Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

Δημοτικές Εκλογές 2019

Η Άρτεμις Χαϊμαντά υποψήφια με τον Πάνο Βραχνό

Η ΑΡΤΕΜΙΣ ΧΑΪΜΑΝΤΑ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΩΤΟΥ ΧΑΪΜΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΒΡΑΧΝΟΥ «ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ»

Δήλωση της Άρτεμις Χαϊμαντά:
Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω επίσημα την υποστήριξή μου στην παράταξη, «ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ», με επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Βραχνό.

Η πρόθεσή μου για προσφορά σε αυτήν την πόλη με οδήγησε στην απόφαση να συμμετάσχω στο συνδυασμό με επικεφαλής τον κ. Βραχνό.

Το όραμα του για μία νέα πνοή στο Μαρούσι, τον τόπο που είναι ταυτισμένος με την ιστορία της οικογένειάς μου αποτέλεσε προφανώς το πιο σημαντικό κίνητρο για εμένα.

Ο πατέρας μου υπήρξε Δήμαρχος αυτής της υπέροχης, αυτής της μαγικής και μοναδικού κάλλους περιοχής.

Το δικό του όραμα, τη δική του αγάπη, την πίστη και την αφοσίωσή του στο Μαρούσι είμαι έτοιμη να μοιραστώ μαζί με όλους τους πολίτες του Αμαρουσίου.

Θέλουμε όλοι μια πόλη ανθρώπινη και βιώσιμη με καθαρές γραμμές στην άσκηση της διοίκησής της.

Το πρόγραμμα και το όραμα του συνδυασμού «Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή» με εκφράζει, με εμπνέει και θέλω να στηρίξω με τη συμμετοχή μου στο συνδυασμό, με όλες μου τις δυνάμεις, τον κ. Πάνο Βραχνό.

Η ευαισθησία του για τον άνθρωπο και η έντονα κοινωνική του δραστηριότητα όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του ως γιατρός, η εν γένει προσωπικότητά του αλλά και η δράση και πορεία του στην τοπική Αυτοδιοίκηση με πρωτοβουλίες σημαντικές είναι γεγονότα αδιαμφισβήτητα.

Με την υποψηφιότητά μου, στο συνδυασμό του Πάνου Βραχνού «ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ», θέλω να στηρίξω τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες στην πόλη μας, στο ιστορικό και αγαπητό Μαρούσι τιμώντας τη μνήμη του πατέρα μου.

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΜΑΡΟΥΣΙ – ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ» κ. ΠΑΝΟΣ ΒΡΑΧΝΟΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΣ ΧΑΪΜΑΝΤΑ

Η  παράταξη «ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ» καλωσορίζει την Άρτεμις Χαϊμαντά στο συνδυασμό της.

Η κ. Χαϊμαντά είναι η κόρη του εμβληματικού ιατρού Σώτου Χαϊμαντά ο οποίος διετέλεσε μάλιστα και δήμαρχος Αμαρουσίου κατά τη δεκαετία του ΄50 και διακρίθηκε για την πολύτιμη προσφορά του στο Μαρούσι.

Είναι τεράστια τιμή για την παράταξή μας να είναι συνοδοιπόρος  μας μία τόσο σημαντική γυναίκα.

Η Άρτεμις Χαϊμαντά, γόνος ιστορικής οικογένειας και γηγενής Μαρουσιώτισα αγαπά αυτή την πόλη και το έχει δείξει και αποδείξει πολλές φορές.

Η γραμμή μας είναι καθαρή και συν δέει το Σώτο Χαϊμαντά με το σήμερα και την πλούσια προσφορά του στην πόλη μεταξύ των άλλων και με την οικειοθελή παράδοση στο Δήμο της σημαντικής οικογενειακής περιουσίας του.

Ήταν αφανής ευεργέτης και ιστορικά με τον τρόπο αυτό δήλωσε τη γνήσια αγάπη του για τον τόπο.

Η θυγατέρα του θέλει να συνεχίσει το έργο του πατέρα της.

Την διακρίνουν πολλές αρετές με πιο ουσιαστική ωστόσο την έντονη κοινωνική ευαισθησία και τη διάθεση της να είναι κοντά στους πολίτες και τα προβλήματα που εκείνοι αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές της τοπικής Αυτοδιοίκησης το Μαρούσι αλλάζει, πηγαίνει μπροστά, δυναμικά, με όραμα και ξεκάθαρες γραμμές.

Είναι χαρά μας να έχουμε ανθρώπους μαζί μας, όπως η κ. Χαϊμαντά που είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν και να αλλάξουν τα πάντα στο Μαρούσι.

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Δευτέρας η συμμορία των ανηλίκων πλησίασε το θύμα καθώς περπατούσε αμέριμνο στην οδό Νερατζιώτισσας με κατεύθυνση προς...

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΜΑΡΟΥΣΙ

Ακλόνητο φαβορί στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές για το Δήμο Αμαρουσίου φαίνεται να είναι ο νυν Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες. Πλησιάζοντας...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το βράδυ της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου, στον σταθμό Ειρήνη του ΗΣΑΠ, ένας 18χρονος αλλοδαπός και ένας 15χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενοι...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο επιτυχημένος Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου, Νικόλαος Πέππας, είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου με τον συνδυασμό «Το Μαρούσι Ψηλά!» του Δημάρχου...