Τετάρτη, 9 Ιουλίου, 2025
30.7 C
Marousi

Κοινωνικό Παντοπωλείο: Είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα σε 350 ωφελούμενες οικογένειες εν όψει των Χριστουγέννων

Τη μεγάλη κοινωνική δράση διανομής ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων σε 350 ωφελούμενες οικογένειες, που έλαβε χώρα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, επισημαίνει σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Η “αγκαλιά αγάπης και αλληλεγγύης” στους ωφελούμενους – ανάμεσα σε αυτούς και εργαζόμενοι του Δήμου – για τις εορτές των Χριστουγέννων, αφορά κυρίως σε προϊόντα πρώτης ανάγκης, οπωροκηπευτικά, μακράς διαρκείας τρόφιμα και κρέατα, ενώ λόγω των εορταστικών ημερών, προσφέρθηκαν επιπλέον και μελομακάρονα και κουραμπιέδες σε κάθε οικογένεια.

Ο Δήμαρχος σημειώνει ακόμη την καθημερινή προσφορά 260 και πλέον μερίδων μαγειρεμένου φαγητού, και τη συνεχή παροχή προϊόντων πρώτης ανάγκης, τροφίμων καθώς και ένδυσης για όλες τις ηλικιακές ομάδες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ ιδιαιτέρως ευχαριστεί το σύνολο της Μαρουσιώτικης κοινωνίας μέσα από τους Συλλόγους, Φορείς, Σχολεία, ιδιώτες αλλά και πολλές εταιρίες που στηρίζουν απλόχερα τις δράσεις αλληλεγγύης.

Κοινωνικό Παντοπωλείο - Χριστούγεννα

Κοινωνικό Παντοπωλείο - Χριστούγεννα

Οι κοινωνικές δράσεις πραγματοποιούνται με ευθύνη του Προέδρου του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Πέτρου Κόνιαρη.

Όποιος επιθυμεί να προσφέρει μέσω δωρεών στις κοινωνικές δομές του Δήμου Αμαρουσίου μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο 210 8020861. Στο ίδιο τηλέφωνο μπορούν να καλούν συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη στήριξης.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

«Ναυάγιο» για τον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Μίμης Φωτόπουλος” – Οριστικό «λουκέτο» για φέτος

Απογοητευτική είναι η εξέλιξη για τον δημοτικό θερινό κινηματογράφο...

Μαρούσι: Αυτοψία Χαρδαλιά-Προχωρούν έργα 32,6 εκατ. ευρώ για αντιπλημμυρική προστασία και αθλητικές υποδομές

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, βρέθηκε στο Δήμο Αμαρουσίου...

Μαρούσι: Απάτη με πώληση αυτοκινήτων – Συνελήφθη 66χρονος

Ένας 66χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη στο Μαρούσι για απάτες με...

Απεβίωσε ο Δημήτρης Βλάχος πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου

Ο εκλιπών που απεβίωσε πλήρης ημερών στα 92 έτη...

Μαρούσι: Νέα έργα και κυκλοφοριακό έμφραγμα – Η έλευση του μετρό, λύση στο πρόβλημα

Η υπερσυγκέντρωση δραστηριοτήτων και η ανέγερση κτιριακών υποδομών στο...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img