Κυριακή, 22 Ιουνίου, 2025
21.5 C
Marousi

Η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημαρχείο Αμαρουσίου

Η Υφυπουργός Υγείας και βουλευτής του βορείου τομέα της Νέας δημοκρατίας Ζωή Ράπτη, επισκέφθηκε σήμερα το δημαρχείο Αμαρουσίου, όπου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε λήψη δειγμάτων στο προσωπικό των βρεφονηπιακών σταθμών, του κοινωνικού παντοπωλείου, του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” και των Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Μετά το τέλος της διαδικασίας, η Υφυπουργός συνομίλησε με το δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου για τις ανάγκες του Δήμου σε υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας καθώς και για τους εμβολιασμούς που έχουν ήδη ξεκινήσει στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Δήμου.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Με τη συνδρομή του ΕΟΔΥ πραγματοποιούμε περιοδικά τους απαραίτητους ελέγχους στο προσωπικό του Δήμου μας έτσι ώστε οι υπηρεσίες μας προς τους πολίτες να περιβάλλονται από το απαραίτητο δίχτυ υγειονομικής προστασίας. Με την Υφυπουργό Υγείας συζητήσαμε τόσο για τις διαδικασίες των τεστ ανίχνευσης αλλά και για τους εμβολιασμούς που έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι εμβολιασμοί κατά του covid-19 μαζί με τα μέτρα αυτοπεριορισμού θα συμβάλλουν δραστικά στη μείωση διασποράς της νόσου. Αυτές είναι οι απαραίτητες συνθήκες για να μπορέσει η κοινωνία μας σταδιακά να επιστρέψει στην κανονικότητα».

Παρόντες κατά τη διενέργεια λήψης δειγμάτων εκτός του συντονιστή Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρου Κόνιαρη και των στελεχών του Οργανισμού, ήταν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Στέφανος Τσιπουράκης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, και η αναπληρώτρια Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Φανή Λέκκα.​

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Παραμένει κλειστός ο δημοτικός κινηματογράφος “Μίμης Φωτόπουλος”

Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε συνηθίσει ο δημοτικός κινηματογράφος...

O Σύλλογος Αθμονέων πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση του

Στην καθιερωμένη επί σειρά ετών γιορτή για την υποδοχή...

Ορφέας Στασινός: Τίτλοι τέλους σε μια ανεπανάληπτη ιστορία στο Μαρούσι

 O Ορφέας Στασινός αποτελεί την ιστορία του Αμαρουσίου τα...

Κάτω από τη βάση σε βασικές υπηρεσίες ο Δήμος Αμαρουσίου στην έρευνα του ΥΠ.ΕΣ.

Mεγάλη έρευνα για τις δημοτικές αρχές  διεξήχθη από το...

Τα 100 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στην Παιδεία γιόρτασε το 1ο Πειραματικό Λύκειο Αμαρουσίου

Με λαμπρότητα και πλήθος διακεκριμένων προσκεκλημένων, το 1ο Πειραματικό...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img