Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου, 2026
6.4 C
Marousi

«Αλλάζει εικόνα» το διοικητικό μέγαρο του ΟΤΕ στο Μαρούσι

Την απόφαση να ανακαινίσει το διοικητικό μέγαρο στο Μαρούσι, με σκοπό να μετακομίσουν εκεί οι εργαζόμενοι (περίπου 1.200) που σήμερα στεγάζονται σε κτήριο στην Παιανία, έχει λάβει η διοίκηση του ΟΤΕ.

Η εκτίμηση είναι ότι η απόφαση της διοίκησης του ΟΤΕ να φέρει εντός του διοικητικού μεγάρου τους εργαζόμενους από το μισθωμένο κτήριο της Παιανίας εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια μείωσης του κόστους λειτουργίας της επιχείρησης και της αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του ομίλου.

Σήμερα εργάζονται εκεί περίπου 2.600 άτομα και έπειτα από την ανακατασκευή του θα μπορεί να στεγάσει περίπου 4.000 εργαζόμενους.

Η ανακατασκευή του διοικητικού μεγάρου θα υλοποιηθεί σταδιακά, τα επόμενα τρία χρόνια, ανά όροφο και οι εργαζόμενοι θα μεταφέρονται τμηματικά σε άλλα κτήρια μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προϋπολογισμός της ανακαίνισης είναι περίπου 25 εκατ. ευρώ.

πηγή: mononews.gr

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Δέντρο ξεριζώθηκε και καταπλάκωσε σταθμευμένα αυτοκίνητα εξαιτίας των ισχυρών ανέμων

Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που «μαστιγώνουν» πολλές περιοχές της...

Μαρούσι: Ξέφυγαν οι τιμές στο πάρκινγκ

Καθώς η πρωτεύουσα έχει υπερκορεστεί από τον πλεονάζοντα αριθμό...

Μαρούσι: Με πλήθος πιστών ο εορτασμός των Θεοφανίων

Με σεβασμό στη θρησκευτική παράδοση και σε κατανυκτική ατμόσφαιρα...

Μαρούσι:Viva Rena – αντιδήμαρχος πολιτισμού η πολύπειρη Ρένα Χαλίωτη

Όπως ενημέρωσε στο προσωπικό της προφίλ στο Fb η...

Μαρούσι:Ο Νίκος Πέππας αναπληρωτής Δήμαρχος & νέος αντιδήμαρχος Οικονομικών.

Ο Νίκος Πέππας αντιδήμαρχος μέχρι πρότινος Αθλητισμού & Πολιτισμού...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img