Μαρούσι: Παραδοσιακό κρητικό γλέντι το Σάββατο 1 Ιουλίου

Η Ένωση Κρητών Αμαρουσίου Ο ΚΡΗΤΑΓΕΝΗΣ ΖΕΥΣ καλεί τα μέλη και τους φίλους της στο παραδοσιακό κρητικό γλέντι που διοργανώνει, σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ), το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023 στις 9 το βράδυ, στο προαύλιο του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου – Γενικού Λυκείου Αμαρουσίου, στη Λεωφόρο Κηφισιάς 213, Μαρούσι.

Θα διασκεδάσουμε με το συγκρότημα του Γιώργη Ξυλούρη (Ψαρογιώργης) και τους Ανδρέα Αρβανίτη (λύρα, ασκομπαντούρα, πνευστά), Γιάννη Παπατζανή (κρουστά, τραγούδι), Χαράλαμπο Παρασκάκη (λαγούτο, τραγούδι).

Κρητικό γλέντι με τους ήχους της λύρας και του λαγούτου, σε ένα μαγευτικό ταξίδι στην Κρητική παράδοση. Χορός από τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου, παραδοσιακό κρητικό πιλάφι με βραστό κρέας και άλλες νοστιμιές, τσικουδιά και ποτά θα σας περιμένουν.

Τηλεφωνικοί αριθμοί επικοινωνίας: 6947 994528, 210 6105390, 6974 736923, 6977 265425.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Πόσο στοιχίζει τo ενοίκιο σε ένα οικογενειακό σπίτι

Μετά τις εκρηκτικές αυξήσεις που καταγράφηκαν το 2023 και...

«Βατερλώ» της δημοτικής αρχής Αμαρουσίου με τα «Ανοιχτά Προαύλια»

Την Τέταρτη, 27 Ιουνίου με επίσημη ανακοίνωσή του ο...

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς εγκαινίασε μια νέα και διαφορετική παιδική χαρά στο Κεφαλάρι

Πρόκειται για έναν ακόμη πρότυπο χώρο παιχνιδιού και ξενοιασιάς...

Από τις 30 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2026 στο Αίθριο Θέατρο

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2026 🔹 Τρίτη 30...

Κλείνει ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Αγίων Αναργύρων;

Την Τρίτη 30 Ιουνίου ολοκληρώνεται η προθεσμία εγγραφών και...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img