Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

Δημοτικές Εκλογές 2019

Έρσα Σταυρακάκη: “Είμαι εδώ για εσάς. Τώρα αλλά και αύριο”

ΜΥΡΣΙΝΗ (ΕΡΣΑ) ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ.

Ας συστηθούμε….

Κατάγομαι από τα Ανώγεια της Κρήτης και είμαι πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Παράλληλα με την ιδιότητα της φιλολόγου , διδάσκω μαθήματα πληροφορικής σε μικρούς μαθητές.

Μεγάλωσα σε μια οικογένεια, με αξίες και αρχές που πάντα είχαν ως σημείο αναφοράς τον Άνθρωπο, τον διπλανό μας.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά , θα έλεγα ότι ξεκινάει εδώ και καιρό, μέσα από τον Σύλλογο Ανωγειανών Αθήνας, του οποίου έχω την τιμή να είμαι ενεργό μέλος του διοικητικού συμβουλίου του.

Με τίμησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου κύριος Πάνος Βραχνός με το κάλεσμα του για συστράτευση μαζί του, για την πραγμάτωση ενός υψηλόπνοου οράματος.  Της δημιουργίας ΚΑΘΑΡΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ για το Μαρούσι.

Οφείλω να ομολογήσω ότι η συνάντηση μαζί του, οι απόψεις του, η καθαρή ματιά του , το μεγαλείο της ψυχής αλλά και οι αστείρευτες γνώσεις του γύρω από την αυτοδιοίκηση με έκαναν, χωρίς χρονοτριβή να αποδεχτώ το κάλεσμα του.

Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, οι υποσχέσεις του αέρα.

Πάντα στην ζωή μου, προχωράω με στρατηγική.

Οι νέοι υποψήφιοι, πιστέψτε με, μπορούμε να δώσουμε πολλά.

Με σκληρή δουλειά, με όρεξη αλλά και με συνεργασία με την πολύτιμη πείρα των μεγαλύτερων σε ηλικία υποψηφίων, είμαστε σε θέση να πάμε μπροστά.

Είμαστε ενωμένοι, σαν μια γροθιά, για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο για το Μαρούσι.

Έχουν γίνει πολλά μέχρι στιγμής, και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Μπορούμε να συνεχίσουμε τις καλές πρακτικές προηγούμενης διοίκησης και να πατήσουμε στο δικό μας πρόγραμμα για καινοτομία, κυκλική οικονομία, SMART CITY, βελτίωση καθημερινότητας πολιτών, το να βρισκόμαστε επιτέλους κάθε στιγμή δίπλα στον πολίτη για την επίτευξη των προτάσεων του είναι μερικά από τα καίρια θέματα που θα μας απασχολήσουν.

Είμαι εδώ για εσάς.  Τώρα αλλά και αύριο.

 

προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στην οδό Σωρού, σε σύγκρουση αυτοκινήτου με μοτοσικλέτα....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Η ιστορική νίκη της Νέας Δημοκρατίας με ποσοστό 40,79% (2.403.026 ψήφοι) σε ενσωμάτωση 99,59% (21.617 / 21.707 ΕΤ) στις χθεσινές εκλογές, έβαψε κυριολεκτικά τον χάρτη μπλε καθώς αυτή τη φορά,...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο εκλογικός θρίαμβος του Γιώργου Καραμέρου στην χαοτική εκλογική περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής αποτελεί αναμφισβήτητα έναν τεράστιο εκλογικό άθλο. Με το 96,77% των τμημάτων...

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΜΑΡΟΥΣΙ

Η νέα Δημοτική Παράταξη «Το Μαρούσι Ψηλά!» του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου θα πραγματοποιήσει μεγάλη συγκέντρωση την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 και ώρα 11...