fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Δήμος Αμαρουσίου: Τα ψέματα Σγουρού για το Δήμο μας δεν έχουν ούτε τέλος, ούτε όριο.

Δελτίο τύπου του Δήμου Αμαρουσίου:

Ο κ. Σγουρός ως Περιφερειάρχης Αττικής, δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για τα ζητήματα του Δήμου Αμαρουσίου. Ελάχιστα έργα εκτελέστηκαν στη διάρκεια της θητείας του από την Περιφέρεια Αττικής στο Μαρούσι , κι αυτά ήταν αποτέλεσμα της επίμονης διεκδίκησης του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη.

Σήμερα, ως υποψήφιος Περιφερειάρχης, χρησιμοποιεί fake ειδήσεις και στοιχεία για το Δήμο Αμαρουσίου, με προφανή στόχο να πλήξει το κύρος και την αξιοπιστία του Δημάρχου της πόλης και υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής.

Όσα ψέματα και να πει, όσα fake στοιχεία και να παρουσιάσει, δεν πρόκειται να πετύχει το στόχο του. Η Αλήθεια πάντα κερδίζει. Το φως νικά πάντα το σκοτάδι.

Στα ψέματα του κ. Σγουρού απαντάμε με αλήθειες.

  1. Δεν υπάρχει καμία κρυμμένη έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το Δήμο Αμαρουσίου, στην οποία να υπάρχουν επιβαρυντικές αναφορές για το μοντέλο διαχείρισης του Δήμου. Ο Δήμος Αμαρουσίου ελέγχεται σε τακτική βάση από το Ελεγκτικό Συνέδριο, αλλά κι από ανεξάρτητους ελεγκτές και δεν έχει προκύψει κανένα πρόβλημα.
  2. Δεν υπάρχει καμία έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που να αφορά τα κληροδοτήματα του Δήμου Αμαρουσίου. Όσοι πληροφόρησαν τον κ. Σγουρό γι αυτό το ζήτημα, προφανώς τον ξεγέλασαν.
  3. Δεν υπάρχει κανένα θέμα σχετικά με μη αποδόσεις φόρων από πλευράς Δήμου Αμαρουσίου προς το Κράτος. Άλλωστε ο Δήμος Αμαρουσίου διαθέτει και φορολογική, αλλά και ασφαλιστική ενημερότητα. Ας ψάξει αλλού ο κ. Σγουρός για μπαταχτσήδες, δεν θα τους βρει στο Δήμο Αμαρουσίου.
  4. Η Διοίκηση Πατούλη αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά της το 2007, βρήκε 20 παιδικές χαρές σε όλο το Μαρούσι, τις οποίες αύξησε και σήμερα, οι οικογένειες με παιδιά της πόλης, έχουν στη διάθεση τους 40 παιδικές χαρές. Όλες είναι ασφαλείς και πιστοποιημένες. Απλά θα έπρεπε να γνωρίζει ο κ. Σγουρός ότι η διαδικασία πιστοποίησης είναι μια δυναμική διαδικασία, διαρκής, αφού απαιτείται η ανανέωση της σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ο Δήμος Αμαρουσίου μέσω των υπηρεσιών του φροντίζει διαρκώς οι παιδικές χαρές της πόλης μας να αναβαθμίζονται με νέα παιχνίδια κι εξοπλισμό. Μόνον φέτος, διαθέτουμε 250.000 ευρώ για νέα παιχνίδια και όργανα. Ας βρει λοιπόν άλλο Δήμο ο κ. Σγουρός για να μιλήσει για παιδικές χαρές. Όχι το Μαρούσι.
  5. Ο Δήμος Αμαρουσίου δεν έχασε κανένα ακίνητο, όπως ψευδώς ενημέρωσαν τον κ. Σγουρό τα «παπαγαλάκια» του. Το ακίνητο Λουμίδη στο οποίο αναφέρεται, έχει αγοραστεί από το Δήμο Αμαρουσίου και βρίσκονται σε εξέλιξη από το Δήμο Αμαρουσίου εργασίες αποκατάστασης , προκειμένου να φιλοξενηθούν στο χώρο του πολιτιστικές εκδηλώσεις.
  6. Η αναφορά του κ. Σγουρού στο άλλο ακίνητο του Δήμου Αμαρουσίου, έκτασης 100 στρεμμάτων, είναι επίσης άστοχη. Ο κ. Σγουρός προφανώς δεν γνωρίζει ότι αναφέρεται στο Κτήμα Καρέλλα, γιατί δεν του το είπαν τα παπαγαλάκια του. Τον ενημερώνουμε ότι στο ακίνητο αυτό ο Δήμος Αμαρουσίου προγραμματίζει την κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου , ικανοποιώντας μια πάγια ανάγκη της νεολαίας της πόλης και των αθλητικών της σωματείων.
  7. Ο κ. Σγουρός αποδεικνύει πόσο άσχετος είναι, όταν ισχυρίζεται ότι ο Δήμος Αμαρουσίου δεν έχει εισπράξει από την ανταποδοτική ανακύκλωση αυτά που προβλέπονται στη σύμβαση που υπάρχει. Θα έπρεπε καταρχήν να γνωρίζει ότι δεν προβλέπεται πληρωμή σε χρήμα, αλλά σε εξοπλισμό. Κι ο Δήμος Αμαρουσίου έχει φροντίσει όλα αυτά τα χρόνια να ενισχύσει τον εξοπλισμό του με νέα οχήματα και χιλιάδες μπλε κάδους .Ο κ. Σγουρός μπορεί να μας απαντήσει ως Περιφερειάρχης Αττικής, τι έκανε για την ενίσχυση του εξοπλισμού καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου; Τι έκανε για την προώθηση της ανακύκλωσης στην Αττική;
  8. Ο κ. Σγουρός πρέπει να ενημερωθεί γιατί εκτίθεται, ότι το πάρκινγκ στην πλατεία Ευτέρπης έχει ολοκληρωθεί. Η πόλη έχει ένα πρότυπο έργο, το οποίο έγινε με τη μέθοδο των ΣΔΙΤ, χωρίς να επιβαρυνθούν οι πολίτες του Αμαρουσίου. Αυτό που εκκρεμεί , είναι η διαμόρφωση της πλατείας πάνω από το πάρκινγκ, η οποία κι αυτή σύντομα θα είναι έτοιμη.

