Παρασκευή, 18 Ιουλίου, 2025
32.7 C
Marousi

Ο Γιώργος Αρκάς, υποψήφιος με τον Γιώργο Καραμέρο

Ο Γιώργος Αρκάς, είναι από σήμερα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το # Ενωμένο Μαρούσι για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Ο ίδιος δηλώνει για την υποψηφιότητά του:

«Συμμετέχω στον πολυσυλλεκτικό συνδυασμό με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο με τον οποίο μας ένωσαν αρχικά οι κοινές μας ανησυχίες για τη γειτονιά μας τον Άγιο Θωμά. Το # Ενωμένο Μαρούσι αποτελεί μια νέα προσπάθεια με καθαρά αυτοδιοικητικό χαρακτήρα, έξω από κόμματα. Μόνο έτσι μπορούμε να δούμε τα πραγματικά ζητήματα και να προσφέρουμε στην πόλη μας».

Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Καραμέρος καλωσόρισε το νέο υποψήφιο δηλώνοντας: «Ο Γιώργος Αρκάς είναι ένας Μαρουσιώτης, νέος και επαγγελματικά καταξιωμένος στον ιδιωτικό τομέα. Η συμμετοχή του αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι το # Ενωμένο Μαρούσι, δεν έχει χρίσματα, κομματικούς περιορισμούς και ιδεοληψίες. Προχωράμε μπροστά για να κάνουμε την αλλαγή με νέους ανθρώπους, πράξη ».

Ο Γιώργος Αρκάς, είναι τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, γεννήθηκε και ζει με την οικογένειά του στον Άγιο Θωμά και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Έκρηξη σε ταβέρνα στο Μαρούσι: Δύο εργαζόμενες τραυματίες – Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι

Αναστάτωση προκάλεσε ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε νωρίς το πρωί...

Μαρούσι:Αύγουστο ξεκινούν οι εργασίες για το καζίνο

Αντίστροφα μετρούν οι ημέρες για να ξεκινήσει η επένδυση ύψους...

Τα Βίντεο του Πατούλη προκαλούν «πολιτικό πονοκέφαλο» στον Θ. Αμπατζόγλου

Στις 8 Ιουλίου ο Περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς στο πλαίσιο...

Μαρούσι:Ρέμα υγειονομική «βόμβα» , αφόρητη δυσοσμία στην περιοχή

Διαρροή ακάθαρτων υδάτων η αιτία, απαντά η Περιφέρεια Αττικής...

Μαρούσι: Στις 10 περιοχές της Αττικής με τον τον πιο «βρώμικο» αέρα

Τη δυνατότητα να χαρτογραφήσουμε τις περιοχές με τον πιο...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img