fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Δύο κορυφαία βραβεία απονεμήθηκαν στο Δήμο Αμαρουσίου για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη

Την υψηλότερη διάκριση κατέκτησε ο Δήμος Αμαρουσίου, αφενός στην κατηγορία «υλοποίηση συστήματος τηλεπικοινωνίας, πρόνοιας, τηλεπαρακολούθησης για την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων» και αφετέρου στην κατηγορία «ψηφιακή πλατφόρμα Αθλητισμού και Πολιτισμού», στη διοργάνωση ”Best City Awards 2018”.

Η διοργάνωση υλοποιείται με επιτυχία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και έχει στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει καινοτόμα έργα που έχουν σχεδιαστεί, προκειμένου, οι πόλεις να είναι «ευφυείς», αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες, με τελικό στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

«Νίκη της Αυτοδιοίκησης» χαρακτήρισε τη διοργάνωση στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής κ. Γιώργος Πατούλης, του οποίου η συμβολή υπήρξε καθοριστική στη διοργάνωση των βραβείων Best City Awards, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά την οραματική του διάθεση για τον εκσυγχρονισμό και την κοινωνική συνοχή στις πόλεις της χώρας.

«Να συγχαρώ όλους εκείνους που μεταξύ ίσων προσπαθειών επιβραβεύτηκαν και ήταν, αλήθεια, μία σκληρή μάχη και να ευχαριστήσω, επίσης, όλα τα μέλη της Επιτροπής.

Όλοι είμαστε νικητές. Η Αυτοδιοίκηση νικά μέσα από τέτοιες δράσεις, που καλές πρακτικές μπορούν να μεταλαμπαδευτούν από τον έναν Δήμο στον άλλον.
Γι’ αυτό ακριβώς, θα έλεγα, για να μπορέσουμε να πάμε στην Ελλάδα του αύριο, στην Ελλάδα της ανάπτυξης, θα πρέπει όχι μόνο να αντιληφθούν όσοι πρέπει ότι η τοπική κοινωνία θα φέρει την τοπική ανάπτυξη, αλλά και ότι τελικά, θα πρέπει να επιβραβεύουμε την κάθε προσπάθεια και να δημιουργούμε ευγενή άμιλλα μεταξύ των πόλεων.

Συγχαρητήρια σε όλη την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε όλους τους Δημάρχους, σε όσους βραβεύτηκαν και του χρόνου ακόμη καλύτερα, ώστε να πάμε μπροστά την ίδια την Ελλάδα» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.

Τα δύο GOLD βραβεία που απονεμήθηκαν στο Δήμο Αμαρουσίου παρέλαβαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου κ. Γεώργιος Διδασκάλου και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Δημοτική Σύμβουλος κα Ρένα Χαλιώτη. 

«Εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου και του Δημάρχου μας κου Γιώργου Πατούλη θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την τιμητική αυτή διάκριση» είπε ο κ. Διδασκάλου αναφερόμενος στο GOLD βραβείο για το σύστημα τηλεπικοινωνίας, πρόνοιας και τηλεπαρακολούθησης και πρόσθεσε:

Η εφαρμογή τηλεφροντίδας και τηλεπαρακολούθησης 24 ώρες το 24ωρο είναι μία καινοτόμος δράση που παρέχουμε στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας. Στο Μαρούσι πλέον οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας και οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες δεν είναι μόνοι. Ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται δίπλα τους 24 ώρες το 24ωρο».

Αναφορικά με το 2ο GOLD βραβείο, οι πολίτες μέσα από τη ψηφιακή πλατφόρμα «Αθλητισμός και Πολιτισμός» έχουν τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση και να περιηγηθούν ψηφιακά όλους τους αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους της πόλης του Αμαρουσίου και να πραγματοποιήσουν συναλλαγές αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες.

Στο τέλος της διοργάνωσης, ο κ. Πατούλης απένειμε τιμητικές πλακέτες στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα», στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός», στην Ομάδα των Finish Liners και στο Σύλλογο Πάρου «Οι Διαδρομές στην Μάρπησσα».

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σήμερα τελέσθηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Πολιούχου και Προστάτη του Πολυδρόσου Αγίου Αθανασίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κρήνης και Πατριαρχικού Εξάρχου της νήσου...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Όταν ο Μπαράκ Ομπάμα κέρδιζε τον Τζον Μακ Κέιν στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 4 Νοεμβρίου 2008 λαμβάνοντας το 52,92% των ψήφων με 365 εκλέκτορες, οι επικοινωνιολόγοι της εποχής...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Εξωτερικών Συνεργείων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, είδε από κοντά τις εργασίες καθαριότητας και συντήρησης σε...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τη μείωση στις τιμές ζώνης του συστήματος αντικειμενικού προσδιορισμού αξιών ακινήτων του Δήμου Αμαρουσίου αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου στη συνεδρίαση της 17ης...