Η διαδικασία των rapid test θα διενεργείται όλο τον Ιούνιο στην πλατεία Ευτέρπης, ΗΣΑΠ Αμαρουσίου

Περισσότεροι από 15.000 πολίτες έχουν προσέλθει τις τελευταίες 45 ημέρες

Ανακοινώνεται πως σε συνέχεια ενεργειών του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, στην πλατεία ΗΣΑΠ θα διενεργούνται εκτός από τον Μάϊο και για όλο τον μήνα Ιούνιο,από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ τα τεστ ταχείας ανίχνευσης για covid-19, προσφέροντας παράλληλα και συμβουλευτικές υπηρεσίες για τα self test.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου σε δηλώσεις του για μία ακόμη φορά ευχαριστεί τον ΕΟΔΥ και προσωπικά τον Πρόεδρό του Παναγιώτη Αρκουμανέα  που ανταποκρινόμενοι στο αίτημά του Δήμου, παραμένουν στην πόλη οι ΚΟΜΥ και για το μήνα Ιούνιο, καλύπτοντας έτσι γενικότερες ανάγκες των Βορείων Προαστίων.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου, επίσης καλεί όλους τους δημότες και εργαζόμενους του Αμαρουσίου να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και σε τακτά χρονικά διαστήματα να διενεργούν τον προληπτικό έλεγχο, καθώς είναι το ουσιαστικό αντίμετρο μαζί με τους εμβολιασμούς κατά της πανδημίας.

Πρόγραμμα Ιουνίου: Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 9:30 – 15:00.

Υπενθυμίζεται πως όλοι όσοι επιθυμούν να προσέλθουν στη διαδικασία των δωρεάν rapid tests πρέπει να έχουν στην κατοχή τους ταυτότητα, ΑΜΚΑ και διαθέσιμο τον αριθμό του τηλεφώνου επικοινωνίας.​

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Αποκαλύψεις για το κύκλωμα στις Πολεοδομίες

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη...

Μαρούσι:Για μια ακόμα χρονιά χωρίς τον δημοτικό κινηματογράφο «Μίμης Φωτόπουλος»;

Ενώ το Μαρούσι, όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας,...

Μαρούσι:Eμπρηστική επίθεση-έβαλαν φωτιά σε 3 αυτοκίνητα της Περιφέρειας Αττικής

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (05.06.2026) στο...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img