Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

Δημοτικές Εκλογές 2019

Ψηφοδέλτιο Πάνου Βραχνού. Οι δυνατοί και οι εκπλήξεις

Στηριζόμενοι σε αυτά που ακούμε, στις στηρίξεις, το ρεύμα και την περιρρέουσα ατμόσφαιρά σχετικά με την πρόθεση σταυρού για τους δημοτικούς συμβούλους, στο Μ24 μετά από αιτήματα των αναγνωστών μας, ξεκινάμε μια προσπάθεια ανάλυσης των ψηφοδελτίων των υποψηφίων δημάρχων.

Στην ενότητα αυτή κάνουμε αρχή με το ψηφοδέλτιο «Μαρούσι-Καθαρή Γραμμή», του υποψηφίου δημάρχου κ. Πάνου Βραχνού.

Εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι είναι οι εξής και αυτομάτως και φαβορί για εκλογή είναι οι:

  • Νίκος Πέππας
  • Ελένη Λέκκα
  • Παναγιώτης Σαγρής
  • Μαίρη Καρανάσιου
  • Κατερίνα Ιωάννου
  • Θανάσης Βελής

Επίσης, παρά ότι δεν είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος, μακρά εμπειρία στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου έχει και ο πάντα συνεπής, Κωνσταντίνος Ζαπαντιώτης.

Ένας ακόμη πρώην δημοτικός σύμβουλος είναι ο Τάσος Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός μαρουσιώτης επιχειρηματίας για πολλούς αποτελεί τον «μαέστρο» του συνδυασμού. Η πορεία του, το όνομά του και ο ρόλος του αρκούν για να του δώσουν το εισιτήριο της εκλογής.

Σ’ ένα ψηφοδέλτιο με τόσο βαριά ονόματα, θεωρείται αρκετά δύσκολη η όποια έκπληξη από νέους υποψηφίους.

Βλέπουμε όμως ότι κινούνται ιδιαίτερα και έχουν ισχυρό ρεύμα οι:

  • Χρίστος Αναστασόπουλος. Ο νέος ασφαλιστής, έχει μπει πολύ δυναμικά στην προεκλογική περίοδο. Το σοβαρό προφίλ του, ο μεγάλος αριθμός φίλων του και οι στενές σχέσεις με την εκκλησία τον καθιστούν φαβορί για να κάνει την έκπληξη και να εκλεγεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.
  • Γιώργος Βρέντας. Επιχειρηματίας εστίασης, ιδιοκτήτης του “Πιταστέρι” στο σταθμό Αμαρουσίου. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός, εύστροφος και τον γνωρίζει σχεδόν όλο το Μαρούσι. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η υποψηφιότητά του σηματοδοτεί το φρέσκο και την ανανέωση είναι και αυτός ένα από τα φαβορί να κάνουν την έκπληξη.
  • Κουμπούλη Σωτηρία. Νέα, όμορφη και δραστήρια. Η δυναμική δικηγόρος έχει το πακέτο να διεκδικήσει τις πιθανότητές της.
  • Κυριακόπουλος Χρήστος. Ιατρός, ορθοπεδικός στο ΚΑΤ. Σοβαρός άνθρωπος και επιστήμονας.

Τέλος, δεν θα πρέπει αν ξεχνάμε ότι την εκλογή των δημοτικών συμβούλων επηρεάζει το ποσοστό που θα λάβει ο συνδυασμός στον πρώτο γύρο.

Δείτε εδώ το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Μαρούσι-Καθαρή Γραμμή».

προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στην οδό Σωρού, σε σύγκρουση αυτοκινήτου με μοτοσικλέτα....

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο εκλογικός θρίαμβος του Γιώργου Καραμέρου στην χαοτική εκλογική περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής αποτελεί αναμφισβήτητα έναν τεράστιο εκλογικό άθλο. Με το 96,77% των τμημάτων...

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΜΑΡΟΥΣΙ

Η νέα Δημοτική Παράταξη «Το Μαρούσι Ψηλά!» του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου θα πραγματοποιήσει μεγάλη συγκέντρωση την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 και ώρα 11...

ΓΕΝΙΚΑ

Εκλογικός θρίαμβος για το ΚΚΕ στο Μαρούσι. Το ποσοστό του ΚΚΕ έφτασε στο 7,65%, ξεπερνώντας αυτό του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ, ακόμα και στις δύσκολες...