Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου, 2026
11.9 C
Marousi

Έφυγε ρόδα από δημοτικό λεωφορείο εν κινήσει στο κέντρο του Αμαρουσίου

Σύμφωνα με ανάρτηση της παράταξης “Ενωμένο Μαρούσι” πριν από λίγη ώρα στην οδό Περικλέους ο πίσω αριστερός τροχός ενός δημοτικού “κόκκινου” λεωφορείου έφυγε εν κινήσει και σταμάτησε πάνω σε ένα ΙΧ προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές.
Δείτε την ανάρτηση:

“Πριν από λίγη ώρα στην οδό Περικλέους ο πίσω αριστερός τροχός ενός δημοτικού “κόκκινου” λεωφορείου έφυγε εν κινήσει και σταμάτησε πάνω σε ένα ΙΧ προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές. Από θαύμα δεν είχαμε τραυματισμο πεζού, επιβατών των ΙΧ που ακολουθούσαν ή των επιβατών και του οδηγού του ίδιου του λεωφορείου.
Εδώ και 13 χρόνια η διοίκηση του Δήμου, (οι ίδιοι είναι με Πατούλη ή Αμπατζόγλου) κωφεύει για την δημοτική συγκοινωνία.
Απόψε από θαύμα γλιτώσαμε θύματα.
Με τα λεωφορεία με τα οποία πηγαίνουν τα παιδιά μας στο σχολείο και χρησιμοποιούμε καθημερινά. Η διοίκηση του δήμου έχει τεράστιες ευθύνες.
Πρόσφατα αποφάσισε με απευθείας ανάθεση και έναντι περίπου μισού εκατομμυρίου ευρώ να αγοράσει ( Κούκος αηδόνι ) τρία τουρκικά λεωφορεία για να ενισχύσει τη δημοτική συγκοινωνία.
Ας ασχοληθεί και με την συντήρηση των υπαρχόντων λεωφορείων πριν είναι αργά.
Τα λέγαμε προεκλογικά. Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε.”

 

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Το Μαρούσι εκτός από τις καλύτερες περιοχές της Αθήνας για να ζεις σήμερα

H επιλογή περιοχής κατοικίας στην Αθήνα αποτελεί πλέον μια...

Μαρούσι:Επίσκεψη του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο Μαρούσι, υπογράμμισε τις αναγκαίες...

Τραγωδία στο Μαρούσι-Νεκρός σε οικοδομή στην Αγία Παρασκευή βρέθηκε ο 25χρονος που αγνοούνταν

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 25χρονου, τα ίχνη του οποίου...

Μαρούσι: Στο μουσείο του Γιάννη Τσαρούχη

Σαν σήμερα, πριν από 116 χρόνια (13 Ιανουαρίου 1910),...

Μαρούσι: Δέντρο ξεριζώθηκε και καταπλάκωσε σταθμευμένα αυτοκίνητα εξαιτίας των ισχυρών ανέμων

Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που «μαστιγώνουν» πολλές περιοχές της...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img