Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Κοντά στα παιδιά ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου στο πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς

Αγιασμός σχολείων 2023

Στους αγιασμούς των σχολείων της πόλης όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς παρέστησαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και στελέχη της Διοίκησης, στην σκιά της πρωτοφανούς καταστροφής στη Θεσσαλία.

Σηματοδοτώντας την αμέριστη στήριξή του στη σχολική κοινότητα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου βρέθηκε κοντά στους μαθητές, στους δασκάλους και στους γονείς τους, του 8ου και 16ου Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων και του 18ου Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή των Αναβρύτων στο πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά.

Στο εγκάρδιο καλωσόρισμα του ο Δήμαρχος κ. Αμπατζόγλου υπογράμμισε:

«Βρισκόμαστε στην αυγή μίας νέας σχολικής χρονιάς. Μιας νέας χρονιάς που από τη φύση της δημιουργεί στον καθένα τις δικές του προσδοκίες και τα δικά του όνειρα, στο ταξίδι της γνώσης και της κατάκτησης νέων εμπειριών.Σε αυτό το ταξίδι, θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό σας ο Δήμος Αμαρουσίου, πολύτιμος συμπαραστάτης της εκπαιδευτικής κοινότητας, υποστηρίζοντας άοκνα την προσπάθειά της και δίνοντας λύσεις στα ζητήματα της καθημερινότητας.

Οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου μας είναι ανοικτές να ακούσουν κάθε προβληματισμό και να αξιοποιήσουν κάθε πρόσφορο μέσον, ώστε να διασφαλίζονται οι καλύτερες συνθήκες για τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό. Το πνεύμα συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια με την σχολική κοινότητα, είναι το κλειδί για να αντιμετωπίσουμε ευκολότερα κάθε γεγονός, στην ιδιαίτερη εποχή που διανύουμε.»

Παράλληλα απηύθυνε ένα «μεγάλο ευχαριστώ» από όλους στους εκπαιδευτικούς για την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλον για τη μόρφωση και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών, ευχόμενος επίσης, «καλή δύναμη» για τη νέα χρονιά στους γονείς, που αποτελούν πολύτιμο στήριγμα, που μοιράζονται την αγωνία για την πρόοδο των παιδιών τους, με όλες τις χαρές και τις δύσκολες στιγμές.

Αγιασμός σχολείων 2023

Απευθυνόμενος στα παιδιά, μαζί με τις θερμές ευχές του για «καλή χρονιά» και «κάθε επιτυχία» στους στόχους τους, ανέφερε:

«Στεκόμαστε στο πλευρό σας με σεβασμό στην προσπάθειά σας, έτσι ώστε, η εκπαιδευτική σας εμπειρία να είναι η καλύτερη δυνατή σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Αναφερόμενος στα τραγικά γεγονότα από την κακοκαιρία Daniel και ευχόμενος, τα παιδιά των περιοχών που επλήγησαν γρήγορα να επιστρέψουν στα θρανία, σημείωσε: «Την στιγμή όμως αυτή, η σκέψη μας είναι και δίπλα στους συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία που δοκιμάζονται σκληρά από το φονικό και καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας. Και γ αυτό το λόγο έχουμε κινητοποιήσει αυτές τις ημέρες στο Δημαρχείο της πόλης μας όλες τις εθελοντικές δυνάμεις για να υποστηρίξουμε τις πληγείσες περιοχές με κάθε δυνατό μέσο.

Ας καλλιεργήσουμε όλοι το πνεύμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που τόσο ανάγκη έχουμε στις μέρες μας, στη δύσκολη εποχή που διανύουμε.»

Η Διευθύντρια Κανάρη Κυριακή του 8ου και ο Διευθυντής Δουρούκας Κωνσταντίνος του 16ου Δημοτικού, αναφέρθηκαν στη δημιουργική συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου και στη μόνιμη και σταθερή στήριξη του Δημάρχου στις σχολικές μονάδες. Ο κ. Αμπατζόγλου ευχήθηκε στη διευθύντρια του 18ου Δημοτικού Παπαδάκη Θεονύμφη καλή θητεία στη νέα της θέση, προσβλέποντας σε μία καλή και εποικοδομητική συνεργασία.

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Δευτέρας η συμμορία των ανηλίκων πλησίασε το θύμα καθώς περπατούσε αμέριμνο στην οδό Νερατζιώτισσας με κατεύθυνση προς...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το βράδυ της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου, στον σταθμό Ειρήνη του ΗΣΑΠ, ένας 18χρονος αλλοδαπός και ένας 15χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενοι...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο επιτυχημένος Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου, Νικόλαος Πέππας, είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου με τον συνδυασμό «Το Μαρούσι Ψηλά!» του Δημάρχου...

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Με την παράδοση στο Δήμο Αμαρουσίου τριών απορριμματοφόρων συλλογής βιοαποβλήτων, καφέ κάδων ειδικής ανακύκλωσης και εδαφοβελτιωτικού, συνεχίζεται η διανομή ειδικού εξοπλισμού συλλογής βιοαποβλήτων και ανακυκλώσιμων...