Απίστευτη ληστεία σε ναυτιλιακή στο Μαρούσι – Ο ένας δράστης ήταν ντυμένος αστυνομικός

Απίστευτη ληστεία, με στόχο ναυτιλιακη εταιρεία στο Μαρούσι, σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης. Οι Αρχές εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση αυτή, καθώς οι δράστες φαίνεται πως ακολούθησαν ένα άκρως επαγγελματικο σχεδιο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ληστές απέσπασαν το ποσό των 30.000 δολαρίων και 20.000 ευρώ και αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Πώς έγινε η ληστεία

Σύμφωνα με μαρτυρίες, περίπου στις 12.30 το μεσημέρι, δύο άτομα επιτέθηκαν στον υπάλληλο που μετέφερε τα χρήματα στην εταιρεία, τον οποίο όπως φαίνεται είχαν παρακολουθήσει λίγες μέρες πριν θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Με την βοήθεια ενός τρίτου προσώπου τον ακινητοποιησαν στην οδό Διονύσου 129 πίσω απο το κτίριο του ΟΤΕ έχοντας στήσει οδοφραγμα με δυο μεταλλικούς κάδους σκουπιδιών.

Οι δύο δράστες με όπλα στα χέρια του επιτεθηκαν, αρπάζοντας τον χαρτοφύλακα με τα χρήματα. Το θυμα, στην κατάθεσή του ανέφερε πως ο ένας εκ των δραστών φορούσε μπουφάν αστυνομικού.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Η απάντηση του Δημάρχου για τις σχολικές καθαρίστριες

Απάντησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου   σχετικά με τις σχολικές...

Στη Μύκονο η Μαρίνα Σταυράκη και οι φωτογραφίες με Κίμπερλι Γκιλφόιλ

Τις διακοπές της στη Μύκονο απολαμβάνει η Μαρίνα Σταυράκη και...

Το Μαρούσι χτίζει τη «μηχανή» της νέας σεζόν: Οι μεταγραφές, οι ανανεώσεις και το ευρωπαϊκό όραμα

Το κλειστό του Αγίου Θωμά ετοιμάζεται να ζήσει ξανά...

Μαρούσι:Κλειστό το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου από 1 έως 30 Αυγούστου για εργασίες συντήρησης

Tο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου ενημερώνει τα μέλη του ότι...

Μαρούσι:H γοργόνα του Αμαρουσίου(+video)

Αρκεί ένας περίπατος στην καρδιά της πόλης μας και...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img