Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τετάρτη 8 Μαΐου στον κόμβο Κηφισίας λόγω εργασιών συντήρησης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από την Τετάρτη 8 Μαΐου έως και την Κυριακή 12 Μαΐου στην Αττική οδό, στο ύψος του κόμβου Κηφισίας.

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση, κλειστή θα παραμείνει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο ύψος του κόμβου Κηφισίας (Κόμβος 11) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο-Μαρκόπουλο λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης επείγουσας αποκατάστασης βλάβης καλωδίου ηλεκτρικής παροχής μέσης τάσης (20KV), από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 08 Μαΐου έως και τις πρωινές ώρες της Κυριακής 12 Μαΐου.

Η Αττική Οδός με σχετική ανακοίνωση παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στην σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Αποκαλύψεις για το κύκλωμα στις Πολεοδομίες

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη...

Μαρούσι:Για μια ακόμα χρονιά χωρίς τον δημοτικό κινηματογράφο «Μίμης Φωτόπουλος»;

Ενώ το Μαρούσι, όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας,...

Μαρούσι:Eμπρηστική επίθεση-έβαλαν φωτιά σε 3 αυτοκίνητα της Περιφέρειας Αττικής

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (05.06.2026) στο...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img