fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

Δημοτικές Εκλογές 2019

Συνεχίζει να ανακοινώνει σταθερά υποψήφιους ο Νικολαρακος

Άλλους 4 νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Γιάννης Νικολάρακος. Αναμεσά τους, όπως είχαμε προβλέψει σε προηγούμενα άρθρα, και ο Γίαννης Ζωγόπουλος, πρώην δημοτικός σύμβουλος αντιδήμαρχος καθαριότητας, Πρόεδρος ΔΕΑΔΑ για ένα έτος και Πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου για 4 έτη.

Οι 4 νέοι υποψήφιοι: Γιάννης Ζωγόπουλος,Γιώργος Φράγκος, Δημήτρης Γαρδέλης, Δημήτρης Μελισσός. 


Γιάννης Ζωγόπουλος.

Ο Γιάννης είναι ιατρός – καρδιολόγος, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος στο Μαρούσι επί δύο συνεχείς τετραετίες το διάστημα 2007-2015. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ήταν Αντιδήμαρχος Καθαριότητας για ένα έτος, Πρόεδρος ΔΕΑΔΑ για ένα έτος και Πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου για 4 έτη. Έχει εργασθεί για 20 χρόνια στο ΙΚΑ Αμαρουσίου και διατηρεί καρδιολογικό ιατρείο στο Μαρούσι.

 


Γιώργος Φράγκος.

Ο Γιώργος εργάζεται ως στέλεχος σε εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων. Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις στον τραπεζικό κλάδο. Έχει διατελέσει διευθυντής καταστήματος πολυεθνικής τράπεζας στο Μαρούσι. Επίσης έχει συμμετάσχει ως οικονομικός αξιολογητής σε έργα πληροφορικής που έχουν χρηματοδοτηθεί από κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπλέον ανήκει στο Διδακτικό Προσωπικό της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.
Κατοικεί στο Μαρούσι από την παιδική του ηλικία και αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Αμαρουσίου. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου M.B.A. και υπ. Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

 


Δημήτρης Γαρδέλης.
Ο Δημήτρης γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Μαρούσι από το 1970. Φοίτησε στην Εράσμειο Σχολή και είναι απόφοιτος του Α΄Λυκείου Αμαρουσίου. Έχει σπουδάσει Business Administration στο ΒCA και είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας MarketQuest S.A. από το 2005, η οποία δραστηριοποιείται στο εμπόριο ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών σε 3 χώρες, ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση της οικογένειάς του. Έχει ένα γιο το Νικόλα, 17 ετών.


Δημήτρης Μελισσός.

Ο Δημήτρης είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάζεται για περισσότερα από είκοσι (20) χρόνια ως Προγραμματιστής και Αναλυτής Πληροφοριακών Συστημάτων συνεργαζόμενος με διάφορες εταιρίες του Ιδιωτικού Τομέα.
Από το 2007 μέχρι και σήμερα, είναι στέλεχος του τομέα Πληροφορικής της εταιρείας ΜΟΔ (Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων) Α.Ε , εταιρείας που είναι υπεύθυνη για τη Διαχείριση των αναπτυξιακών Προγραμμάτων της χώρας όπως το ΕΣΠΑ. Γεννήθηκε και ζει στο Μαρούσι και μάλιστα στην ίδια γειτονιά!
προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος
ΚΔΑΠ
Ιούλ 27, 2022 - Τετ
Μαρούσι, Ελλάδα
26°C αίθριος καιρός
τετ07/27 πέμ07/28 παρ07/29 σαβ07/30 κυρ07/31
αίθριος καιρός
34/26°C
αίθριος καιρός
33/24°C
αίθριος καιρός
32/22°C
αίθριος καιρός
34/23°C
αίθριος καιρός
35/26°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, για 3η συνεχή χρονιά, το Αrtemis Fight Night ΙΙΙ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αίθριου Θεάτρου στο Μαρούσι....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Προσφάτως ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής που διενεργήθηκε το 2021 από την Ελληνική Στατιστική Αρχή. Οι αριθμοί που αφορούν το Δήμο Αμαρουσίου ακολούθησαν δυστυχώς...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο Δήμος Αμαρουσίου και με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, μέσω του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α, υλοποιεί πρόγραμμα θαλάσσιων μπάνιων για τους χαμηλοσυνταξιούχους – μέλη του ΚΑΠΗ...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα στο κτήριο που στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός Real FM 97,8 και η εφημερίδα Real News στη συμβολή της λεωφόρου...