Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

Δημοτικές Εκλογές 2019

Μαζική Συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Μαρούσι.

Προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε στην πλατεία του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι το ΚΚΕ την Τετάρτη 15 Μαΐου. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, ενώ παρεμβάσεις έκαναν ο Μιχάλης Μιχαήλ, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ και ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Θανάσης Φωτόπουλος.

Στην ομιλία του ο Γ. Λιονής αναφερόμενος στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανιστεί ως ριζικά διαφορετικός απ’ την ΝΔ, τόνισε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκπροσωπεί την Ελλάδα των πολλών. Προωθεί όλα τα μέτρα που έχει σήμερα ανάγκη το μεγάλο κεφάλαιο για να στηρίξει την κερδοφορία του, απ’ τη μείωση του μέσου μισθού, την μεταφορά των φορολογικών βαρών στις πλάτες του λαού, τις υπεραποσβέσεις και τις φοροαπαλλαγές για τους ομίλους, τις επιδοτήσεις των ασφαλιστικών εισφορών. Υπηρετεί τους μεγάλους ομίλους φορώντας έναν τάχα φιλολαϊκό μανδύα. Πρόκειται για έναν προβατόμορφο λύκο που έχει την αποστολή να τσακίσει τους εργαζόμενους εμφανιζόμενος ότι τάχα τους εκπροσωπεί. Γι’ αυτό και λαμβάνει συνεχώς επιβραβεύσεις. Απ’ τις ΗΠΑ και την Καγκελάριο Μέρκελ, που πλέον έχει γίνει ο πιστότερος φίλος και σύμμαχος του Αλέξη Τσίπρα, μέχρι τον ΣΕΒ και τις εργοδοτικές οργανώσεις που στηρίζουν τον Αλέξη αναφανδόν.

Γι’ αυτό αστείο και πολιτικά επικίνδυνο είναι το δίλλημα για αλλαγή Συσχετισμών για αλλαγή στην ΕΕ που φέρνει. Αστείο να το προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ που έφτιαξε ένα δημοψήφισμα και μετέτρεψε το ΟΧΙ σε ΝΑΙ. Πολιτικά επικίνδυνο γιατί δεν μπορεί να προτείνει κάτι διαφορετικό. Το Νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο είναι μια ξαναζεσταμένη προχθεσινή σούπα υποσχέσεων πως μπορεί να υπάρξει μια φιλολαϊκή καπιταλιστική ανάπτυξη. Η Πραγματικότητα είναι πως η ΕΕ δεν αλλάζει. Ήταν είναι και θα είναι φύλακας κερδών κεφαλαίου, και οι διαφορετικές προσεγγίσεις… νεοφιλελεύθερη – σοσιαλδημοκρατική δεν αντανακλούν διαφορετικές λύσεις για τους λαούς, που πληρώνουν το μάρμαρο σε κάθε περίπτωση. Πρόκειται για διαφορετικές επιλογές για το ποια μερίδια κεφαλαίου, ποιες χώρες θα κερδίσουν λιγότερο ή περισσότερο. Κοινός παρονομαστής παραμένει πάντα το τσάκισμα του λαού ..για θωρακιστούν τα κέρδη των μονοπωλίων

Είναι τουλάχιστον αστείο ο ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθεί να εμφανιστεί ως ριζικά διαφορετικός απ’ την ΝΔ. Συμφωνούνε ΑΠΟΛΥΤΑ στην σημασία ισχυροποίησης της φυλακή των λαών που λέγεται ΕΕ, συμφωνούνε απόλυτα στην ανάγκη προώθησης των σχεδίων ΗΠΑ και ΝΑΤΟ στην ευρύτερη περιοχή. Συμφωνούνε ΑΠΟΛΥΤΑ, στην ανάγκη τόνωσης της ανάπτυξης, στους χαμηλούς μέσους μισθούς, στην διευθέτηση του χρόνου εργασίας. Συμφωνούνε ΑΠΟΛΥΤΑ, στην φοροεπίθεση στον λαό, στο τσάκισμα μισθωτών, αυτοαπασχολούμενων, συνταξιούχων, για να χρηματοδοτηθεί η ανάπτυξη, να αποπληρωθεί το χρέος, για το οποίο ούτε ευθύνεται, ούτε καρπώθηκε ο λαός. Συμφωνούνε ΑΠΟΛΥΤΑ για την ανάγκη ενός κράτους που θα διευκολύνει την επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις. Συμφωνούνε ΑΠΟΛΥΤΑ πως κύριο ζήτημα είναι η δημοσιονομική τακτοποίηση και η αντιπαράθεση τους για τις συντάξεις περιορίζεται στο αν οι “αντοχές της οικονομίας” επαρκούν»

