Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025
14.7 C
Marousi

Χρειάζεται ψυχραιμία! Μαρουσιώτες αδειάζουν τα ράφια των Σούπερ Μάρκετ

Δυστυχώς οι Μαρουσιώτες δείχνουν υψηλό βαθμό ανησυχίας σχετικά με τον Κορωνοϊό. 

Σε επίσκεψή κατοίκου του Αμαρουσίου πριν λίγες ώρες σε Σούπερ Μάρκετ που ανήκει σε μεγάλη αλυσίδα και βρίσκεται στο Μαρούσι, διαπιστώσε ότι τα ράφια με αλεύρι, ζάχαρη, τυποποιημένα γάλατα καθώς και σερβιέτες είναι άδεια ή σχεδόν άδεια. Παρόμοια εικόνα διαπιστώνεται και σε άλλα υπερκαταστήματα της πόλης.

Οι Μαρουσιώτες οφείλουμε να δείξουμε ψυχραιμία και να αποφύγουμε τις κινήσεις πανικού! Η βιασύνη για αγορά προϊόντων πρώτης ανάγκης δεν πρόκειται να λύσει κανένα πρόβλημα. Το αντίθετο μάλιστα δημιουργεί τρομερά προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της αγοράς.
Οι αρχές συνιστούν σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων, οι ασθενείς να παραμένουν στο σπίτι τους, να συμβουλεύονται τον προσωπικό τους γιατρό, τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, τις Περιφέρειες και τα νοσοκομεία αναφοράς.

–> Χρήσιμες οδηγίες για την προστασία μας από τον κορονοϊό

 

 

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Mαρούσι:To παρκάρισμα της χρονιάς στο Μαρούσι – Η οδηγός… είχε αργήσει σε ραντεβού(+ video)

Ένα πραγματικά αδιανόητο θέαμα αντίκρισαν περαστικοί και οδηγοί στη...

Σε κατάσταση εγκατάλειψης πεζογέφυρα στο Μαρούσι – Παρέμβαση Θανάση Βλαχοπιώτη

Ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Θανάσης Βλαχοπιώτης,...

Κηφισίας: Αυτό είναι το σχέδιο για να μπει τέλος στο μαρτύριο των οδηγών

Η νέα Γραμμή 4 του Μετρό και η επέκταση προς...

Μαρούσι :Παίρνει μπροστά το καζίνο

Με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες στο Μαρούσι - Ξενοδοχείο...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img