Δευτέρα, 14 Ιουλίου, 2025
30.2 C
Marousi

Αγωνία για την εξαφάνιση 18χρονου από το Μαρούσι – Έκκληση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Τελευταία ενημέρωση: Ο Σπύρος Β. βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Ο 18χρονος Σπύρος Β. εξαφανίστηκε από το Μαρούσι την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 14:00 το μεσημέρι. Το Χαμόγελο του Παιδιού σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει:  «Στις 12/4/2019, στις 14:00 ώρα, εξαφανίστηκε από το Μαρούσι, ο Σπύρος Β., 18 ετών.  Ο Σπύρος Β. έχει ύψος 1,75 μ., ζυγίζει 90 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Ο Σπύρος Β. παρουσιάζει δυσκολίες στην επικοινωνία του και στον τρόπο που αλληλεπιδρά με το περιβάλλον. Για τους παραπάνω λόγους ζητούμε την ιδιαίτερη προσοχή των πολιτών στον τρόπο που θα πλησιάσουν τον Σπύρο Β. με σκοπό την άμεση εύρεση του.

Για την εξαφάνιση του Σπύρου Β. ενημερωθήκαμε στις 13/4/2019, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες και σήμερα, στις 13/4/2019, μεσημβρινές ώρες, κατόπιν έγκρισης της Εισαγγελέως Ποινικής Δίωξης και με τη σύμφωνη γνώμη των Ελληνικών Αρχών προβήκαμε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Σπύρου Β.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.»

 

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Τα Βίντεο του Πατούλη προκαλούν «πολιτικό πονοκέφαλο» στον Θ. Αμπατζόγλου

Στις 8 Ιουλίου ο Περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς στο πλαίσιο...

Μαρούσι:Ρέμα υγειονομική «βόμβα» , αφόρητη δυσοσμία στην περιοχή

Διαρροή ακάθαρτων υδάτων η αιτία, απαντά η Περιφέρεια Αττικής...

Μαρούσι: Στις 10 περιοχές της Αττικής με τον τον πιο «βρώμικο» αέρα

Τη δυνατότητα να χαρτογραφήσουμε τις περιοχές με τον πιο...

«Ναυάγιο» για τον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Μίμης Φωτόπουλος” – Οριστικό «λουκέτο» για φέτος

Απογοητευτική είναι η εξέλιξη για τον δημοτικό θερινό κινηματογράφο...

Μαρούσι: Αυτοψία Χαρδαλιά-Προχωρούν έργα 32,6 εκατ. ευρώ για αντιπλημμυρική προστασία και αθλητικές υποδομές

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, βρέθηκε στο Δήμο Αμαρουσίου...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img