Ο Μιχάλης Μιχαήλστην ομιλία του, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «Υπάρχουν μόνο 2 πολιτικές η μία πολιτική, είναι αυτή που εφαρμόζεται από όλους αυτούς που είναι το πολιτικό προσωπικό της αστικής τάξης, αυτοί που περπατούν πάνω στη ράγα που έχει φτιάξει το κεφάλαιο με τους δικούς τους θεσμικούς κανόνες, και από την άλλη πλευρά είναι η πολιτική που υπηρετούν οι πέντε κομουνιστές δήμαρχοι στην Πάτρα, στο Χαϊδάρι. στην Πετρούπολη, στην Καισαριανή, στην Ικαρία και κοιτάνε τα συμφέροντα των δημοτών και του απλού λαού…».

Ενώ σε άλλο σημείο, τόνισε, ότι  «η ευημερία που μας έλεγαν από την ΕΟΚ ακόμα, σήμερα μεταφράζεται σε 16,6 εκατομμύρια ανέργους, σε 113 εκατομμύρια κάτω από όριο της φτώχειας,  σε 4,1 εκατομμύρια αστέγους στους δρόμους της Ευρώπης, σε 12,5 εκατομμύρια παιδιά που είναι εκτός δουλειάς και χωρίς μόρφωση, σε 31 εκατομμύρια που δεν έχουν τα βασικά υλικά αγαθά. Αυτή είναι η Ευρώπη, η ΕΕ, σημείωσε χαρακτηριστικ

Η ομιλία του Θανάση ΦωτόπουλουΣυντρόφισσες και Σύντροφοι,

Φίλοι και φίλες

Μαρουσιώτισες- Μαρουσιώτες


Με την αποψινή μας συγκέντρωση μπαίνουμε με αισιοδοξία στη τελική ευθεία της εκλογικής μάχης.


 Μιας μάχης που δίνουμε καθημερινά με επίκεντρο τα οξυμένα προβλήματα των εργαζόμενων, άνεργων, αυτοαπασχολούμενων εμπόρων βιοτεχνών, επαγγελματιών, συνταξιούχων, γυναικών, των λαϊκών στρωμάτων που ζουν και εργάζονται στο Μαρούσι.


Σήμερα θέλουμε να απευθυνθούμε ανοιχτά  σε όλους, όσους δεν βολεύονται με τα ψίχουλα και το μικρότερο κακό.


Σε όσους έχουν αγανακτήσει με το να πρέπει να υποτάσσουν τις ανάγκες τους στις αντοχές της οικονομίας.


Σε όσους έχουν βαρεθεί να ακούν προεκλογικές υποσχέσεις , κούφια λόγια για το όμορφο Μαρούσι.  


Ιδιαίτερα στους νέους και τις νέες ,που ψηφίζουν για πρώτη φορά και να πουν ότι δεν θέλουν να πάνε με το “μία από τα ίδια”. Η πρώτη τους ψήφος να είναι κόκκινη.


Σας καλούμε στις 26 Μάη να κάνουμε την διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού. να δυναμώσει η Λαϊκή αντιπολίτευση.


ΤΩΡΑ το κάλεσμα του ΚΚΕ είναι η επιλογή μάχης για τους ανθρώπους του λαού, που στέκονται με οργή και αγανάκτηση, που προβληματίζονται για τις θυσίες που συνεχίζονται στο βωμό της ανάπτυξης, που είναι κομμένη και ραμμένη στα συμφέροντα των καπιταλιστών.