Ας καταλάβει καλά ο κ. Σγουρός πως δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τις υποθέσεις του Δήμου Αμαρουσίου για να εξυπηρετήσει τις εκλογικές του σκοπιμότητες.

Ο κ. Σγουρός δοκιμάστηκε στην πράξη ως Περιφερειάρχης κι απέτυχε να δώσει λύση στα μεγάλα προβλήματα της Αττικής. Όσα ψέματα και να πει, δεν θα αλλάξει την εκλογική του μοίρα.

Εγγραφές κολύμβηση Μαρούσι
Εγγραφές ποδόσφαιρο Μαρούσι
Ιαν 7, 2022 - Παρ
Μαρούσι, Ελλάδα
15°C σποραδικές νεφώσεις
παρ01/07 σαβ01/08 κυρ01/09 δευ01/10 τρι01/11
-/12°C
ασθενείς βροχοπτώσεις
13/10°C
αυξημένες νεφώσεις
13/9°C
αυξημένες νεφώσεις
12/8°C
αραιές νεφώσεις
11/7°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΠΡΟΣΩΠΑ

Με ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Πολιτισμού, Γιάννης Νικολαράκος, επισημαίνει ένα πρόβλημα που παρατηρούμε όλοι οι δημότες κατά διαστήματα.  Αυτό των βαρέων απορριμάτων....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Κινηματογραφική διάρρηξη σε καφέ στο Μαρούσι, όπου οι δράστες παραβίασαν την είσοδο με καπάκι αποχέτευσης. Στο βίντεο, που έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha, φαίνονται...

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Το Παράρτημα του ΚΕΠ του Δήμου Αμαρουσίου (Μεσογείων 82) την Τρίτη 4/1/2022 δεν θα λειτουργήσει για το κοινό λόγω κρουσμάτων Covid. Το κοινό θα...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τις 2 τελευταίες από τις 13 Παιδικές Χαρές  που είχαν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021. Θ....