε διαθέσιμο κονδύλι εθνικό και ευρωπαϊκό για να αναβαθμίσουμε τις υποδομές και τις υπηρεσίες του δήμου μας.

Θέλουμε όταν σε λίγα χρόνια κάποιος μιλάει για το δήμο Αμαρουσίου να μιλά με θαυμασμό και να θέλει να ζει να εργάζεται και να ψωνίζει από το Μαρούσι.

Δεν είναι τυχαίο που χρησιμοποιούμε τη λέξη ΠΑΘΟΣ δεν είναι διαφημιστικό κόλπο. Είμαστε πραγματικά παθιασμένοι με το στόχο μας. Και έχουμε τις ΛΥΣΕΙΣ για να τον πετύχουμε. Έχουμε δουλέψει σκληρά για αυτές τις λύσεις και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για αυτό, μέσα από την καρδιά μου για όλο αυτό το καταπληκτικό ταξίδι που κάνουμε μαζί.

Η πρόθεση μου λοιπόν είναι ξεκάθαρη!

Το Μαρούσι θα αλλάξει!

Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό θα κάνουμε!

Με την υποστήριξη σας και την ψήφο σας!

Φίλες και φίλοι,

Το νέο εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής είναι ένα κακό σύστημα! Ψηφίστηκε για συγκεκριμένους λόγους και ευνοεί τη συναλλαγή και την αδιαφάνεια. Σε ένα μεγάλο αριθμό από δήμους, θα οδηγήσει σε ακυβερνησία και μια χαμένη τετραετία. Δεν το θέλουμε αυτό να συμβεί στο δήμο μας. Είναι σημαντικό να μας δώσετε τη δύναμη να ξεπεράσουμε αυτή την παγίδα. Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να έχουμε την πλειοψηφία για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας. Αλλιώς το δημοτικό συμβούλιο θα γίνει χώρος συναλλαγής και ικανοποίησης συμφερόντων.

 

Μαρουσιώτισες και Μαρουσιώτες

Σε λίγες ώρες θα πάμε να ψηφίσουμε τον επόμενο Δήμαρχο της πόλης μας!

Είναι μια πολύ σημαντική ψήφος!

Έξω και πέρα από κάθε μικροκομματική σκοπιμότητα!

Ψηφίστε σοφά!

Ψηφίστε για το Μαρούσι!

Ψηφίστε για τη Ζωή σας!

Στις 26 Μαΐου αλλάζουμε το Μαρούσι με Πάθος και Λύσεις!

Σας ευχαριστώ

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με τη θεατρική παράσταση «ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ» του Πάολο Τζενοβέζε, που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς, ανοίγει αυλαία το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2024, την...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Αμαρουσίου για την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024, με απόφαση του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου,...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» καλεί τα μέλη και τους φίλους της στο παραδοσιακό κρητικό γλέντι, που διοργανώνει σε συνεργασία με το...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου έως τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024, θα πραγματοποιηθεί ολική κατάληψη τμήματος της οδού Μεσογείων μεταξύ των οδών Μακρυγιάννη και...