Μαρουσιώτη , Μαρουσιώτισα

Ας το σκεφτούμε δουλεύοντας την πείρα αυτών των χρόνων. Οι αλλαγές, η ανατροπή, που έχουν ανάγκη οι νέοι, οι εργαζόμενοι, οι επαγγελματίες, τα λαϊκά στρώματα στο Μαρούσι, θα έρθει από τα κάτω, με οργάνωση και αγώνα παντού. Να μην αφήσουμε τις ανάγκες  να γίνουν ιστορία, γιατί η ιστορία δεν γράφεται με σιωπή.


Χορτάσαμε στο δήμο και την Περιφέρεια από σωτήρες, ικανά πρόσωπα, δυνατά ονόματα, υποψήφιους επισκέπτες, δήθεν ακομμάτιστους, τάχα αυτοδιοικητικούς.


Το λέμε καθαρά – δυνατά – τίμια: Ισχυρό ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες. Ισχυρό στο δήμο και την Περιφέρεια. Η “Λαϊκή Συσπείρωση”, το ψηφοδέλτιό μας, μπορεί να εκφράσει ένα ρεύμα συμπόρευσης – αγώνα – αλλαγής στο Μαρούσι και την Αττική.

Οι Κομμουνιστές, οι συνεργαζόμενοι μαζί μας στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Μαρούσι δεν υποσχόμαστε, δεσμευόμαστεγια την ανάπτυξη της πάλης.


Την προηγούμενη πενταετία στο Δημοτικό Συμβούλιο και έξω από αυτό δώσαμε τη μάχη στηρίζοντας λαϊκά αιτήματα, διεκδικώντας μέτρα, πιέζοντας για λύσεις – ανάσες στη δύσκολη καθημερινότητα του λαού μας που επηρεάζεται από την πολιτική του δήμου. Φέραμε για συζήτηση δεκάδες αιτήματα κατοίκων, αποσπώντας συχνά επιμέρους λύσεις. Κόντρα στη λογική της πλειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο , που μας έλεγαν ότι δεν είναι στην αρμοδιότητα του Δήμου,βάζαμε  τα σοβαρά προβλήματα του λαού όπως της ανεργίας, της μόνιμης εργασίας για όλους, της αύξησης των μισθών και συντάξεων κ.άλ.  Γιατί για μας ο Δήμος μπορεί να συμβάλει μαζί με τα συνδικάτα και τους συλλόγους να διεκδικήσει μέτρα ανακούφισης και λύσεις , όπως έκαναν οι κομμουνιστές δήμαρχοι σε Πάτρα, Καισαριανή, Χαϊδάρι, Ικαρία.        


Όλα αυτά τα χρόνια στις γειτονιές της πόλης, στους χώρους δουλειάς, στον πολιτισμό, στα σχολεία, σε όλες τις δομές του δήμου και τις υπηρεσίες. Στηρίξαμε τους χιλιάδες εργαζόμενους του δήμου, ανεξάρτητα από τις εργασιακές τους σχέσεις, τους εργαζόμενους που με τη δουλειά τους κρατούν όσο μπορούν τις υποβαθμισμένες λειτουργίες στην πόλη.


Απέναντί μας δεν έχουμε “κάποια πρόσωπα υποψηφίων δημάρχων”, ικανά και αυτοδημιούργητα ή ονόματα – λύσεις ανάγκης. Έχουμε τους υποψήφιους κομμάτων. Των κομμάτων που κυβέρνησαν, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ή αυτών που κυβερνούν, του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι λογικό να  ντρέπονται να εμφανίσουν τις κομματικές τους ταυτότητες και τις κρύβουν στα συρτάρια.


Οι υποψήφιοι αυτών των κομμάτων έχουν “προίκα” την πολιτική τους, έχουν δοκιμαστεί με τη θητεία τους σε δημόσιους οργανισμούς, όπως ο κύριος Αμπατζόγλου, κουβαλάνε τα “έργα και τις ημέρες” των τριών μνημονίων που ψήφισαν και μιας δωδεκαετίας Πατούλη που πιστά υπηρέτησε. Γι’ αυτό άλλωστε ο συνδυασμός του μοιράζεται σχεδόν σε όλες τις άλλες παρατάξεις.


