fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

Δημοτικές Εκλογές 2019

Συστράτευση της Κατερίνας Σκιντζού στο συνδυασμό της  «Νέας Εποχής»

Δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου για τη συστράτευση της Κατερίνας Σκιντζού στο συνδυασμό της  «Νέας Εποχής»

Με χαρά υποδεχόμαστε στο συνδυασμό μας την Κατερίνα Σκιντζού. Εργάζεται ως ασφαλιστική σύμβουλος πολλά χρόνια στο Μαρούσι, είναι μητέρα, πετυχημένη επαγγελματίας, γνωστή στην πόλη μας για την προσφορά της στα κοινά και προσθέτει δυναμισμό, εμπειρία και θετική ενέργεια στη συλλογική μας προσπάθεια.

Σε καθημερινή βάση ο συνδυασμός μας ενισχύεται και αγκαλιάζεται από όλο και περισσότερους συμπολίτες μας, οδηγώντας το Μαρούσι στη Νέα Εποχή.

ΔΗΛΩΣΗ – ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΚΙΝΤΖΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ

Αγαπητοί Μαρουσιώτες,

με ιδιαίτερη χαρά και τιμή συμμετέχω στον εκλογικό συνδυασμό “ΜΑΡΟΥΣΙ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”, με επικεφαλής τον πιο κατάλληλο υποψήφιο Δήμαρχο, κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου, του οποίου οι ικανότητες, η εντιμότητα και το κύρος αποτελούν τη μέγιστη εγγύηση για το Δήμο μας.
Η πόλη μας έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσω των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και αποτελεί από τότε διεθνώς σημείο αναφοράς του Αθλητισμού, του Πολιτισμού, των Αξιών και της Ειρήνης. Αυτό η πόλη μας οφείλει όχι μόνο να το διατηρήσει, αλλά και να το αναδείξει και να το αξιοποιήσει ακόμη περισσότερο προς μέγιστο όφελος των πολιτών μας.
Ως νέα γυναίκα και μητέρα ενδιαφέρομαι και θα αγωνιστώ για μία πόλη-πρότυπο στην Παιδεία, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό, την Κοινωνική Πρόνοια, την Οικονομική Δραστηριότητα, καθώς και για τη μέγιστη ώθηση στην ανάδειξη και προώθηση των νέων και των ικανών, αλλά και στην γενναιόδωρη υποστήριξη και ουσιώδη συμπαράσταση των ευαίσθητων και ευπαθών ομάδων της πόλης μας.
Θέλω να είμαι κοντά στους νέους, να αφουγκράζομαι τους πόθους, τις ανησυχίες και τις ελπίδες τους και απευθύνομαι ιδιαίτερα στους νέους ψηφοφόρους, τη νεολαία, τους εργαζόμενους γονείς, σε όσους θέλουν να τολμήσουν στην επιχειρηματικότητα με σεβασμό στην κοινωνία και το περιβάλλον, να συστρατευτούμε για να διαμορφώσουμε με αγάπη, ομόνοια και φιλόδοξο όραμα ένα Μαρούσι που μας εκφράζει, μας αξίζει και μας τιμά !!!
Μετά τις εκλογές αδιακρίτως θα είμαι κοντά σε όλους τους πολίτες μας, για να τους υπηρετώ και να μεταδίδω στο Δήμαρχό μας Θεόδωρο Αμπατζόγλου την απαραίτητη στήριξη και ενέργεια που χρειάζεται για να υλοποιήσει το κοινό μας όραμα μιας ΝΕΑΣ, ακόμα καλύτερης, ακόμα πιο ανθρώπινης, ακόμα πιο ωφέλιμης ΕΠΟΧΗΣ για το ΜΑΡΟΥΣΙ όλων μας, μιας πόλης πρότυπο σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο!
Αυτό θα είναι το “ΜΑΡΟΥΣΙ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”.

Όλοι το αξίζουμε, μαζί το μπορούμε!

Βιογραφικό Σημείωμα:
Μεγάλωσα στο Μαρούσι, τελείωσα το 11ο Δημοτικό Σχολείο, το 4ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο Αμαρουσίου.
Ολοκλήρωσα Σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Ομιλώ Αγγλικά και Γερμανικά.
Από το 1998 ασκώ το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου.
Είμαι παντρεμένη με μια κόρη 14 ετών.
Διετέλεσα μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου.

Εγγραφές κολύμβηση Μαρούσι
Εγγραφές ποδόσφαιρο Μαρούσι
Advertisement Enter ad code here
Νοέ 17, 2021 - Τετ
Μαρούσι, Ελλάδα
13°C βροχοπτώσεις μέτριας έντασης
τετ11/17 πέμ11/18 παρ11/19 σαβ11/20 κυρ11/21
αραιές νεφώσεις
14/10°C
σποραδικές νεφώσεις
16/9°C
αυξημένες νεφώσεις
13/11°C
αραιές νεφώσεις
14/10°C
σποραδικές νεφώσεις
15/10°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Διαρρήκτες στο Μαρούσι πετούσαν γλάστρες στα κεφαλιά ειδικών φρουρών της ομάδας ΔΙΑΣ προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη. Μάλιστα πηδούσαν από μπαλκόνι σε μπαλκόνι για να διαφύγουν....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ξήλωσαν μετασχηματιστές, χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς και έκλεψαν 200 μέτρα χαλκού αξίας 10.000 ευρώ, στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Law and Order»....

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 03/11/2021 , συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. που εξελέγη στις αρχαιρεσίες της 31ης Οκτωβρίου 2021. Νέος Πρόεδρος του Συλλόγου,...

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Ο Περιβαλλοντικός, Φιλοζωικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου (Πε.Φι.Πο) έκανε για ακόμη μια φορά αισθητή τη δράση του στον Δήμο Αμαρουσίου. Ειδικότερα με πρωτοβουλία του,...