Παρασκευή, 18 Ιουλίου, 2025
32.5 C
Marousi

Καθαρισμός και αποψίλωση κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Αμαρουσίου ενόψει αντιπυρικής περιόδου

Με εντολή Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου ξεκίνησε η υλοποίηση του προγράμματος καθαρισμού και αποψίλωσης κοινόχρηστων χώρων του Δήμου, ενόψει αντιπυρικής περιόδου.

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής με εποπτεύοντα τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη και με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, έχουν ξεκινήσει τις σχετικές εργασίες που θα εκτελούνται επαναλαμβανόμενα, καθ’ όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου και πάντα ανάλογα με τις προκύπτουσες ανάγκες, σε όλες τις γειτονιές του Δήμου.

Καθαρισμός και αποψίλωση κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Αμαρουσίου ενόψει αντιπυρικής περιόδου Καθαρισμός και αποψίλωση κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Αμαρουσίου ενόψει αντιπυρικής περιόδου

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα ανακοινώθηκε από τον Δήμο Αμαρουσίου η σχετική οδηγία που αφορά σε «Προληπτικά μέτρα πυροπροστασίας Δήμου Αμαρουσίου – Υποχρεωτικός καθαρισμός οικοπέδων/ακάλυπτων χώρων μέχρι την 30η Απριλίου 2024».

Οι ιδιοκτήτες, νομείς, επικαρπωτές και μισθωτές οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός των διοικητικών ορίων του Αμαρουσίου, οφείλουν να συμμορφώνονται στις σχετικές οδηγίες συμμετέχοντας ενεργά στην προάσπιση της Δημόσιας Ασφάλειας και Υγείας.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Αύγουστο ξεκινούν οι εργασίες για το καζίνο

Αντίστροφα μετρούν οι ημέρες για να ξεκινήσει η επένδυση ύψους...

Τα Βίντεο του Πατούλη προκαλούν «πολιτικό πονοκέφαλο» στον Θ. Αμπατζόγλου

Στις 8 Ιουλίου ο Περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς στο πλαίσιο...

Μαρούσι:Ρέμα υγειονομική «βόμβα» , αφόρητη δυσοσμία στην περιοχή

Διαρροή ακάθαρτων υδάτων η αιτία, απαντά η Περιφέρεια Αττικής...

Μαρούσι: Στις 10 περιοχές της Αττικής με τον τον πιο «βρώμικο» αέρα

Τη δυνατότητα να χαρτογραφήσουμε τις περιοχές με τον πιο...

«Ναυάγιο» για τον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Μίμης Φωτόπουλος” – Οριστικό «λουκέτο» για φέτος

Απογοητευτική είναι η εξέλιξη για τον δημοτικό θερινό κινηματογράφο...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img