Έχουμε υποψήφιους δημάρχους που ήταν δημοτικοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι στη διοίκηση Πατούλη Όλοι μαζί σήκωναν το χέρι τους στα συμβούλια και ψήφιζαν , στήριζαν την πολιτική της δημοτικής αρχής, είναι συνυπεύθυνοι για τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στην πόλη μας.


Όπως ο αντιπερειφεριάρχης κύριος Καραμέρος που όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν ανοιχτοχέρης για τους επιχειρηματίες, την εκκλησία και τους λοιπούς αναξιοπαθούντες, αλλά για το Μαρούσι δεν μπορούσε να δώσει δεκάρα τσακιστή για να μην πνιγόμαστε όταν βρέχει.  Στην τελευταία πλημύρα στην Κοκκινιά και στο Σωρό πέρασε μαζί με τον κύριο Πατούλη με τα φωσφοριζέ γιλέκα τους να φωτογραφηθούν , να τους δείξουν οι κάμερες ότι ήταν και αυτοί εκεί και μετά να αποχωρήσουν για να συνεχίσουν την κοκορομαχία τους δεν φταίω εγώ, φταις εσύ και ας καταστρέφονται λαϊκές περιουσίες. 

Ας εξηγήσουν στους Μαρουσιώτες πως γίνεται να συμφωνούν με το νέο Ρυθμιστικό σχέδιο της Αθήνας που χαραχτηρίζει την πόλη μας “πόλο εθνικής και μητροπολιτικής εμβέλειας… με εξειδίκευση στις επιχειρήσεις, το υπερτοπικό εμπόριο, την αναψυχή..” , να οραματίζονται ένα Μαρούσι ” κομβικό προορισμό για επιχειρηματική δραστηριότητα” από την μια και από την άλλη τάχα να αγαπάνε και να σκέφτονται το Μαρούσι.


Έχουμε επίσης δήθεν αριστερούς και προοδευτικούς υποψήφιους που κατεβαίνουν μαζί με εθνικιστές και μάλιστα καλούσαν και εμάς στην ενότητά τους για να συμβάλουμε όλοι μαζί για την παραγωγική ανάπτυξη της πόλης όπως ο κύριος Μαγιάκης που όπως δηλώνει δεν είναι ενάντια στην επιχειρηματικότητα, αρκεί να είναι υγιείς ,μην κολλήσουμε και τίποτα.  


Τώρα φυσικά προεκλογικά πετάνε συνεχώς τη μπάλα στην εξέδρα, γιατί, αν εμφανιστούν στο γήπεδο, θα αποκαλυφτεί αυτό, που κατά βάθος το γνωρίζουν οι εργαζόμενοι, πως όλοι τους παίζουν στην ίδια ομάδα, φοράνε την ίδια φανέλα, αυτή των συμφερόντων του κεφαλαίου.


στα ιλουστρασιόν προγράμματά τους υπόσχονται φύκια για μεταξωτές κορδέλες, αλλά για να μην τους αδικούμε έχουν ένα κοινό όραμα, να προσελκύσουν επενδυτές , κοιμούνται και ξυπνάνε με την ανάπτυξη να έρχεται στο Μαρούσι. Με στόχο ΤΑ ΚΕΡΔΗ. Κέρδη για το κεφάλαιο, για τους ομίλους που θα επενδύσουν. Αυτό το στόχο έχει ο φαρμακοβιομήχανος που θα επενδύσει με κρατική επιχορήγηση 1,5 δις ευρώ στο ΟΑΚΑ, να βγάλει κέρδος θέλει και δεν σκέφτεται το δικαίωμα στην άθληση. Το ίδιο και ο άλλος επιχειρηματίας με το καζίνο. 


Φτάνει πια , χορτάσαμε στο Μαρούσι από ανάπτυξη των υπερτοπικών, εμπορικών , επιχειρηματικών ομίλων. Σε τι ωφέλησε τους εμπόρους της πόλης , τους εργατοϋπάλληλους, τους άνεργους η καπιταλιστική ανάπτυξη της πόλης μας?


