Τρίτη, 1 Ιουλίου, 2025
29.8 C
Marousi

Φαντασμαγορικό θέαμα από τους σπουδαστές των Τμημάτων Ευρωπαϊκών και Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Αμαρουσίου

Ένα μουσικοχορευτικό θέαμα γεμάτο χρώμα, ρυθμό και κίνηση  παρακολούθησαν εκατοντάδες θεατές, στο πλαίσιο της παράστασης που έδωσαν οι σπουδαστές των Τμημάτων Ευρωπαϊκών και Ελληνικών Παραδοσιακών, Κρητικών Χορών στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» , με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του φετινού κύκλου σπουδών.

Φαντασμαγορικό θέαμα από τους σπουδαστές των Τμημάτων Ευρωπαϊκών και Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Αμαρουσίου

Με εντυπωσιακά κοστούμια, εκατοντάδες ενήλικες και παιδιά μέσα από εναλλαγές ήχων και μουσικής χόρεψαν σε ρυθμούς latin, salsa,tango,live dances, oriental, αλλά και στους ρυθμούς των Ελληνικών παραδοσιακών και κρητικών  χορών, ενθουσιάζοντας το κοινό με την επιδεξιότητά τους.

Φαντασμαγορικό θέαμα από τους σπουδαστές των Τμημάτων Ευρωπαϊκών και Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Αμαρουσίου

Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου, ο Αντιδήμαρχος Νικόλαος Πέππας βρέθηκε κοντά στους σπουδαστές χειροκροτώντας τις εμφανίσεις τους και συγχαίροντάς τους για τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους. Παράλληλα, συνεχάρη τους συντελεστές της παράστασης και ιδιαίτερα τους καθηγητές για την πολύ καλή προετοιμασία των σπουδαστών τους.

Οι καθηγητές που δίδαξαν στο Τμήματα Χορού του Δήμου Αμαρουσίου κατά τη φετινή περίοδο ήταν η Έφη Κεραμάρη, ο Πέτρος Μανωλήκας, η Μαρία Αλωνεύτη-Θεοδωράτου, η Καλυψώ Μάνη και ο Γιώργος Φραγκάκης.

Τη χορευτική παράσταση παρακολούθησαν επίσης: Οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης, Γιάννης Νικολαράκος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κατερίνα Ιωάννου, Κατερίνα Βουρλάκη, Μαρία Δήμητρα Ρώτα, Ευτυχία Παρασύρη, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της πόλης.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Ανήλικοι περικύκλωσαν άνδρα και του άρπαξαν την αλυσίδα από τον λαιμό, συνελήφθη 17χρονος

Θύμα ληστείας έπεσε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ένας...

Μαρούσι-εορτάζει σήμερα το παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου δίπλα στο ΚΑΤ

Η γιορτή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου γιορτάζεται στις...

Μαρούσι: Σαν σήμερα το διπλό φονικό – 25χρονος κατακρεούργησε τη θεία και την ξαδέλφη του

Σαν σήμερα, στις 24 Ιουνίου του 1965 ένα έγκλημα...

Μαρούσι: Παραμένει κλειστός ο δημοτικός κινηματογράφος “Μίμης Φωτόπουλος”

Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε συνηθίσει ο δημοτικός κινηματογράφος...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img