Επιπλέον όργανα άθλησης σε υπαίθριους χώρους του Δήμου Αμαρουσίου με ελεύθερη χρήση

Με στόχο να προσφέρει συνδυαστικά ψυχαγωγία και φυσική άσκηση στους πολίτες στον ελεύθερο χρόνο τους, ο Δήμος Αμαρουσίου προχώρησε στην τοποθέτηση νέων οργάνων άθλησης ενηλίκων σε χώρους πρασίνου, με ελεύθερη χρήση για όλους.

Μετά την τοποθέτηση των οργάνων άθλησης στην Πλατεία Γαρδέλη» , στο ΟΑΚΑ και στο πάρκο στην οδό Κυπρίων Αγωνιστών (δίπλα από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας) , νέα όργανα άθλησης τοποθετήθηκαν στο πάρκο της οδού Φραγκοκλησιάς στο Πολύδροσο, στο πάρκο Μαργαρίτα της οδού Πεντέλης και στο πάρκο Νεαπόλεως και Ελευθερίας στη Νέα Φιλοθέη.

Συνολικά τοποθετήθηκαν 16 νέα όργανα τα οποία επιμερίζονται ως εξής: 

Τον προγραμματισμό, το σχεδιασμό και την τοποθέτηση επιμελήθηκε το Τμήμα Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού του Δήμου Αμαρουσίου, υπό την εποπτεία του Αντιδημάρχου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής κου Βασίλη Κόκκαλη.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Μαχαίρωσε 17χρονο σε στήθος, χέρι και πόδι για μία χρυσή αλυσίδα

Ο άγνωστος άνδρας απαίτησε από τον ανήλικο να του...

Μαρούσι:Eργάτες κρέμονται από ύψος 62 μέτρων στο στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ

Εντυπωσιακά πλάνα έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τις...

Μαρούσι:Γυναίκα έπεσε από τον 4ο, προσγειώθηκε στον 3ο, ανέβηκε και ξαναέπεσε – Συνελήφθη ο σύζυγός της

Μπροστά σε μια περίεργη υπόθεση βρίσκονται οι αστυνομικοί που...

Μαρούσι:Υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής του καζίνο – Ποιες μεγάλες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις περιλαμβάνει

Σύμφωνα με πληροφορίες του ypodomes.com οι υπογραφές “έπεσαν” χθες...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img