fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Δύο κορυφαία βραβεία απονεμήθηκαν στο Δήμο Αμαρουσίου για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη

Την υψηλότερη διάκριση κατέκτησε ο Δήμος Αμαρουσίου, αφενός στην κατηγορία «υλοποίηση συστήματος τηλεπικοινωνίας, πρόνοιας, τηλεπαρακολούθησης για την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων» και αφετέρου στην κατηγορία «ψηφιακή πλατφόρμα Αθλητισμού και Πολιτισμού», στη διοργάνωση ”Best City Awards 2018”.

Η διοργάνωση υλοποιείται με επιτυχία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και έχει στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει καινοτόμα έργα που έχουν σχεδιαστεί, προκειμένου, οι πόλεις να είναι «ευφυείς», αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες, με τελικό στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

«Νίκη της Αυτοδιοίκησης» χαρακτήρισε τη διοργάνωση στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής κ. Γιώργος Πατούλης, του οποίου η συμβολή υπήρξε καθοριστική στη διοργάνωση των βραβείων Best City Awards, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά την οραματική του διάθεση για τον εκσυγχρονισμό και την κοινωνική συνοχή στις πόλεις της χώρας.

«Να συγχαρώ όλους εκείνους που μεταξύ ίσων προσπαθειών επιβραβεύτηκαν και ήταν, αλήθεια, μία σκληρή μάχη και να ευχαριστήσω, επίσης, όλα τα μέλη της Επιτροπής.

Όλοι είμαστε νικητές. Η Αυτοδιοίκηση νικά μέσα από τέτοιες δράσεις, που καλές πρακτικές μπορούν να μεταλαμπαδευτούν από τον έναν Δήμο στον άλλον.
Γι’ αυτό ακριβώς, θα έλεγα, για να μπορέσουμε να πάμε στην Ελλάδα του αύριο, στην Ελλάδα της ανάπτυξης, θα πρέπει όχι μόνο να αντιληφθούν όσοι πρέπει ότι η τοπική κοινωνία θα φέρει την τοπική ανάπτυξη, αλλά και ότι τελικά, θα πρέπει να επιβραβεύουμε την κάθε προσπάθεια και να δημιουργούμε ευγενή άμιλλα μεταξύ των πόλεων.

Συγχαρητήρια σε όλη την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε όλους τους Δημάρχους, σε όσους βραβεύτηκαν και του χρόνου ακόμη καλύτερα, ώστε να πάμε μπροστά την ίδια την Ελλάδα» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.

Τα δύο GOLD βραβεία που απονεμήθηκαν στο Δήμο Αμαρουσίου παρέλαβαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου κ. Γεώργιος Διδασκάλου και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Δημοτική Σύμβουλος κα Ρένα Χαλιώτη. 

«Εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου και του Δημάρχου μας κου Γιώργου Πατούλη θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την τιμητική αυτή διάκριση» είπε ο κ. Διδασκάλου αναφερόμενος στο GOLD βραβείο για το σύστημα τηλεπικοινωνίας, πρόνοιας και τηλεπαρακολούθησης και πρόσθεσε:

Η εφαρμογή τηλεφροντίδας και τηλεπαρακολούθησης 24 ώρες το 24ωρο είναι μία καινοτόμος δράση που παρέχουμε στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας. Στο Μαρούσι πλέον οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας και οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες δεν είναι μόνοι. Ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται δίπλα τους 24 ώρες το 24ωρο».

Αναφορικά με το 2ο GOLD βραβείο, οι πολίτες μέσα από τη ψηφιακή πλατφόρμα «Αθλητισμός και Πολιτισμός» έχουν τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση και να περιηγηθούν ψηφιακά όλους τους αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους της πόλης του Αμαρουσίου και να πραγματοποιήσουν συναλλαγές αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες.

Στο τέλος της διοργάνωσης, ο κ. Πατούλης απένειμε τιμητικές πλακέτες στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα», στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός», στην Ομάδα των Finish Liners και στο Σύλλογο Πάρου «Οι Διαδρομές στην Μάρπησσα».

Ιαν 27, 2022 - Πεμ
Μαρούσι, Ελλάδα
3°C σποραδικές νεφώσεις
πέμ01/27 παρ01/28 σαβ01/29 κυρ01/30 δευ01/31
σποραδικές νεφώσεις
5/2°C
αίθριος καιρός
9/2°C
αυξημένες νεφώσεις
8/4°C
αυξημένες νεφώσεις
7/5°C
αίθριος καιρός
11/5°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Η πτώση της θερμοκρασία αναμένεται να είναι ισχυρή τις επόμενες μέρες στα Βόρεια Προάστια. Την Παρασκευή η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 0 βαθμούς...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Το Μαρούσι αποχαιρετά τον Ιερέα Γεώργιο Γεμελιάρη. Ο Πατήρ Γεώργιος Γεμελιάρης υπηρέτησε την ενορία των Αγίων Αναργύρων Αμαρουσίου για περισσότερο από δύο δεκαετίες με ευλαβικότητα. Συλλυπητήριο...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Διακοπές του ρεύματος σημειώνονται σε δεκάδες περιοχές της Αττικής εδώ και κάποιες ώρες και οι περισσότερες από αυτές οφείλονται σε ζημιές στο Δίκτυο από την πτώση δέντρων που υποχωρούν...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική καθώς ξέσπασε φωτιά σε εστιατόριο στο Μαρούσι επί της οδού Κυπρίων Αγωνιστών. Στο σημείο επιχείρησαν 13 πυροσβέστες με...