Εορτασμός του Αποστόλου Θωμά και του Αγίου Γεωργίου στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά στο Μαρούσι

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής 23 Απριλίου 2023, η διπλή γιορτή της Ορθοδοξίας, φέτος συνέπεσε η Κυριακή του Θωμά με την εορτή του Αγίου Γεωργίου, στη μνήμη των Αποστόλου Θωμά και Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου συνόδευσε τη Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Αποστόλου Θωμά στους γύρω δρόμους από την εκκλησία με πλήθος πιστών να ακολουθούν.

Εορτασμός Αγίου Γεωργίου 2023

Ο Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με τον κλήρο και τους πιστούς, ενώ δέχθηκε τα συγχαρητήρια από κατοίκους της περιοχής για τη διαρκή προσπάθεια να είναι η πόλη καθαρή και ευπρεπής.

Το παρών έδωσαν ακόμη στελέχη της Δημοτικής Αρχής, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Αποκαλύψεις για το κύκλωμα στις Πολεοδομίες

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη...

Μαρούσι:Για μια ακόμα χρονιά χωρίς τον δημοτικό κινηματογράφο «Μίμης Φωτόπουλος»;

Ενώ το Μαρούσι, όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας,...

Μαρούσι:Eμπρηστική επίθεση-έβαλαν φωτιά σε 3 αυτοκίνητα της Περιφέρειας Αττικής

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (05.06.2026) στο...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img