fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

Δημοτικές Εκλογές 2019

Μ.Διακολιού: Ευχαριστώ τους Μαρουσιώτες που εμπιστεύθηκαν την παράταξή μας

mairi-diakoliou

Τα αποτελέσματα των εκλογών σχολιάζει σε ανακοίνωσή της,  η Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή”, Μαίρη Διακολιού.

Στις 26 Μαΐου πάνω από χίλιοι Μαρουσιώτισσες και Μαρουσιώτες εμπιστεύθηκαν την παράταξή μας. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Μας έδωσαν τη δύναμη να υπερασπιστούμε με την ίδια εντιμότητα όπως πάντα κάναμε έως τώρα, αυτό που εμείς ορίζουμε ως το πραγματικό τους συμφέρον, που συνίσταται στην αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινότητάς τους.

Επίσης, ευχαριστώ το σύνολο των εκλογέων της πόλης, γιατί, απ’ όπου περάσαμε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, μας καλοδέχτηκαν με ευγένεια και εγκαρδιότητα, παρά το γεγονός του ότι ίσως ακόμη δεν ήταν ώριμες οι συνθήκες για να μας επιλέξουν. Το κατανοούμε και το σεβόμαστε απόλυτα.

Η εκλογική μάχη ήταν δύσκολη και άνιση. Αναμετρηθήκαμε με συνδυασμούς που είχαν άμεση ή έμμεση κομματική στήριξη, χρόνια σχέση με την εξουσία, και με συνδυασμούς που είχαν ισχυρή χρηματοδότηση. Κι όμως, πέρα και πάνω από αυτά, η νεοσύστατη παράταξή μας σήμερα κατόρθωσε να εκπροσωπείται στο Δημοτικό Συμβούλιο, παρά τις αντίθετες προβλέψεις σχεδόν όλων.

Για το λόγο αυτό, οφείλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και στους εθελοντές της παράταξής μας, που με τη συμμετοχή τους έκαναν δυνατή τη διάψευση κάθε “Κασσάνδρας”.

Η παράταξή μας, βασίζεται στην ύπαρξη πολιτών, που ψηφίζουν συνειδητά με κριτήριο το συμφέρον της τάξης και της ζωής τους. Συνεπώς, θα ήταν μάλλον προσβλητικό για εκείνους να δεχτούν υπόδειξη για την επιλογή τους τη δεύτερη Κυριακή και εντελώς ξένο για μένα να μπω στη διαδικασία. Άλλωστε, οι ψήφοι και η στήριξη των συμπολιτών μου, δεν είναι αντικείμενο ανταλλαγής ή συναλλαγής.

Πεδίο τήρησης των προεκλογικών υποσχέσεων είναι το Δημοτικό Συμβούλιο και οι γειτονιές της πόλης. Πέραν, λοιπόν, της ευγνωμοσύνης μου για το εκλογικό αποτέλεσμα, που εκφράζω για μια ακόμη φορά, δεσμεύομαι ότι, όπως πάντα, από την πρώτη ως την τελευταία μέρα, θα τιμώ με συνέπεια την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλε η πόλη μας.

Ιαν 22, 2022 - Σαβ
Μαρούσι, Ελλάδα
2°C ελαφρές νεφώσεις
σαβ01/22 κυρ01/23 δευ01/24 τρι01/25 τετ01/26
-/2°C
ελαφρές νεφώσεις
4/0°C
ήπιες χιονοπτώσεις
2/-0°C
ήπιες χιονοπτώσεις
1/-4°C
αίθριος καιρός
2/-5°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Το Μαρούσι αποχαιρετά τον Ιερέα Γεώργιο Γεμελιάρη. Ο Πατήρ Γεώργιος Γεμελιάρης υπηρέτησε την ενορία των Αγίων Αναργύρων Αμαρουσίου για περισσότερο από δύο δεκαετίες με ευλαβικότητα. Συλλυπητήριο...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Η πτώση της θερμοκρασία αναμένεται να είναι ισχυρή τις επόμενες μέρες στα Βόρεια Προάστια. Την Παρασκευή η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 0 βαθμούς...

ΑΝΑΠΟΛΩΝΤΑΣ

Το Θρυλικό όνομα της νεώτερης ελληνικής Ιστορίας, ο μαρουσιώτης Ολυμπιονίκης μας Σπύρος Λούης ζωντάνεψε μέσα από το ομότιτλο ντοκιμαντέρ του Γιάννη Σμαραγδή το 2004....

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΜΑΡΟΥΣΙ

Εν όψη των επερχόμενων δημοτικών εκλογών που θα γίνουν το Φθινόπωρο του 2023, έχουν αρχίσει ήδη να εμφανίζονται σενάρια υποψηφίων δημάρχων. Σύμφωνα με ρεπορτάζ...