fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

Δημοτικές Εκλογές 2019

Συστράτευση της Κατερίνας Σκιντζού στο συνδυασμό της  «Νέας Εποχής»

Δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου για τη συστράτευση της Κατερίνας Σκιντζού στο συνδυασμό της  «Νέας Εποχής»

Με χαρά υποδεχόμαστε στο συνδυασμό μας την Κατερίνα Σκιντζού. Εργάζεται ως ασφαλιστική σύμβουλος πολλά χρόνια στο Μαρούσι, είναι μητέρα, πετυχημένη επαγγελματίας, γνωστή στην πόλη μας για την προσφορά της στα κοινά και προσθέτει δυναμισμό, εμπειρία και θετική ενέργεια στη συλλογική μας προσπάθεια.

Σε καθημερινή βάση ο συνδυασμός μας ενισχύεται και αγκαλιάζεται από όλο και περισσότερους συμπολίτες μας, οδηγώντας το Μαρούσι στη Νέα Εποχή.

ΔΗΛΩΣΗ – ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΚΙΝΤΖΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ

Αγαπητοί Μαρουσιώτες,

με ιδιαίτερη χαρά και τιμή συμμετέχω στον εκλογικό συνδυασμό “ΜΑΡΟΥΣΙ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”, με επικεφαλής τον πιο κατάλληλο υποψήφιο Δήμαρχο, κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου, του οποίου οι ικανότητες, η εντιμότητα και το κύρος αποτελούν τη μέγιστη εγγύηση για το Δήμο μας.
Η πόλη μας έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσω των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και αποτελεί από τότε διεθνώς σημείο αναφοράς του Αθλητισμού, του Πολιτισμού, των Αξιών και της Ειρήνης. Αυτό η πόλη μας οφείλει όχι μόνο να το διατηρήσει, αλλά και να το αναδείξει και να το αξιοποιήσει ακόμη περισσότερο προς μέγιστο όφελος των πολιτών μας.
Ως νέα γυναίκα και μητέρα ενδιαφέρομαι και θα αγωνιστώ για μία πόλη-πρότυπο στην Παιδεία, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό, την Κοινωνική Πρόνοια, την Οικονομική Δραστηριότητα, καθώς και για τη μέγιστη ώθηση στην ανάδειξη και προώθηση των νέων και των ικανών, αλλά και στην γενναιόδωρη υποστήριξη και ουσιώδη συμπαράσταση των ευαίσθητων και ευπαθών ομάδων της πόλης μας.
Θέλω να είμαι κοντά στους νέους, να αφουγκράζομαι τους πόθους, τις ανησυχίες και τις ελπίδες τους και απευθύνομαι ιδιαίτερα στους νέους ψηφοφόρους, τη νεολαία, τους εργαζόμενους γονείς, σε όσους θέλουν να τολμήσουν στην επιχειρηματικότητα με σεβασμό στην κοινωνία και το περιβάλλον, να συστρατευτούμε για να διαμορφώσουμε με αγάπη, ομόνοια και φιλόδοξο όραμα ένα Μαρούσι που μας εκφράζει, μας αξίζει και μας τιμά !!!
Μετά τις εκλογές αδιακρίτως θα είμαι κοντά σε όλους τους πολίτες μας, για να τους υπηρετώ και να μεταδίδω στο Δήμαρχό μας Θεόδωρο Αμπατζόγλου την απαραίτητη στήριξη και ενέργεια που χρειάζεται για να υλοποιήσει το κοινό μας όραμα μιας ΝΕΑΣ, ακόμα καλύτερης, ακόμα πιο ανθρώπινης, ακόμα πιο ωφέλιμης ΕΠΟΧΗΣ για το ΜΑΡΟΥΣΙ όλων μας, μιας πόλης πρότυπο σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο!
Αυτό θα είναι το “ΜΑΡΟΥΣΙ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”.

Όλοι το αξίζουμε, μαζί το μπορούμε!

Βιογραφικό Σημείωμα:
Μεγάλωσα στο Μαρούσι, τελείωσα το 11ο Δημοτικό Σχολείο, το 4ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο Αμαρουσίου.
Ολοκλήρωσα Σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Ομιλώ Αγγλικά και Γερμανικά.
Από το 1998 ασκώ το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου.
Είμαι παντρεμένη με μια κόρη 14 ετών.
Διετέλεσα μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου.

προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος
Ιούν 26, 2022 - Κυρ
Μαρούσι, Ελλάδα
32°C αίθριος καιρός
κυρ06/26 δευ06/27 τρι06/28 τετ06/29 πέμ06/30
αίθριος καιρός
31/24°C
αίθριος καιρός
31/22°C
αίθριος καιρός
31/23°C
αίθριος καιρός
30/23°C
αίθριος καιρός
31/23°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σε μία ακόμη δράση «Νοιάζομαι»,  προχωρά ο Δήμος Αμαρουσίου για την προστασία των αδέσποτων της πόλης που αφορά σε συγκέντρωση τροφών και φαρμάκων για τα αδεσποτάκια σκύλους και...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Εικόνες που κόβουν την ανάσα από το σοβαρό, τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην λεωφόρο Κηφισίας κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από κατάστημα της περιοχής....

ΓΕΝΙΚΑ

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία το Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων που διοργανώνει η Διεύ​θυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου. Σημαντικό μέρος των εκδηλώσεων καταλαμβάνουν...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο 21ος αιώνας συνοδεύεται από μεγάλες προκλήσεις και κρίσεις. Η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση με την τεχνητή νοημοσύνη και τις ψηφιακές τεχνολογίες δημιουργεί νέα δεδομένα...