Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

Δημοτικές Εκλογές 2019

Πανστρατιά με Αμπατζόγλου. Στηρίζει δυνατά και ο Κώστας Ρώτας

kostas-rotas-ampatzoglou

Μετά την συμφωνία με τον Κώστα Ρωτά οι σύμβουλοι του Θεόδωρου Αμπατζόγλου γίνονται 19 και πλέον μιλάμε για παράσταση ευρείας νίκης Αμπατζόγλου την Κυριακή.

Ο δημοτικός συνδυασμός «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΡΟΥΣΙ » με επικεφαλής τον Κώστα Ρώτα συνεδρίασε και αποφάσισε στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών να στηρίξει την υποψηφιότητα του  κ .Αμπατζόγλου Θεόδωρου  για το αξίωμα του Δημάρχου Αμαρουσίου.

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του κ.Αμπατζόγλου στα γραφεία του συνδυασμού μας, έδειξε ότι μετά την εκτενή παρουσίαση και ανάλυση των πιο σημαντικών προτάσεών μας υπάρχει κοινή σύγκλιση και κατεύθυνση προς την πραγματοποίηση αυτών.

Συγκεκριμένα, οι προτάσεις αφορούν σε:

  • Στην ανέγερση νέων σχολικών κτηρίων όλων των βαθμίδων (Ανάβρυτα, Αγία Φιλοθέη, Άγιος Θωμάς κλπ).
  • Η δρομολόγηση της ενοποίησης της πόλης, δυτικό με το ανατολικό Μαρούσι στο ύψος της πλατείας Αγίας Λαύρας με την υπογειοποίηση τμήματος της λεωφόρου Κηφισίας.
  • Απόλυτη ταύτιση απόψεων στα πολεοδομικά θέματα.

Όπως: Ανάγκη αναθεώρησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου το οποίο δεν έχει αναθεωρηθεί  από το 1997.

Άμεση προτεραιότητα η ένταξη στο σχέδιο πόλης των περιοχών, Βορρέ, Ανάβρυτα, Ελληνική Παιδεία, Καρπάθικα Ηπειρώτικα  ανατολικά Νεκροταφείου Αμαρουσίου, Νέο Μαρούσι (Ειρήνης –Μακρυγιάννη κλπ) και τέλος η ολοκλήρωση των πράξεων εφαρμογής προκειμένου να μπορούν οι ιδιοκτήτες να αξιοποιήσουν την περιουσία τους.

  • Ταύτιση για άμεση αναβάθμιση στις υποδομές που αφορούν στις υπηρεσίες του Δήμου (στέγαση, εξοπλισμός εξωτερικών συνεργειών του δήμου ).
  • Προτεραιότητα στα θέματα καθημερινότητας (ασφάλεια της πόλης δημοτική συγκοινωνία, πράσινο, καθαριότητα, πεζοδρόμια, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κ.α. ).
  • Ανέγερση νέων παιδικών σταθμών (ορισμένων ολοήμερων) και την δημιουργία νέων αθλητικών χώρων.(γήπεδο κλασσικού αθλητισμού κ.α)
  • Αξιοποίηση του κληροδοτήματος Χαιμαντά για την δημιουργία αμφιθέατρου, νέου πολυχώρου και ΚΑΠΗ σε ακίνητα του κληροδοτήματος.

 

Τέλος. μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της Κυριακής θα αρχίσει άμεσα  ο προγραμματισμός για την προσαρμογή στην νέα εποχή .

Είναι σαφές ότι και με την  δική μας ενεργή συμβολή  το Μαρούσι θα μπει σε  νέα τροχιά νέων μεγάλων έργων που τόσο έχει ανάγκη η πόλη μας .

Ο επικεφαλής της παράταξης «είμαστε Μαρούσι» Κώστας Ρώτας δήλωσε:

«Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας μας για την διεκδίκηση της διοίκησης του δήμου στην εφημερίδα Αμαρυσία στις 1/2/2019 είχα δηλωσει: Είμαι ένας βαθιά δημοκρατικός άνθρωπος που οι απόψεις οι δικές μου υποτάσσονται στη θέληση των συμπολιτών μας, θυμίζοντας όμως ότι οι συνθέσεις και οι συνεργασίες στηρίζονται σε προγράμματα κι απόψεις και όχι σε άλλης μορφής συναλλαγές και σκοπιμότητες στην περίπτωση μετεκλογικής συνεργασίας, αυτό κάναμε σήμερα.

Χαίρομαι που ο κ. Αμπατζόγλου έχει αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία να αποδείξει εμπράκτως τη συστράτευση και ενεργή συμμετοχή άλλων συνδυασμών για το καλό της πόλης που γεννηθήκαμε, που ζούμε, που υπηρετήσαμε και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε».

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Δήμος Αμαρουσίου ανακοινώνει τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και τα δρώμενα που θα ακολουθήσουν το μήνα Δεκέμβριο:   Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου της Πόλης μας...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στη Λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Παράδεισου Αμαρουσίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Ειδικότερα, λόγω εκτέλεσης...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Με επιτυχία διεξήχθη η Γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου για 3η συνεχόμενη χρονιά, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023, στην πλατεία...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου ανοίγει η αυλαία των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Αμαρουσίου, με την πόλη στολισμένη στα χρώματα και στο...