fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Γ. Πατούλης: «Στο Μαρούσι επενδύουμε στα παιδιά μας, στη γνώση και στα σχολεία της πόλης μας»

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα:

«Μία νέα σχολική περίοδος, μία νέα εμπειρία ξεκινά για όλα εσάς τα παιδιά της πόλης μας, με την έναρξη της φετινής χρονιάς. Στο πλευρό σας παιδαγωγοί και γονείς θα σας ακολουθήσουν τα νέα σας βήματα, θα σας στηρίξουν, θα μοιραστούν τα άγχη και τις αγωνίες σας, τις χαρές και τις επιτυχίες σας.

Σε όλους εσάς τους μαθητές της πόλης μας εύχομαι η νέα αυτή χρονιά που ξεκινά να σας χαρίσει πολλές γνώσεις, συγκινήσεις και κατακτήσεις.

Εμείς ως Δήμος επενδύουμε σε εσάς, που είστε το μέλλον της πατρίδας μας. Επενδύουμε στα δημόσια σχολεία της πόλης μας. Με πρότυπες δομές που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από την ιδιωτική εκπαίδευση, επιμελώς φροντισμένες με τη συνεργασία των σχολικών επιτροπών και των εκπαιδευτικών αλλά και όσον αφορά στην ποιότητα εκπαίδευσης και λειτουργίας, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τη μόρφωση των παιδιών μας.

Σε αυτή την κρίσιμη οικονομική και κοινωνική συγκυρία για τη χώρα, η επένδυση στη γνώση και στην άρτια εκπαίδευση όλων εσάς, των παιδιών μας, η δυνατότητα πρόσβασης σας, χωρίς καμία εξαίρεση, στο αγαθό της μόρφωσης, είναι τα «θεμέλια» για την ουσιαστική και αποτελεσματική αναπτυξιακή επανεκκίνηση της χώρας μας.

Στο Μαρούσι αξιοποιούμε κάθε πρόσφορο μέσον για να σας εξασφαλίσουμε ένα όμορφο, ασφαλές και υγιεινό σχολικό περιβάλλον. Το ίδιο καθήκον έχει και η Πολιτεία, να σας προσφέρει ένα σχολικό περιβάλλον σύγχρονο, ίσων ευκαιριών όπου θα παρέχονται οι δυνατότητες να διευρύνετε τις δεξιότητές σας και ως αυριανοί πολίτες να μπορείτε να συμβάλλετε στην πρόοδο της κοινωνίας μας.

Είμαστε κοντά σας να σας στηρίξουμε σε ό,τι χρειαστείτε. Είμαστε κοντά σας να σας ανοίξουμε τον δρόμο προς ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε δημιουργικά τα ιδιαίτερα ταλέντα και τις δεξιότητες σας στον τόπο μας, να κάνετε πράξη τα όνειρά σας στην πατρίδα μας που σας έχει ανάγκη.

Είναι καιρός να μπει ένα τέλος σε αυτή τη διαρροή της νεολαίας μας στο εξωτερικό, του σημαντικότερου κεφαλαίου μας για το μέλλον της πατρίδας μας.

Οι προσωπικές μου ευχές και όλων των εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, για καλή και δημιουργική σχολική χρονιά ας συνοδεύουν τα νέα σας μαθητικά βήματα».

προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος
Advertisement Enter ad code here
Οκτ 16, 2021 - Σαβ
Μαρούσι, Ελλάδα
15°C ελαφρές νεφώσεις
σαβ10/16 κυρ10/17 δευ10/18 τρι10/19 τετ10/20
σποραδικές νεφώσεις
19/15°C
σποραδικές νεφώσεις
19/15°C
αίθριος καιρός
19/14°C
αίθριος καιρός
20/14°C
αίθριος καιρός
19/14°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΠΡΟΣΩΠΑ

Η Μάχη Νικολαράκου, μια δυναμική γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα,  αποφάσισε να βγει μπροστά και να προσφέρει στον εμπορικό σύλλογο. Οι καταστηματάρχες του κέντρου την...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Δυναμικά τοποθετείται και στον τομέα της εναλλακτικής ανακύκλωσης ο Δήμος Αμαρουσίου, διευρύνοντας το υφιστάμενο δίκτυο κόκκινων κάδων σε 41 σημεία και στις 17 γειτονιές της...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τη λειτουργία 7 εκ των 13 Παιδικών Χαρών που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021. Ο...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Με ισχυρές βροχές, καταιγίδες, κατά τόπους χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους θα συνεχιστεί η κακοκαιρία «Μπάλλος» που μέχρι το βράδυ θα επηρεάσουν όλη τη χώρα. Η...