Χορηγία του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και της Προέδρου της UNESCO Β. Προαστίων και Δημοτικής Συμβούλου Αμαρουσίου Μαρίνας Πατούλη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Μαΐου 2020 η παράδοση 600 κονσερβών λαχανικών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ευχαρίστησε την κα Μ. Πατούλη για την προσφορά του Ομίλου και τη στήριξη προς τις κοινωνικές δομές του Δήμου, η οποία αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πως όταν υπάρχει διάθεση προσφοράς από εταιρίες, συλλόγους, φορείς και ιδιώτες καμία κρίση δεν είναι ανυπέρβλητη.

Από την πλευρά της η κα Μ. Πατούλη δήλωσε την ισχυρή πρόθεσή της να συνεχίσει να στηρίζει τις κοινωνικές δομές του Δήμου, μέσω της ιδιότητας της Προέδρου του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων και ως Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου θα είναι παρούσα σε κάθε αναγκαία κοινωνική δράση.

Παρών στην παράδοση των τροφίμων εκτός από τον Πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρο Κόνιαρη, ήταν και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης.​

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής του καζίνο – Ποιες μεγάλες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις περιλαμβάνει

Σύμφωνα με πληροφορίες του ypodomes.com οι υπογραφές “έπεσαν” χθες...

Mαρούσι:Κλειστοί οι Δημοτικοί χώροι (Πολιτιστικοί Αθλητικοί ΚΑΠΗ κ.α.) την Τετάρτη 1η Απριλίου, μετά τις 14:00, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων

Κλειστοί, θα παραμείνουν οι ακόλουθοι Δημοτικοί Χώροι και Υπηρεσίες, την Τετάρτη 1η Απριλίου,...

Μαρούσι: Χειροπέδες στη μητέρα 4χρονου κοριτσιού που περιφερόταν μόνο του στο δρόμο

Μόνη της να περιπλανιέται στο Μαρούσι εντοπίστηκε μία 4χρονη,...

Μαρούσι: Λαμπρός ο εορτασμός της Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου

Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα γιορτάστηκε στο Μαρούσι, παρουσία...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img