Δευτέρα, 7 Ιουλίου, 2025
26.2 C
Marousi

Μαρούσι :Προχωρούν τα 4 μεγάλα έργα για νέα κτίρια γραφείων

Εξελίσσονται οι κατασκευαστικές εργασίες της TERNA στα μεγάλα κτιριακά έργα των Noval Property, Dimand, και Brook Lane Capital στο Μαρούσι.

  • Κτήριο Γραφείων ΧειμάρραςΜαρούσι. Το έργο, μια ανάπτυξη της εταιρείας Noval Property, αφορά στην κατασκευή νέας τριώροφης πτέρυγας γραφείων με 4 υπόγεια, συνολικής μικτής επιφάνειας περίπου 20.500 τ.μ. Το κτήριο αναμένεται να πιστοποιηθεί με LEED στο επίπεδο Gold.
  • The Grid. Το office campus των NOVAL PROPERTY και BROOK LANE CAPITAL, συνολικής επιφανείας 61.500 τ.μ., αναπτύσσεται σε έκταση ενός ολόκληρου οικοδομικού τετραγώνου και αποτελείται από τέσσερα κτήρια, τα οποία διατάσσονται αντικριστά σχηματίζοντας έναν εσωτερικό αίθριο με εκτεταμένη φύτευση. Το συγκρότημα αναμένεται να πιστοποιηθεί στην ανώτερη βαθμίδα αξιολόγησης LEED PLATINUM και WELL.
  • Κτήριο Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Το νέο κτηριακό συγκρότημα του TEE, συνολικής επιφανείας 24.857 τ.μ., θα αποτελεί ένα σύγχρονο βιοκλιματικό συγκρότημα γραφείων. Το Ιατρικό Κέντρο, μαζί με τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και τη DIMAND, είναι οι επενδυτές σε αυτό το έργο, το οποίο στοχεύει σε πιστοποίηση LEED Gold.
  • PWC Campus. Με συνολική επιφάνεια 25.000 τ.μ., το γραφειακό συγκρότημα που ανέπτυξε η Dimand, αποτελούμενο από δύο όμοια κτήρια των 4 ορόφων σε σχήμα ελλειπτικό, είναι ήδη τοπόσημο για την περιοχή του Αμαρουσίου και πρόκειται να πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα LEED και WELL.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Απεβίωσε ο Δημήτρης Βλάχος πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου

Ο εκλιπών που απεβίωσε πλήρης ημερών στα 92 έτη...

Μαρούσι: Νέα έργα και κυκλοφοριακό έμφραγμα – Η έλευση του μετρό, λύση στο πρόβλημα

Η υπερσυγκέντρωση δραστηριοτήτων και η ανέγερση κτιριακών υποδομών στο...

Μαρούσι: Ανήλικοι περικύκλωσαν άνδρα και του άρπαξαν την αλυσίδα από τον λαιμό, συνελήφθη 17χρονος

Θύμα ληστείας έπεσε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ένας...

Μαρούσι-εορτάζει σήμερα το παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου δίπλα στο ΚΑΤ

Η γιορτή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου γιορτάζεται στις...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img