fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Για ακόμη ένα Πάσχα ο δήμος Αμαρουσίου δίπλα στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

Πολλές οι κοινωνικές δράσεις αλληλεγγύης έλαβαν χώρα στο Δήμο Αμαρουσίου κατά τις ημέρες του Πάσχα, οι οποίες διοργανώθηκαν είτε από τις κοινωνικές δομές του Δήμου, είτε από Μαρουσιώτικους φορείς και συλλόγους και υποστηρίχτηκαν από τη Δημοτική Αρχή.

Σκοπός των δράσεων αυτών που απέφεραν σημαντικά αποτελέσματα ήταν η παροχή βοήθειας στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες ειδικά κατά τις ημέρες των εορτών οπότε και η σημασία της προσφοράς πέρα από συμβολική είναι και ουσιαστική.

Υπενθυμίζεται πως ο Δήμος Αμαρουσίου καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου και εξαιρετικά κατά τις εορτές στηρίζει με κάθε μέσο και υπηρεσία τους συμπολίτες μας που έχουν εγγραφεί στον κατάλογο των ωφελουμένων. Σε κάθε περίπτωση όμως, όπου και όποτε ζητηθεί βοήθεια από οποιονδήποτε η πόρτα του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι ανοιχτή και υπάρχει η ρητή εντολή του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου για την εξυπηρέτηση κάθε διαπιστωμένης ανάγκης.

Ο Απολογισμός Αγάπης για την Πασχαλινή περίοδο είναι μεγάλος και ενδεικτικά αναφέρεται πως μοιράστηκαν από τον Δήμο Αμαρουσίου:

·       270 δωροεπιταγές αξίας 30.000 ευρώ.

·       350 σακούλες τροφίμων

·       350 κιλά νωπού κρέατος

·       500 μερίδες εορταστικών γευμάτων για τις ημέρες Μ. Σάββατο Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Ο κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ευχαριστεί το σύνολο των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, τον ΟΚΟΙΠΑΔΑ, τον Πρόεδρό του Πέτρο Κόνιαρη, τους Αντιπροέδρους Αικατερίνη Ιωάννου & Κων/νο Αντωνόπουλο τα μέλη ΔΣ και στελέχη του φορέα γιατί όλες αυτές τις ημέρες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και με το έργο τους από κανένα Μαρουσιώτη δεν έλειψε τίποτα.

Ειδικές ευχαριστίες για τις προσφορές σε δωροεπιταγές, τρόφιμα και γεύματα από τις εταιρίες: AVIN, Bread Factory, Ανδριόπουλος, Trastor. Την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», που σε συνεργασία με την Toms Shoes και μέσω του προγράμματος αυτής «One–For–One–Shoes», μοίρασαν σε παιδιά ηλικίας 1 – 18 ετών παπούτσια της εταιρίας.

Τέλος αξιοσημείωτη ήταν για ακόμη μία φορά η συνεισφορά των Μαρουσιωτών πολιτών, συλλόγων, φορέων στο μεγάλο κοινωνικό κάλεσμα του Δήμου. Με τις δράσεις τους σε κάθε γωνιά της πόλης έκαναν πράξη το ελπιδοφόρο μήνυμα της Ανάστασης.

 

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σήμερα τελέσθηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Πολιούχου και Προστάτη του Πολυδρόσου Αγίου Αθανασίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κρήνης και Πατριαρχικού Εξάρχου της νήσου...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Μαρούσι. Σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη προκλήθηκε από βόμβα που εξερράγη στον σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού, στην οδό...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Όταν ο Μπαράκ Ομπάμα κέρδιζε τον Τζον Μακ Κέιν στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 4 Νοεμβρίου 2008 λαμβάνοντας το 52,92% των ψήφων με 365 εκλέκτορες, οι επικοινωνιολόγοι της εποχής...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τη μείωση στις τιμές ζώνης του συστήματος αντικειμενικού προσδιορισμού αξιών ακινήτων του Δήμου Αμαρουσίου αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου στη συνεδρίαση της 17ης...