fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Εντείνει τη δράση της η δημοτική παράταξη #Ενωμένο_Μαρούσι. Νέος εκπρόσωπος τύπου ο Βασίλης Μπούρας

Καραμέρος Μπουρας
Εντείνει τη δράση της η δημοτική παράταξη #Ενωμένο Μαρούσι ενισχύοντας όλες τις δομές λειτουργίας της.

Η μείζων αντιπολίτευση του Δήμου Αμαρουσίου με δέκα δημοτικούς συμβούλους εκλεγμένους εκπροσωπείται ήδη μετά τις πρόσφατες δημαιρεσίες στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου με τον κ. Κωνσταντίνο Βλάχο από τη θέση του αντιπροέδρου του ΔΣ.

Τον έλεγχο και τις προτάσεις τους θα συνεχίσουν να κάνουν στην οικονομική επιτροπή και την  επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου μας οι κ.κ δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Μπούρας, Σπύρος Μπόγδανος (οικ. Επιτροπή) Πέτρος Κούκουζας, Κυριακή Κανάρη Ντάλη (Επιτρ. Ποιότητας ζωής) ενώ τα υπόλοιπα μέλη της παράταξής συμμετέχουν εκ περιτροπής (Ηλίας Γιαννακάκος, Δημήτρης Κουτσουβέλης, Σάρα Εσκενάζυ, Τίνα Μαρτίνη & ο επικεφαλής Γιώργος Καραμέρος) στις συνεδριάσεις ως αναπληρωματικά μέλη.


Παράλληλα η παράταξη, έχει σημαντική δράση και έργο στην Πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή, στον ΟΚΟΙΠΑΔΑ αλλά και την ΚΕΔΑ, ενώ συνεδριάζει σε εβδομαδιαία βάση με τηλεδιάσκεψη.

Τη κατά γενική ομολογία επιτυχημένη διεύθυνση του γραφείου τύπου θα συνεχίσει να έχει ο Δημοσιογράφος Δαμιανός Παπαχατζής ενώ εκπρόσωπος τύπου για την παράταξη μας αναλαμβάνει ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μπούρας.

Καλούμε τις δημότισσες και τους δημότες Αμαρουσίου να επικοινωνούν μαζί μας μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της παράταξης και των μελών της για όλα τα προβλήματα της πόλης για προτάσεις αλλά και συμμετοχή σε δράσεις.

Ο επικεφαλής της παράταξης δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Καραμέρος δήλωσε σχετικά:

«Το #Ενωμενο Μαρούσι συνεχίζει να είναι η μόνη εναλλακτική της πόλης για αλλαγή απέναντι σε ένα φθαρμένο σύστημα που δεν μπορεί να την πάει πιο ψηλά. Η χρονιά η οποία διανύουμε ελπίζουμε παρά τις δυσκολίες αποτελεί και ένα προπαρασκευαστικό έτος για τις δημοτικές εκλογές 2023. Η Παράταξή μας εντείνει τη δράση της και ενισχύεται οργανωτικά, καλώντας τους κάτοικους της πόλης να προχωρήσουμε μαζί για την απαλλαγή από τη μετριότητα και τη στασιμότητα της διοίκησης Αμπατζόγλου».

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σήμερα τελέσθηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Πολιούχου και Προστάτη του Πολυδρόσου Αγίου Αθανασίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κρήνης και Πατριαρχικού Εξάρχου της νήσου...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Όταν ο Μπαράκ Ομπάμα κέρδιζε τον Τζον Μακ Κέιν στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 4 Νοεμβρίου 2008 λαμβάνοντας το 52,92% των ψήφων με 365 εκλέκτορες, οι επικοινωνιολόγοι της εποχής...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Εξωτερικών Συνεργείων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, είδε από κοντά τις εργασίες καθαριότητας και συντήρησης σε...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τη μείωση στις τιμές ζώνης του συστήματος αντικειμενικού προσδιορισμού αξιών ακινήτων του Δήμου Αμαρουσίου αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου στη συνεδρίαση της 17ης...