Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

Δημοτικές Εκλογές 2019

Κέρδισε το στοίχημα ο Νικολαράκος. Πλήθος κόσμου στην εκδήλωσή του

nikolarakos

Σε μια πολυ δυνατή βραδιά, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν το απόγευμα στο Μαρούσι, πλήθος κόσμου (πάνω από 1000 Μαρουσιώτες σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση)  συγκεντρώθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» προκειμένου να παρακολουθήσει την παρουσίαση των υποψηφίων και του προγράμματος του συνδυασμού του Γιάννη Νικολαράκου «Πάθος και Λυσεις για το Μαρούσι μας».

Ο Γιάννης Νικολαράκος έκανε άλλο ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθειά του, μαζί με την ομάδα του, γεμίζοντας το Γυμναστήριο της πόλης μας με Μαρουσιώτες όλων των ηλικιών, ξεπερνώντας κομματικές γραμμές και «διαταγές». Όλα ήταν διαφορετικά κι αυθεντικά.

Την εκδήλωση άνοιξαν δύο φίλοι του Γιάννη Νικολαράκου, ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ενώ συγκινητική ήταν η παρέμβαση του καθηγητή του από το Γυμνάσιο, κ.  Μπάμπη Μελισσάρη.

Ο  Γιάννης Νικολαράκος περιέγραψε τους βασικούς αναπτυξιακούς πυλώνες της πρότασής του.  Αυτοί είναι αποτέλεσμα συζητήσεων, αναλύσεων και μελετών, που έχουν γίνει από την ομάδα του συνδυασμού, μέσα από καθημερινές επαφές και συνεργασία με τους πολίτες από όλες τις γειτονιές της πόλης, καθώς και με σημαντικές  ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στο Μαρούσι.

«Το όραμά μας είναι να κάνουμε ολόκληρο το Μαρούσι μία πόλη πρότυπο, που θα δίνει ευκαιρίες για δημιουργία και προκοπή και που εμείς, οι γονείς μας και τα παιδιά μας θα θέλουμε και θα μπορούμε να ζούμε εδώ, με ασφάλεια και χαμόγελο».

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Νικολαράκος παρουσίασε τους υποψηφίους τού συνδυασμού, που, όπως έχει ήδη επισημανθεί από πολλούς φίλους, αλλά και αντιπάλους, αποτελεί μία, πραγματικά, «Dream Team» Μαρουσιωτών.

«Ενώνουμε όλο το Μαρούσι.  Για μας δεν υπάρχει μόνο το κέντρο της πόλης και ό,τι βρίσκεται γύρω του.  Υπάρχει και το Πολύδροσο και το Ψαλίδι και ο Παράδεισος Αμαρουσίου και τα Καρπάθικα.  Κάθε περιοχή, που ανήκει στο Δήμο Αμαρουσίου, έχει για εμάς την ίδια βαρύτητα.  Έχουμε ήδη προετοιμάσει καινοτόμες πρωτοβουλίες για την ποιοτική αναβάθμιση της πόλης μας και την ενίσχυση των προοπτικών που έχει το Μαρούσι μας για όλους».

Γραφείο Τύπου Υποψηφίου Δημάρχου Αμαρουσίου
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΡΑΚΟΣ

nikolarakos

 

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Η 56χρονη Κατερίνα Μπάτσου, τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από χθες, εντοπίστηκε, σύμφωνα με αναφορές. Η 56χρονη έφυγε το πρωί της Παρασκευής από το σπίτι...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ανήσυχοι οι συγγενείς μιας 56χρονης γυναίκας, η οποία αγνοείται από το πρωινό της Παρασκευής 19 Μαΐου από το Μαρούσι όπου έμενε, την αναζητούν μέσω της εκπομπής...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Η ιστορική νίκη της Νέας Δημοκρατίας με ποσοστό 40,79% (2.403.026 ψήφοι) σε ενσωμάτωση 99,59% (21.617 / 21.707 ΕΤ) στις χθεσινές εκλογές, έβαψε κυριολεκτικά τον χάρτη μπλε καθώς αυτή τη φορά,...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο εκλογικός θρίαμβος του Γιώργου Καραμέρου στην χαοτική εκλογική περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής αποτελεί αναμφισβήτητα έναν τεράστιο εκλογικό άθλο. Με το 96,77% των τμημάτων...