fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

Δημοτικές Εκλογές 2019

Παρουσίασε άλλους 4 δημοτικούς συμβούλους ο Νικολαράκος

Γιαννης Νικολαρακος

Συνεχίζει να ανακοινώνει , με αναρτήσεις στην προσωπική του σελίδα, ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Γιάννης Νικολαράκος, υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Αυτή τη φορά την Φαίη Παπαδάκη, τον Στέλιο Σταυράκη, την Λήδα Ντάνια, και την Μαρία Παπαγεωργοπούλου.

Φαίη Παπαδάκη.
Η Φαίη κατάγεται από την Ιεράπετρα Κρήτης . Εργάζεται και κατοικεί στο Μαρούσι.
Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής σχολής Αθηνών του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας , απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης με μεταπτυχιακές σπουδές MSc στις Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση και υποψήφια διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών.
Είναι ισόβιος υπότροφος του προγράμματος Υποτροφιών SYLFF για μεταπτυχιακούς φοιτητές με ηγετικές ικανότητες με στόχο την αντιμετώπιση σημαντικών ζητημάτων στις ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες . Από πολύ νωρίς συμμετείχε ως μέλος σε φοιτητικούς συλλόγους , στο επιστημονικό σωματείο μεταπτυχιακών φοιτητών «Αλέξανδρος Δελμούζος» του Παν/μιου Αθηνών και υπήρξε ιδρυτικό μέλος του online επιστημονικού περιοδικού «Εκπαίδευση και Επιστήμη».
Δραστηριοποιείται επί χρόνια συνδικαλιστικά ως μέλος του συλλόγου εκπαιδευτικών ΠΕ Αμαρουσίου, ενώ τα τελευταία χρόνια συμμετέχει ως υποψήφια αιρετός στις εκλογές για την ανάδειξη Υπηρεσιακών Συμβουλίων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με την Δημοκρατική Συνεργασία εκπαιδευτικών.
Από το 1999 εργάζεται ως καθηγήτρια αγγλικών στον ιδιωτικό τομέα. Το 2001-2003 εργάστηκε στο πανεπιστήμιο Αθηνών ως διδακτικό προσωπικό των εργαστηριακών μαθημάτων σε προπτυχιακούς φοιτητές. Το 2004 υπηρέτησε στο ιδιωτικό Σχολείο Αμαρουσίου , Σύγχρονη Ελληνοαγγλική Αγωγή ως υπεύθυνη σπουδών του Αγγλικού τμήματος. Από το 2009 υπηρετεί στον δημόσιο τομέα και σήμερα είναι δασκάλα και υποδιευθύντρια του 1ου δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου.
Είναι μητέρα δυο παιδιών της Μαριέτας 13 ετών και του Γιάννη 11ετών.


Στέλιος Σταυράκης.

Ο Στέλιος γεννήθηκε το 1960 και από τότε ζει στο Μαρούσι. Φοίτησε στο 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου και εργάσθηκε ως τεχνικός τύπου στο ΔΟΛ και στον Πήγασο για 30 χρόνια. Είναι παντρεμένος με τη Φλώρα Μαστροκάλου και έχουν έναν γιο 20 ετών, μηχανικό του Εμπορικού Ναυτικού.


Λήδα Ντάνια.

Η Λήδα έχει σπουδάσει βιομηχανικό σχεδιασμό και είναι Πρόεδρος της γνωστής εταιρείας Design Plaza με έδρα το Μαρούσι. Έχει δημιουργήσει και επιμελείται το μοναδικό Μουσείο Design στην Ελλάδα που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Design Plaza. Είναι μητέρα δύο παιδιών.


Μαρία Παπαγεωργοπούλου.

Η Μαρία μεγάλωσε στο Βέλο Κορινθίας. Το 2009 εγκαταστάθηκε στο Μαρούσι. Υπήρξε αθλήτρια Κλασσικού Αθλητισμού και Καλαθοσφαίρισης. Ανήσυχο πνεύμα ασχολήθηκε επίσης με την διαιτησία ποδοσφαίρου και υπήρξε η πρώτη γυναίκα διαιτητής του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κορινθίας.
Είναι Πτυχιούχος Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) με υποτροφία, στην Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία.
Επιτέλεσε επιστημονικός συνεργάτης του Τ.Ε.Φ.Α.Α Θεσσαλονίκης, με ερευνητικό ενδιαφέρον στην ευκαμψία των αρθρώσεων. Έχει Διεθνείς Δημοσιεύσεις σε Ακαδημαϊκά Περιοδικά και ως σήμερα είναι εισηγήτρια σε επιστημονικά συνέδρια σε συνεργασία με το ΑΠΘ – Τ.Ε.Φ.Α.Α Θεσσαλονίκης. Κύριος στόχος του ερευνητικού έργου της και της συνεισφοράς της στον αθλητισμό είναι η βελτίωση της Ποιότητα Ζωής.
Έχει εργαστεί στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και στην Οργανωτική Εκτελεστική Επιτροπή για την διεξαγωγή του Παγκόσμιου Κυπέλλου Στίβου 2006 προσφέροντας διοικητικές και οργανωτικές υπηρεσίες.
Ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής έχει διδάξει στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ), στη Σχολή Μόνιμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) και στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης.
Επί σειρά ετών, έχει διδάξει στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος καθώς και στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ.
Έχει διδάξει στην Μοντεσσοριανή Εκπαίδευση και τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης.
Επιτέλεσε υπεύθυνη ομαδικών προγραμμάτων άσκησης σε κορυφαία Fitness Health Clubs της Αθήνας και έχει διδάξει ομαδικά και εξατομικευμένα προγράμματα άσκησης από το 1997 έως σήμερα. Διαθέτει επίσης, εξειδικευμένη εκπαίδευση σε εναλλακτικές μορφές άσκησης από διεθνείς αναγνωρισμένους φορείς.
Επί σειρά ετών έχει προσφέρει εθελοντική εργασία στο Χωριό ΣΟΣ, στο Χαμόγελο του Παιδιού καθώς και οργανωτικές υπηρεσίες σε αθλητικούς Συλλόγους.

 

 

Εγγραφές κολύμβηση Μαρούσι
Εγγραφές ποδόσφαιρο Μαρούσι
Advertisement Enter ad code here
Νοέ 16, 2021 - Τρι
Μαρούσι, Ελλάδα
13°C σποραδικές νεφώσεις
τρι11/16 τετ11/17 πέμ11/18 παρ11/19 σαβ11/20
-/13°C
αραιές νεφώσεις
14/10°C
σποραδικές νεφώσεις
16/9°C
αυξημένες νεφώσεις
13/11°C
αραιές νεφώσεις
14/10°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Διαρρήκτες στο Μαρούσι πετούσαν γλάστρες στα κεφαλιά ειδικών φρουρών της ομάδας ΔΙΑΣ προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη. Μάλιστα πηδούσαν από μπαλκόνι σε μπαλκόνι για να διαφύγουν....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ξήλωσαν μετασχηματιστές, χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς και έκλεψαν 200 μέτρα χαλκού αξίας 10.000 ευρώ, στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Law and Order»....

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 03/11/2021 , συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. που εξελέγη στις αρχαιρεσίες της 31ης Οκτωβρίου 2021. Νέος Πρόεδρος του Συλλόγου,...

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Ο Περιβαλλοντικός, Φιλοζωικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου (Πε.Φι.Πο) έκανε για ακόμη μια φορά αισθητή τη δράση του στον Δήμο Αμαρουσίου. Ειδικότερα με πρωτοβουλία του,...