Αγωνία για τον 39χρονο που εξαφανίστηκε στο Μαρούσι – Αγνοείται από τις 23/11, τι λέει η μητέρα του

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 39χρονου Δημήτρη Ραπτάκη, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν το πρωί της Παρασκευής 23 Νοεμβρίου οδηγώντας το μπλε-γκρι Honda Civic αυτοκίνητό του, με αριθμό κυκλοφορίας ΥΤΚ-3862.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» στις δύο παρά είκοσι το μεσημέρι εκείνης της μέρας, πέρασε τα διόδια Αφιδνών, με κατεύθυνση τη Λαμία. Από κει και πέρα δεν βρέθηκαν άλλα συγκεκριμένα στίγματα του.

Σύμφωνα με μαρτυρία που έφτασε στο «Τούνελ» το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου ένα παρόμοιο αμάξι με φιμέ τζάμια και ίδια γράμματα στις πινακίδες, θεάθηκε να κινείται στις Σέρρες.

Στην ίδια περιοχή οδηγούσαν κι άλλα τηλεφωνήματα τηλεθεατών.

Η γραφειοκρατία στην έρευνα

Η μητέρα του αγνοούμενου που βρέθηκε στο στούντιο του «Τούνελ», είπε με δάκρυα στα μάτια:

«Κανείς συνάνθρωπος να μη νιώσει τέτοια αγωνία σαν κι αυτή που βιώνουμε με τον σύζυγο μου τόσες μέρες.

Απευθύνω έκκληση σε όποιον έχει μια αξιόπιστη πληροφορία να μας βοηθήσει. Αν με ακούει το παιδί μου, τον παρακαλώ να δώσει ένα σημάδι ζωής… Δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν να φύγει χωρίς να μας ενημερώσει.

Είναι αναγκαίο να μάθουμε αν πέρασε κι άλλα διόδια μετά από εκείνα των Αφιδνών ή αν επέστρεψε. Δυστυχώς έχουμε σκοντάψει στη γραφειοκρατία και δεν έχουμε απαντήσεις».

Ο Δημήτρης έχει ύψος 1.75 και όταν χάθηκε φορούσε καφέ δερμάτινο σακάκι και μπλε τζιν παντελόνι. Στο δεξί του μπράτσο έχει ένα τατουάζ με ένα κινέζικο δράκο. Στο λαιμό του φοράει μια αλυσίδα με μια βέρα από λευκόχρυσο.

Το SILVER ALERT για τον εντοπισμό του ενεργοποιήθηκε μετά από εντολή της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: anikolouli.gr

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής του καζίνο – Ποιες μεγάλες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις περιλαμβάνει

Σύμφωνα με πληροφορίες του ypodomes.com οι υπογραφές “έπεσαν” χθες...

Mαρούσι:Κλειστοί οι Δημοτικοί χώροι (Πολιτιστικοί Αθλητικοί ΚΑΠΗ κ.α.) την Τετάρτη 1η Απριλίου, μετά τις 14:00, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων

Κλειστοί, θα παραμείνουν οι ακόλουθοι Δημοτικοί Χώροι και Υπηρεσίες, την Τετάρτη 1η Απριλίου,...

Μαρούσι: Χειροπέδες στη μητέρα 4χρονου κοριτσιού που περιφερόταν μόνο του στο δρόμο

Μόνη της να περιπλανιέται στο Μαρούσι εντοπίστηκε μία 4χρονη,...

Μαρούσι: Λαμπρός ο εορτασμός της Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου

Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα γιορτάστηκε στο Μαρούσι, παρουσία...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img