Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα έψαλαν στο Δημαρχείο οι μαθητές των Σχολείων

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα

Τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα έψαλαν στο Δήμαρχο Θεόδωρο Αμπατζόγλου για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, τα παιδιά των Σχολείων του Δήμου μας, τηρώντας το έθιμο και μεταφέροντας την γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, στο χώρο της Αίθουσας Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου.

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου πρώτα υποδέχθηκε τη Χορωδία του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Αμαρουσίου, που έψαλε τα κλασικά κάλαντα των Χριστουγέννων και τα κάλαντα της Πελοποννήσου, με συνοδεία από κιθάρες και καθοδηγούμενα από την καθηγήτρια μουσικής και υπεύθυνη εκπαιδευτικό της Χορωδίας, Βανέσσα Θεοχάρη. Τα παιδιά συνόδευσαν ευχόμενοι στον Δήμαρχο «καλές γιορτές», ο Διευθυντής  Αντώνιος Μαγουλάς και ο Υποδιευθυντής Λάμπρος Ντάλης.

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα

Στη συνέχεια, οι μαθητές του 1ου Ειδικού Σχολείου Αμαρουσίου συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους, Κυριακή Πραπά, Υποδιευθύντρια και δασκάλα μουσικής καθώς και τον Χρήστο Καλαϊτζόπουλο, δάσκαλο μουσικής που τους συνόδευε με το ακορντεόν του, έψαλαν τα κάλαντα  και ευχήθηκαν στον Δήμαρχο «Χρόνια Πολλά» για τις γιορτές ενώ του προσέφεραν μια χειροποίητη Χριστουγεννιάτικη ευχετήρια κάρτα.

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα

Ακολούθησαν οι μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, που με τη συνοδεία της κας  Μαρίας Κοψίδα  στο αρμόνιο, τραγούδησαν επίκαιρες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τα κάλαντα της Ικαρίας. Ο κ. Αμπατζόγλου συνεχάρη τα παιδιά, τη Διευθύντρια Κυριακή Κανάρη – Ντάλλη και τους εκπαιδευτικούς  Πολυξένη Φίλη, Παναγιωτίδη  Αλέξανδρο και Εύα Κενανίδου.

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα

Με την συνοδεία μουσικών οργάνων, έψαλαν Βυζαντικά κάλαντα στο Δήμαρχο κ. Αμπατζόγλου τα παιδιά του Νηπιαγωγείου «Άγιος Κήρυκος» του Καψιλείου Ιδρύματος, μαζί με τον  πατέρα Λάμπρο Ανδρεάκη, του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, Προέδρου του Ιδρύματος. Τα παιδιά συνόδευσαν η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Μαρία Τσιακαρδώνη  και οι δασκάλες Κωνσταντίνα Ανδρεάκη και Μαρία Βασιλειάδου. Παράλληλα, τα παιδιά σε μία πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης  παρέδωσαν μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και μέλη της Διοίκησης ευχαρίστησαν όλα τα παιδιά για τη δημιουργία της ζεστής ατμόσφαιρας και την πολύτιμη συμβολή τους στο εορταστικό κλίμα των ημερών, προσφέροντας τους γλυκίσματα και δώρα ενώ αντάλλαξαν εγκάρδιες ευχές με τους χορωδούς και τους εκπαιδευτικούς τους.

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μάντυ Ρώτα, οι Αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, Κωνσταντίνος Ρώτας και Κώστας Αντωνόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Νικολαράκος και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας  Σχολικής Επιτροπής Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο ασφαλτόστρωσης της οδού Αμαρουσίου – Χαλανδρίου. Το έργο εκτελείται μεταξύ των οδών Σωρού και Διοφάντους και αφορά την ολική...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τα Pet City μαζί με την οργάνωση Dogs’ Voice, διοργάνωσαν την 16η ημέρα υιοθεσίας, και συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της καμπάνιας Act Pawsi+ive με...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα διανοίξεων των οδών Λάρνακος και Μυκηνών στις περιοχές Σωρού και Αγίου Θωμά αντιστοίχως. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου επέβλεψε...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΚΑΕ Αμαρουσίου δημοσίευσε ένα πολύ όμορφο βίντεο με αφορμή την συμπλήρωση 23 ετών από την κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα στον ιστορικό τελικό της...