Τρίτη, 25 Νοεμβρίου, 2025
11.6 C
Marousi

Εορτασμός του Αποστόλου Θωμά και του Αγίου Γεωργίου στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά στο Μαρούσι

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής 23 Απριλίου 2023, η διπλή γιορτή της Ορθοδοξίας, φέτος συνέπεσε η Κυριακή του Θωμά με την εορτή του Αγίου Γεωργίου, στη μνήμη των Αποστόλου Θωμά και Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου συνόδευσε τη Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Αποστόλου Θωμά στους γύρω δρόμους από την εκκλησία με πλήθος πιστών να ακολουθούν.

Εορτασμός Αγίου Γεωργίου 2023

Ο Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με τον κλήρο και τους πιστούς, ενώ δέχθηκε τα συγχαρητήρια από κατοίκους της περιοχής για τη διαρκή προσπάθεια να είναι η πόλη καθαρή και ευπρεπής.

Το παρών έδωσαν ακόμη στελέχη της Δημοτικής Αρχής, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Εκδηλώσεις Χριστουγέννων & Άναμμα Δέντρου – 2 Δεκεμβρίου 2025

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ2/12/2025 | 20:00ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣΠΛΑΤΕΙΑ...

Μαρούσι:Εγκαίνια της 63ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κεραμικής – 23 Νοεμβρίου 2025, στις 20:00, στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής

Ο Δήμος Αμαρουσίου και η Πανελλήνια Ένωση Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών (ΠΕΚΑ) προσκαλούν το...

Μαρούσι:Στο φουλ οι εργασίες για το καζίνο

Mε ένταση συνεχίζονται οι κατασκευαστικές εργασίες στην περιοχή Δηλαβέρη...

Μαρούσι: Σοκ ξυλοδαρμός ενός 14χρονου από συνομήλικο του που καταγραφόταν με κινητά τηλέφωνα

Σοκ έχει προκαλέσει στο Μαρούσι η άγρια επίθεση σε...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img