Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

Δημοτικές Εκλογές 2019

Mαίρη Διακολιού: Πολιτικός χαμαιλεοντισμός του κ. Γιώργου Καραμέρου, ή μήπως πολιτική εξαπάτηση;

Άρθρο της υποψήφιας δημάρχου Αμαρουσίου, Μαίρης Διακολιού:

Ο μέχρι πρόσφατα (λίγους μόλις μήνες) Αντιπεριφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ και στενός συνεργάτης της κ. Δούρου, κ. Καραμέρος, σήμερα, ως υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου, προσπαθεί να πείσει ότι είναι ακομμάτιστος.

Δυστυχώς για εκείνον, όμως, την θέση του αυτή την στηρίζουν μόνο οι δικές του εξαγγελίες, καθώς τα γεγονότα λένε άλλα:

1)      Ο κ. Καραμέρος, ουδέποτε αντιτάχθηκε, έστω και με δήλωση, (πόσο μάλλον με έγκαιρη παραίτηση) στις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, αντίθετα τις στήριξε όλες, ως Αντιπεριφερειάρχης της κ. Δούρου και αμειβόταν για αυτό με τον μισθό του.

2)      Ο κ. Καραμέρος, ήδη προ τριμήνου παρουσιάστηκε από την εφημερίδα ΑΥΓΗ ως ο υποψήφιος Δήμαρχος που προτείνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι.

3)      Ο κ. Καραμέρος, ήρθε σε συνεννόηση με τον ΣΥΡΙΖΑ και ενέταξε στο ψηφοδέλτιό του τα πιο «λαμπερά» τοπικά του στελέχη, τους κ. Κούκουζα και Μπούρα και όχι μόνο.

4)      Ο κ. Καραμέρος, έλαβε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ κατόπιν απόφασης της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου, όπως το 2014 την είχε λάβει ο κ. Μαγιάκης.

5)      Ο κ. Καραμέρος, μόλις πριν λίγες μέρες, ονοματίστηκε από επίσημη ανακοίνωση του Γ.Γρ. ΣΥΡΙΖΑ κ. Σκουρλέτη ως «εκλεκτός» του κόμματος στο Μαρούσι.

6)      Ο κ. Καραμέρος χαιρετίζει εκδήλωση στις 14/5/2019 στο θέατρο «Διθύραμβος» στο Μαρούσι, με ακροατήριο όλα τα στελέχη της τοπικής ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και τον κ. Ζαχαριάδη, Δ/ντή της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του).

 

Σε όλα αυτά, ο κ. Καραμέρος, εντελώς αντιφατικά προς τις ανωτέρω πολιτικές του επιλογές (πχ να συνεννοηθεί με ΣΥΡΙΖΑ για να διαμορφώσει το ψηφοδέλτιό του), απαντά με ανακοινώσεις με τις οποίες αρνείται την κομματική ανάμιξη του συνδυασμού του, χωρίς όμως να ζητά σε καμία από αυτές να ανακληθεί το όνομά του από τις αντίστοιχες ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Με τον πολιτικό αυτό χαμαιλεοντισμό, όπου ο κ. Καραμέρος από τη μία ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στο ΣΥΡΙΖΑ να ανακοινώνει το όνομά του και από την άλλη δηλώνει ανεξάρτητος, απειλώντας με μηνύσεις τους bloggers και τα site αλλά όχι τον κ. Σκουρλέτη και τον ΣΥΡΙΖΑ,προσπαθεί να ξεγελάσει τους πολίτες για να πετύχει τον στόχο του για την κατάληψη του δημαρχιακού θώκου.

Κι όλα αυτά, υπό την εκκωφαντική σιωπή των υποψηφίων ΣΥΡΙΖΑ του συνδυασμού του.

 

ΕΜΕΙΣ:

Καταδικάζουμε την ηγεσία του συνδυασμού του κ. Καραμέρου και του ΣΥΡΙΖΑ που τον στηρίζει (όπως επίσης και τις ηγεσίες κάθε κομματικού ή κρυφοκομματικού δημοτικού συνδυασμού) που παραπλανούν με επικοινωνιακά παιχνίδια τους απλούς ψηφοφόρους, τους οποίους τιμούμε και σεβόμαστε.

Καλούμε τους πολίτες του Αμαρουσίου να συστρατευτούν με το συνδυασμό «ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΦΩΝΗ», που με εντιμότητα, συνέπεια και μαχητικότητα διεκδικεί το πραγματικό συμφέρον τους, μακριά από επικοινωνιακά τερτίπια.

 

Μαίρη Διακολιού

Υποψήφια Δήμαρχος Αμαρουσίου- «ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΦΩΝΗ»

Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Αμαρουσίου

Δικηγόρος

mairi-diakoliou

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Από την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 και για συνολική διάρκεια τριών μηνών θα πραγματοποιηθεί ολική κατάληψη τμήματος της οδού Μεσογείων μεταξύ των οδών Κυπρίων Αγωνιστών...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το αφιέρωμα στον Εθνικό μας ποιητή Διονύσιο Σολωμό, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Θύμα διάρρηξης έπεσε μία 80χρονη στο Μαρούσι το βράδυ του Σαββάτου 6 Απριλίου με το περιστατικό να παίρνει ιδιαίτερη διάσταση λόγω των προσωπικών αντικειμένων...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τα Pet City μαζί με την οργάνωση Dogs’ Voice, διοργάνωσαν την 16η ημέρα υιοθεσίας, και συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της καμπάνιας Act Pawsi+ive με...