Τα  τελευταία 30 χρόνια το Μαρούσι άλλαξε όπως υπόσχονταν , αλλά προς το χειρότερο.


Σήμερα χρειάζεται να περάσουμε απέναντι , αξίζει να αγωνιστούμε για ανοίξει ο δρόμος  της ανάπτυξης που θα βάζει στο επίκεντρο τις σύγχρονες ανάγκες του Λαού. Τα σύγχρονο, το ρεαλιστικό και εφικτό σήμερα είναι να υπάρχει μόνιμο προσωπικό στις υπηρεσίες του Δήμου , να ολοκληρωθούν τα αντιπλημμυρικά έργα που χρειάζεται το Μαρούσι, να ολοκληρωθεί ο αντισεισμικός έλεγχος σε όλα τα δημόσια κτήρια, να χτιστούν σύγχρονα  σχολειά και παιδικοί σταθμοί, να ενταχθούν στο σχέδιο πόλης όλες οι περιοχές που ακόμη είναι εκτός, που δεν έχουν τις στοιχειώδεις υποδομές, να φτιαχτεί δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου, δημοτικό θέατρο και άλλα πολλά που θα συνεχίσουμε να  τα διεκδικούμε μαζί με τους κατοίκους. Όχι κοροϊδεύοντας όπως υποψήφιος που τάζει φωτογραφικούς νόμους, οσάν Μαυρογιαλούρος, για να εντάξει στο σχέδιο πόλης περιοχές. Κρύβοντας από τους κατοίκους ότι το κεφάλαιο χρειάζεται να υπάρχει φθηνή εκτός σχεδίου γη- όπως στο Νέο Μαρούσι- για να υπάρχει απόθεμα στη τράπεζα γής της πόλης όταν θα κτίσουν τα καζίνα τους, τα ξενοδοχεία τους, όταν θα αξιοποιήσουν το Δάσος Συγγρού.


Ας σκεφτεί ο λαϊκός – εργατικός κόσμος που ζει στο Μαρούσι : Θέλει δήμαρχο-διοίκηση-δήμο που θα υπηρετεί την κυβέρνηση, τους εταίρους της ΕΕ, τα επιχειρηματικά συμφέροντα ή δήμο που θα δουλεύει μαζί με το λαό της πόλης, τον κινητοποιεί, διεκδικεί μαζί του, παλεύει από θέσεις αντιπολίτευσης στους ισχυρούς.


Ποιοι θα στηρίξουν το λεηλατημένο λαϊκό εισόδημα από τη φοροληστεία της δημοτικής αρχής ,που  χάρισε στους επιχειρηματίες, στο μεγάλο κεφάλαιο, στους λίγους  3.171.884€   με τη μείωση των ανταποδοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού


Αντί να μειώσει δραστικά , όπως προτείνουμε, τα τέλη καθαριότητας στην κατοικία και ιδιαίτερα στην επαγγελματική στέγη, για τους πολλούς επαναφέρει το δημόσιο χαράτσι της ελεγχόμενης στάθμευσης, για να έχει πελατεία ο επιχειρηματίας που θα εκμεταλλεύεται τον  υπόγειο χώρο στάθμευσης στην πλατεία Ευτέρπης.


 Εμείς καταθέσαμε πρόταση για πάγωμα  σε πλειστηριασμούς και κατασχέσεις λογαριασμών για μικροχρέη στο δήμο, να μετατραπεί σε συμβολική η συμμετοχή των δημοτών στις ανταποδοτικές υπηρεσίες (γήπεδα – πολιτισμό – ακαδημίες – γυμναστήρια – κολυμβητήρια ).


