fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Επίσκεψη Πάνου Βραχνού στον σύλλογο εργατικών κατοικιών

Μία εποικοδομητική και άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση είχε το απόγευμα της Τετάρτης ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ», κ. Πάνος Βραχνός με το σύλλογο Εργατικών Κατοικιών στην πλατεία εργατικών κατοικιών στο Κ.Α.Π.Η. της οδού Αγίου Κωνσταντίνου 38.

Ο κ. Βραχνός κατά ομολογία όλων των μελών του συλλόγου ήταν πλήρως ενημερωμένος για τα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή επί σειρά χρόνων και κυρίως για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου συζήτησε με την Πρόεδρο του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών την κα Κοσμίδου και αντήλλαξε απόψεις με τα μέλη του Συλλόγου. Μάλιστα δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει την επόμενη κιόλας μέρα που θα αναλάβει τα ηνία του Δήμου Αμαρουσίου σε δραστικά μέτρα. Συγκεκριμένα στη δημιουργία εξωτερικών ασανσέρ στις πολυκατοικίες ώστε να διευκολύνεται η χρήση τους από τους κατοίκους.

Παρουσίασε επιπλέον το οικονομικό πρόγραμμα του συνδυασμού «ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ» και εξήγησε το σκεπτικό και τη στρατηγική που έχει σχεδιαστεί για να βρεθεί τρόπος εξοικονόμησης χρημάτων για την περί ης ο λόγος δαπάνη.

Οι κάτοικοι της περιοχής έκαναν τα παράπονά τους στον κ. Βραχνό για καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όπως το προβληματικό αποχετευτικό σύστημα εξαιτίας κακοτεχνιών του έργου όταν παραδόθηκε, την συγκέντρωση όμβριων υδάτων που απειλεί την υγεία τους, το πρόβλημα που διαπιστώνεται στο κλάδεμα των δέντρων και η παντελής έλλειψη φύλαξης της περιοχής επισημαίνοντας ότι η προηγούμενη διοίκηση δεν ήταν ιδιαίτερα φιλική απέναντί τους και μάλιστα τους αντιμετώπιζε ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Ευχαρίστησαν τον κ. Βραχνό για την διάθεσή του να δώσει άμεσα λύσεις στα χρόνια προβλήματα και εξέφρασαν τη βεβαιότητα για νίκη του στις εκλογές της Κυριακής 26ης Μαΐου.

προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος
Ιούν 26, 2022 - Κυρ
Μαρούσι, Ελλάδα
25°C ελαφρές νεφώσεις
κυρ06/26 δευ06/27 τρι06/28 τετ06/29 πέμ06/30
ελαφρές νεφώσεις
31/24°C
αίθριος καιρός
31/22°C
αίθριος καιρός
30/23°C
αίθριος καιρός
31/22°C
αίθριος καιρός
31/23°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Εικόνες που κόβουν την ανάσα από το σοβαρό, τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην λεωφόρο Κηφισίας κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από κατάστημα της περιοχής....

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σε μία ακόμη δράση «Νοιάζομαι»,  προχωρά ο Δήμος Αμαρουσίου για την προστασία των αδέσποτων της πόλης που αφορά σε συγκέντρωση τροφών και φαρμάκων για τα αδεσποτάκια σκύλους και...

ΓΕΝΙΚΑ

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία το Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων που διοργανώνει η Διεύ​θυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου. Σημαντικό μέρος των εκδηλώσεων καταλαμβάνουν...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο 21ος αιώνας συνοδεύεται από μεγάλες προκλήσεις και κρίσεις. Η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση με την τεχνητή νοημοσύνη και τις ψηφιακές τεχνολογίες δημιουργεί νέα δεδομένα...