Σάββατο, 19 Ιουλίου, 2025
26.7 C
Marousi

Μαρούσι: Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ συνέλαβαν 44χρονο που λήστευε αυτοκίνητα

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου 2024 από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στο Μαρούσι, 44χρονος ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα κλοπής κατ’ εξακολούθηση και κλοπή από αυτοκίνητα.

Ο κατηγορούμενος κινούμενος πεζός στο Μαρούσι περιεργαζόταν αυτοκίνητα, ενώ διαπιστώθηκε ότι προκάλεσε φθορές σπάζοντας τα τζάμια σε τέσσερα σταθμευμένα οχήματα, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι.

Κληθέντες αστυνομικοί κατόπιν στοχευμένων αναζητήσεων και οδηγιών από το Κέντρο της Άμεσης Δράσης, εντόπισαν σε κοντινό σημείο λίγο αργότερα τον 44χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης των αξιόποινων πράξεων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο κατηγορούμενος αφού έλεγχε σταθμευμένα οχήματα, προέβαινε συνήθως σε θραύση του τζαμιού του οδηγού, με σκοπό την κλοπή. Ορισμένες φορές αφαιρούσε αντικείμενα ευρισκόμενα στο εσωτερικό τους.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου εξιχνιάστηκαν επιπλέον 8 περιπτώσεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Έκρηξη σε ταβέρνα στο Μαρούσι: Δύο εργαζόμενες τραυματίες – Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι

Αναστάτωση προκάλεσε ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε νωρίς το πρωί...

Μαρούσι:Αύγουστο ξεκινούν οι εργασίες για το καζίνο

Αντίστροφα μετρούν οι ημέρες για να ξεκινήσει η επένδυση ύψους...

Τα Βίντεο του Πατούλη προκαλούν «πολιτικό πονοκέφαλο» στον Θ. Αμπατζόγλου

Στις 8 Ιουλίου ο Περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς στο πλαίσιο...

Μαρούσι:Ρέμα υγειονομική «βόμβα» , αφόρητη δυσοσμία στην περιοχή

Διαρροή ακάθαρτων υδάτων η αιτία, απαντά η Περιφέρεια Αττικής...

Μαρούσι: Στις 10 περιοχές της Αττικής με τον τον πιο «βρώμικο» αέρα

Τη δυνατότητα να χαρτογραφήσουμε τις περιοχές με τον πιο...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img