fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Επίσκεψη Πάνου Βραχνού στον σύλλογο εργατικών κατοικιών

Μία εποικοδομητική και άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση είχε το απόγευμα της Τετάρτης ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ», κ. Πάνος Βραχνός με το σύλλογο Εργατικών Κατοικιών στην πλατεία εργατικών κατοικιών στο Κ.Α.Π.Η. της οδού Αγίου Κωνσταντίνου 38.

Ο κ. Βραχνός κατά ομολογία όλων των μελών του συλλόγου ήταν πλήρως ενημερωμένος για τα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή επί σειρά χρόνων και κυρίως για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου συζήτησε με την Πρόεδρο του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών την κα Κοσμίδου και αντήλλαξε απόψεις με τα μέλη του Συλλόγου. Μάλιστα δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει την επόμενη κιόλας μέρα που θα αναλάβει τα ηνία του Δήμου Αμαρουσίου σε δραστικά μέτρα. Συγκεκριμένα στη δημιουργία εξωτερικών ασανσέρ στις πολυκατοικίες ώστε να διευκολύνεται η χρήση τους από τους κατοίκους.

Παρουσίασε επιπλέον το οικονομικό πρόγραμμα του συνδυασμού «ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ» και εξήγησε το σκεπτικό και τη στρατηγική που έχει σχεδιαστεί για να βρεθεί τρόπος εξοικονόμησης χρημάτων για την περί ης ο λόγος δαπάνη.

Οι κάτοικοι της περιοχής έκαναν τα παράπονά τους στον κ. Βραχνό για καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όπως το προβληματικό αποχετευτικό σύστημα εξαιτίας κακοτεχνιών του έργου όταν παραδόθηκε, την συγκέντρωση όμβριων υδάτων που απειλεί την υγεία τους, το πρόβλημα που διαπιστώνεται στο κλάδεμα των δέντρων και η παντελής έλλειψη φύλαξης της περιοχής επισημαίνοντας ότι η προηγούμενη διοίκηση δεν ήταν ιδιαίτερα φιλική απέναντί τους και μάλιστα τους αντιμετώπιζε ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Ευχαρίστησαν τον κ. Βραχνό για την διάθεσή του να δώσει άμεσα λύσεις στα χρόνια προβλήματα και εξέφρασαν τη βεβαιότητα για νίκη του στις εκλογές της Κυριακής 26ης Μαΐου.

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σήμερα τελέσθηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Πολιούχου και Προστάτη του Πολυδρόσου Αγίου Αθανασίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κρήνης και Πατριαρχικού Εξάρχου της νήσου...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Όταν ο Μπαράκ Ομπάμα κέρδιζε τον Τζον Μακ Κέιν στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 4 Νοεμβρίου 2008 λαμβάνοντας το 52,92% των ψήφων με 365 εκλέκτορες, οι επικοινωνιολόγοι της εποχής...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Εξωτερικών Συνεργείων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, είδε από κοντά τις εργασίες καθαριότητας και συντήρησης σε...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τη μείωση στις τιμές ζώνης του συστήματος αντικειμενικού προσδιορισμού αξιών ακινήτων του Δήμου Αμαρουσίου αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου στη συνεδρίαση της 17ης...