Ποιοι θα στηρίξουν τους χιλιάδες επαγγελματίες από την προπληρωμή εφάπαξ των τελών, από το κυνήγι των κλήσεων, ποιοι θα επιβάλουν να πληρώσουν στο δήμο οι επιχειρηματίες που χρωστούν εκατομμύρια, ενώ δεν αποδίδουν ούτε αυτά που από τον νόμο είναι υποχρεωμένοι, με πρώτους τους καπιταλιστές ιδιοκτήτες των πολυεθνικών που δραστηριοποιούνται στο Μαρούσι. Ποιοι δεν δεσμεύονται από τα ματωμένα πλεονάσματα και θα αξιοποιήσουν τα  εκατομμύρια από τα πλεονάσματα του δήμου για να στηριχτούν τα σχολεία, τα κέντρα πρόληψης, τα δημοτικά ιατρεία, οι παιδικοί σταθμοί, καταργώντας τα τροφεία;


Ποιοι θα στηρίξουν τους χιλιάδες εργαζόμενους του δήμου, όπως έκαναν με τους εκατοντάδες συμβασιούχους,  τους “ωφελούμενους”, τους 3μηνίτες, 8μηνίτες, τους εργαζόμενους στις ΚΟΙΝΣΕΠ ,που δουλεύανε απλήρωτοι και χωρίς ένσημα,τις καθαρίστριες των σχολείων, τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, τη Δημοτική Αστυνομία, το “Βοήθεια στο Σπίτι”, διεκδικώντας αταλάντευτα ενάντια σε κάθε ιδιωτικοποίηση που επιχείρησαν κυβέρνηση και διοίκηση του δήμου. Για μόνιμη εργασία με μισθούς και δικαιώματα που θα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες.


Ποιοι μπορούν να κινητοποιήσουν λαϊκές δυνάμεις, διεκδικώντας κάθε ελεύθερο χώρο που έχει απομείνει, σε μια πόλη με ελάχιστα ποσοστά πρασίνου και χώρου αναψυχής; Ποιοι πάλεψαν κόντρα στις υπογραφές ΣΥΡΙΖΑ – Καραμέρου για την αξιοποίηση του Δάσους Συγγρού, για να μην κτιστεί ούτε καζίνο, ούτε εμπορικό, ούτε ξενοδοχείο στο κτήμα Δηλαβέρη , κόντρα στη Δούρου – Πατούλη – Καραμέρο για τη διευθέτηση των ρεμάτων, ειδικά της Σαπφούς;


Η απάντηση στο ποιοι, είναι οι κομμουνιστές, μαζί με άλλους συναγωνιστές που βρεθήκαμε μαζί και θα βρεθούμε με ακόμα περισσότερους.


Αυτή την απάντηση μπορούν να τη δώσουν στην κάλπη  και στο Μαρούσι ευρύτερες λαϊκές δυνάμεις, που μπορούν να συγκρίνουν και να κρίνουν.


Το κάλεσμα συσπείρωσης με το ΚΚΕ, έχουμε τη δύναμη και μπορούμε  να το φτάσουμε κυριολεκτικά σε κάθε γωνιά της πόλης.


Είναι κάλεσμα συνέπειας, αγωνιστικότητας, αισιοδοξίας. Για ισχυρό ΚΚΕ στις κάλπες.


Είναι το ρεύμα που μπορεί να εκφραστεί, ρεύμα αγώνα και αλλαγής.

Γι’ αυτό στις εκλογές κρατήστε καλά και ρίξτε στην κάλπη το ψηφοδέλτιο με το σφυροδρέπανο. Στις δημοτικές και στην περιφέρεια ρίξτε στην κάλπη το ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” με το γαρύφαλλο. Αυτό θα κάνει την πραγματική διαφορά! Θα τα καταφέρουμε. 

Καλή δύναμη -Συνεχίζουμε-Μπορούμε! ΚΚΕ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΜΑΡΟΥΣΙ

Ακλόνητο φαβορί στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές για το Δήμο Αμαρουσίου φαίνεται να είναι ο νυν Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες. Πλησιάζοντας...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Δευτέρας η συμμορία των ανηλίκων πλησίασε το θύμα καθώς περπατούσε αμέριμνο στην οδό Νερατζιώτισσας με κατεύθυνση προς...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το βράδυ της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου, στον σταθμό Ειρήνη του ΗΣΑΠ, ένας 18χρονος αλλοδαπός και ένας 15χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενοι...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Λίγες μέρες μένουν για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές και η πόλη του Αμαρουσίου ζει σε προεκλογικούς ρυθμούς, όχι μόνο για την εκλογή του...