Κοινωνική δράση προσφοράς από το Δήμο Αμαρουσίου και την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» πραγματοποίησαν μία ακόμη κοινωνική δράση προσφοράς για τη στήριξη των ευπαθών οικογενειών της πόλης.

Ειδικότερα, σε 40 έφηβες ηλικίας 12 -18 ετών, μέλη οικογενειών ωφελουμένων των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), προσφέρθηκαν είδη ατομικής υγιεινής, στο πλαίσιο της δράσης «Μην είσαι απούσα», που υλοποιεί η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και η «P&G».

Στη δράση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρος Κόνιαρης, ο οποίος ευχαρίστησε εκ μέρους της Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη τους εκπροσώπους της Ένωσης για την προσφορά και την κοινωνική ευαισθησία τους, υπογραμμίζοντας ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, μέσα από το ισχυρό δίκτυο κοινωνικής προστασίας που έχει αναπτυχθεί στην πόλη.»

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» αποτελείται από μη κερδοσκοπικά σωματεία και ιδρύματα που εργάζονται από το 1996 για τη στήριξη παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Προφυλακίστηκε ο 74χρονος που έβαλε φωτιά στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο με το τσιγάρο του

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 74χρονος, ο...

Μαρούσι: Ακινητοποίησε 14χρονη στις τουαλέτες εμπορικού κέντρου και προσπάθησε να την βιάσει

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε το βράδυ της Κυριακής (12.06.2026) ένα...

Μαρούσι: Πουλήθηκε υπόγειος σταθμός αυτοκινήτων έναντι 4,05 εκατ. ευρώ

Ανακοινώθηκε η πώληση υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων συνολικής επιφάνειας 16.053...

Μαρούσι: Φωτιά και καταστροφή σε κλινική στο Σισμανόγλειο

«Κάποιος έβαλε φωτιά σε στρώμα, μένει να αποδειχθεί αν...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img