fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

Δημοτικές Εκλογές 2019

Η Άρτεμις Χαϊμαντά υποψήφια με τον Πάνο Βραχνό

Η ΑΡΤΕΜΙΣ ΧΑΪΜΑΝΤΑ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΩΤΟΥ ΧΑΪΜΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΒΡΑΧΝΟΥ «ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ»

Δήλωση της Άρτεμις Χαϊμαντά:
Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω επίσημα την υποστήριξή μου στην παράταξη, «ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ», με επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Βραχνό.

Η πρόθεσή μου για προσφορά σε αυτήν την πόλη με οδήγησε στην απόφαση να συμμετάσχω στο συνδυασμό με επικεφαλής τον κ. Βραχνό.

Το όραμα του για μία νέα πνοή στο Μαρούσι, τον τόπο που είναι ταυτισμένος με την ιστορία της οικογένειάς μου αποτέλεσε προφανώς το πιο σημαντικό κίνητρο για εμένα.

Ο πατέρας μου υπήρξε Δήμαρχος αυτής της υπέροχης, αυτής της μαγικής και μοναδικού κάλλους περιοχής.

Το δικό του όραμα, τη δική του αγάπη, την πίστη και την αφοσίωσή του στο Μαρούσι είμαι έτοιμη να μοιραστώ μαζί με όλους τους πολίτες του Αμαρουσίου.

Θέλουμε όλοι μια πόλη ανθρώπινη και βιώσιμη με καθαρές γραμμές στην άσκηση της διοίκησής της.

Το πρόγραμμα και το όραμα του συνδυασμού «Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή» με εκφράζει, με εμπνέει και θέλω να στηρίξω με τη συμμετοχή μου στο συνδυασμό, με όλες μου τις δυνάμεις, τον κ. Πάνο Βραχνό.

Η ευαισθησία του για τον άνθρωπο και η έντονα κοινωνική του δραστηριότητα όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του ως γιατρός, η εν γένει προσωπικότητά του αλλά και η δράση και πορεία του στην τοπική Αυτοδιοίκηση με πρωτοβουλίες σημαντικές είναι γεγονότα αδιαμφισβήτητα.

Με την υποψηφιότητά μου, στο συνδυασμό του Πάνου Βραχνού «ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ», θέλω να στηρίξω τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες στην πόλη μας, στο ιστορικό και αγαπητό Μαρούσι τιμώντας τη μνήμη του πατέρα μου.

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΜΑΡΟΥΣΙ – ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ» κ. ΠΑΝΟΣ ΒΡΑΧΝΟΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΣ ΧΑΪΜΑΝΤΑ

Η  παράταξη «ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ» καλωσορίζει την Άρτεμις Χαϊμαντά στο συνδυασμό της.

Η κ. Χαϊμαντά είναι η κόρη του εμβληματικού ιατρού Σώτου Χαϊμαντά ο οποίος διετέλεσε μάλιστα και δήμαρχος Αμαρουσίου κατά τη δεκαετία του ΄50 και διακρίθηκε για την πολύτιμη προσφορά του στο Μαρούσι.

Είναι τεράστια τιμή για την παράταξή μας να είναι συνοδοιπόρος  μας μία τόσο σημαντική γυναίκα.

Η Άρτεμις Χαϊμαντά, γόνος ιστορικής οικογένειας και γηγενής Μαρουσιώτισα αγαπά αυτή την πόλη και το έχει δείξει και αποδείξει πολλές φορές.

Η γραμμή μας είναι καθαρή και συν δέει το Σώτο Χαϊμαντά με το σήμερα και την πλούσια προσφορά του στην πόλη μεταξύ των άλλων και με την οικειοθελή παράδοση στο Δήμο της σημαντικής οικογενειακής περιουσίας του.

Ήταν αφανής ευεργέτης και ιστορικά με τον τρόπο αυτό δήλωσε τη γνήσια αγάπη του για τον τόπο.

Η θυγατέρα του θέλει να συνεχίσει το έργο του πατέρα της.

Την διακρίνουν πολλές αρετές με πιο ουσιαστική ωστόσο την έντονη κοινωνική ευαισθησία και τη διάθεση της να είναι κοντά στους πολίτες και τα προβλήματα που εκείνοι αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές της τοπικής Αυτοδιοίκησης το Μαρούσι αλλάζει, πηγαίνει μπροστά, δυναμικά, με όραμα και ξεκάθαρες γραμμές.

Είναι χαρά μας να έχουμε ανθρώπους μαζί μας, όπως η κ. Χαϊμαντά που είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν και να αλλάξουν τα πάντα στο Μαρούσι.

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Εφιαλτικές στιγμές έζησε γυναίκα στο Μαρούσι όταν ξαφνικά της επιτέθηκε άνδρας ο οποίος την οδήγησε σε ένα σημείο όπου και την εγκλώβισε για να...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Η εργαζόμενη στο Δήμο Αμαρουσίου, Χρυσίτα Ναυπλιώτου, συμμετείχε στον μαραθώνιο της Κωνσταντινούπολης, σε μια περίοδο περίεργη για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις σήκωσε την ελληνική σημαία...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Πρόκειται για 50χρονο άστεγο – Αναγνωρίστηκε από τρεις γυναίκες στις οποίες είχε επιτεθεί Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του «δράκου» του Αμαρουσίου, ενός...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις εκλογές ανάδειξης προέδρου και ΔΣ της Παγκρητίου Ενώσεως που θα διεξαχθούν στις 20 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Τιτάνια, έχουμε...