fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Κοντά στους μαθητές των σχολείων της πόλης ο Δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι Αμαρουσίου

Κοντά στους μαθητές στις εναρκτήριες σχολικές εκδηλώσεις σε διάφορες γειτονιές της πόλης βρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μεταφέροντας σε παιδιά, παιδαγωγούς και γονείς μαζί με τις ευχές του για μία καλή και δημιουργική χρονιά, τη σταθερή υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής για την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των σχολικών μονάδων της πόλης και την απρόσκοπτη εκτέλεση του εκπαιδευτικού έργου προς όφελος των μαθητών.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, μαζί με δημοτικούς συμβούλους, παραβρέθηκε στις τελετές αγιασμών του 8ου και του 18ου Νηπιαγωγείου, του 8ου, του 9ου, του 10ου, του 18ου Δημοτικού Σχολείου, του 1ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου.

Ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, στον χαιρετισμό του ευχήθηκε προς τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό να έχουν μία γόνιμη, ευχάριστη και δημιουργική σχολική χρονιά.

«Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά, νέοι στόχοι, νέες εμπειρίες, νέες γνώσεις, νέες κατακτήσεις σας περιμένουν. Και φέτος, σας καλωσορίζουμε στις σχολικές τάξεις έχοντας φροντίσει η υποδοχή σας να γίνει υπό τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις, γιατί για εμάς η ασφάλεια, η υγεία και η ποιότητα της εκπαίδευσης σας είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες. Δεν εφησυχάζουμε. Δεν κάνουμε εκπτώσεις. Αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις κόντρα στην παθογένεια του κεντρικού Κράτους. Στο Μαρούσι έχουμε πρότυπες σχολικές δομές «καύχημα» για τη δημόσια εκπαίδευση, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα ιδιωτικά σχολεία τόσο σε επίπεδο ποιότητας υποδομών όσο και εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Όπως πράττουμε κάθε χρόνο, με βάση τις ανάγκες κάθε σχολικής μονάδας και σε συνεργασία και με τις διευθύνσεις των σχολείων, έτσι και φέτος, προχωρήσαμε σε μία σειρά από παρεμβάσεις στις σχολικές εγκαταστάσεις ώστε μαθητές και εκπαιδευτικοί να μπορείτε να απολαμβάνετε ένα όμορφο, υγιεινό και ασφαλές σχολικό περιβάλλον, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο θετικά στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Για εμάς η επένδυση στη γνώση και στη νέα γενιά αποτελούν μονόδρομο. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε επενδύσει στη στενή συνεργασία με τους καθηγητές, και θα συνεχίσουμε να την ενθαρρύνουμε με γνώμονα πάντα το συμφέρον σας, την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων της πόλης μας, μία καλή και δημιουργική νέα σχολική χρονιά για όλους. Και είμαι βέβαιος ότι η εποικοδομητική συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό θα συνεχιστεί και αυτή την χρονιά, όμοια με το παρελθόν, γιατί η καλή διάθεση είναι αμοιβαία και ο στόχος κοινός: το όφελος σας.

Ως Δήμος θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να σας παρέχουμε τις ευκαιρίες ώστε να αξιοποιήσετε δημιουργικά τα ιδιαίτερα ταλέντα και τις δεξιότητες σας στον τόπο μας. Θέλουμε να σας προσφέρουμε τις ευκαιρίες να δημιουργήσετε εδώ, να πετύχετε και να αναδειχθείτε στην πατρίδα μας και όλοι μαζί να οικοδομήσουμε μία νέα Ελλάδα ευκαιριών, ανάπτυξης και προόδου».

Δημοτικοί σύμβουλοι μετέφεραν το μήνυμα του Δημάρχου για τη νέα σχολική χρονιά και στα υπόλοιπα σχολεία του Αμαρουσίου, όλων των βαθμίδων, μέσα από την παρουσία και εκπροσώπησή του στους αγιασμούς που τελέστηκαν.

Συγκεκριμένα, τις ευχές του Δημάρχου για καλή και δημιουργική σχολική χρονιά μετέφεραν σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, Βαγγέλης Κάββαλος, Κώστας Ρώτας, Κώστας Αντωνόπουλος, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α Νίκος Πέππας, ο Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Πέτρος Κόνιαρης, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ρένα Χαλιώτη, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Ελένη Βλάχου Σταματάκη, Ελένη Λέκκα, Αθανάσιος Βελής, Στέφανος Τσιπουράκης, Θανάσης Βλαχοπιώτης, ο Δημήτρης Σμυρνής.

Εγγραφές κολύμβηση Μαρούσι
Εγγραφές ποδόσφαιρο Μαρούσι
Advertisement Enter ad code here
Νοέ 17, 2021 - Τετ
Μαρούσι, Ελλάδα
13°C αραιές νεφώσεις
τετ11/17 πέμ11/18 παρ11/19 σαβ11/20 κυρ11/21
αραιές νεφώσεις
13/10°C
αίθριος καιρός
16/9°C
αυξημένες νεφώσεις
15/10°C
αραιές νεφώσεις
15/10°C
αίθριος καιρός
17/10°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Διαρρήκτες στο Μαρούσι πετούσαν γλάστρες στα κεφαλιά ειδικών φρουρών της ομάδας ΔΙΑΣ προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη. Μάλιστα πηδούσαν από μπαλκόνι σε μπαλκόνι για να διαφύγουν....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ξήλωσαν μετασχηματιστές, χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς και έκλεψαν 200 μέτρα χαλκού αξίας 10.000 ευρώ, στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Law and Order»....

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 03/11/2021 , συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. που εξελέγη στις αρχαιρεσίες της 31ης Οκτωβρίου 2021. Νέος Πρόεδρος του Συλλόγου,...

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Ο Περιβαλλοντικός, Φιλοζωικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου (Πε.Φι.Πο) έκανε για ακόμη μια φορά αισθητή τη δράση του στον Δήμο Αμαρουσίου. Ειδικότερα με πρωτοβουλία του,...