Κορονοϊός: To επιβεβαιωμένο κρούσμα στο Holmes Place στο Μαρούσι βάζει σε καραντίνα τον ΟΤΕ

Τα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα γίνονται ολοένα και περισσότερα καθημερινά και παράλληλα αυξάνονται τα μέτρα προστασίας που λαμβάνει τόσο η Κυβέρνηση όσο και οι επιχειρήσεις που έχουν κάποιον υπάλληλο ο οποίος έχει βρεθεί θετικός στον COVID-2019.

Η πρόβλεψη είναι το καλύτερο όπλο που διαθέτουμε αυτή τη στιγμή απέναντι στον κορονοϊό. Σε αυτή τη λογική μετά το νέο κρούσμα στο γνωστό γυμναστήριο του Αμαρουσίου ο ΟΤΕ Αμαρουσίου ενημέρωσε τους υπαλλήλους του, πως όσοι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν το γυμναστήριο Holmes Place θα πρέπει να μην προσέλθουν στην εργασία τους και να εργαστούν από το σπίτι τους για τις επόμενες 14 ημέρες.

Το email που έλαβαν οι υπάλληλοι του ΟΤΕ:

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σε συνέχεια της ενημέρωσης που λάβαμε για επιβεβαίωση κρούσματος κορωνοϊού COVID-2019 σε πελάτη των γυμναστηρίων Holmes Place στο Μαρούσι, όσοι εργαζόμενοι χρησιμοποίησαν τις εγκαταστάσεις του συγκεκριμένου γυμναστηρίου από τις 20/02/2020 και μετά, θα πρέπει να μην προσέλθουν στην εργασία τους και να εργαστούν από το σπίτι τους για τις επόμενες 14 ημέρες.
Ως εκ τούτου, παρακαλείστε να ενημερώσετε τον Διευθυντή σας και να καλέσετε τη γραμμή 13166 (210.6113166) προκειμένου να λάβετε περαιτέρω οδηγίες.
Υπενθυμίζεται πως σε περίπτωση που παρουσιάσετε συμπτώματα κρυολογήματος (όπως βήχα, πυρετό, καταρροή, πονόλαιμο), θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τη γραμμή 13166 (210.6113166) ή με τον ΕΟΔΥ (τηλ. 210-5212054).
Ομάδα Health & Safety

Νέο κρούσμα Κορονοϊόυ στο Μαρούσι. Μέλος γνωστού γυμναστηρίου της πόλης ο ασθενής

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Η απάντηση του Δημάρχου για τις σχολικές καθαρίστριες

Απάντησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου   σχετικά με τις σχολικές...

Στη Μύκονο η Μαρίνα Σταυράκη και οι φωτογραφίες με Κίμπερλι Γκιλφόιλ

Τις διακοπές της στη Μύκονο απολαμβάνει η Μαρίνα Σταυράκη και...

Το Μαρούσι χτίζει τη «μηχανή» της νέας σεζόν: Οι μεταγραφές, οι ανανεώσεις και το ευρωπαϊκό όραμα

Το κλειστό του Αγίου Θωμά ετοιμάζεται να ζήσει ξανά...

Μαρούσι:Κλειστό το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου από 1 έως 30 Αυγούστου για εργασίες συντήρησης

Tο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου ενημερώνει τα μέλη του ότι...

Μαρούσι:H γοργόνα του Αμαρουσίου(+video)

Αρκεί ένας περίπατος στην καρδιά της πόλης μας και...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img