Παρασκευή, 11 Ιουλίου, 2025
25.1 C
Marousi

Μαρούσι: Λαμπρός εορτασμός της Υπαπαντής του Κυρίου

Με ιδιαίτερη εκκλησιαστική λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε σήμερα, Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024, η Εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου Ιησού Χριστού στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στο Μαρούσι.

Της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας κ. Κύριλλος, πλαισιούμενος από τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού πατέρα Κωνσταντίνο Δόση και τον συνεφημέριο πατέρα Ιερώνυμο Καραλή και ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας.

Εορτασμός Υπαπαντής του Κυρίου

Αμέσως μετά το πέρας αυτής ακολούθησε η λιτανεία της Ιεράς Εικόνας της Υπαπαντής του Κυρίου πέριξ του Ναού, με την Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου να παιανίζει θρησκευτικούς ύμνους.

Ο Δήμαρχος κ. Αμπατζόγλου αντάλλαξε ευχές με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, τους Ιερείς, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και τους ενορίτες για υγεία, ειρήνη και πρόοδο για όλους.

Εορτασμός Υπαπαντής του Κυρίου

Στον εορτασμό προς τιμήν της μνήμης της Υπαπαντής του Κυρίου συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης, Γιάννης Νικολαράκος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαρία-Δήμητρα Ρώτα και Μαίρη Διακολιού.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Στις 10 περιοχές της Αττικής με τον τον πιο «βρώμικο» αέρα

Τη δυνατότητα να χαρτογραφήσουμε τις περιοχές με τον πιο...

«Ναυάγιο» για τον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Μίμης Φωτόπουλος” – Οριστικό «λουκέτο» για φέτος

Απογοητευτική είναι η εξέλιξη για τον δημοτικό θερινό κινηματογράφο...

Μαρούσι: Αυτοψία Χαρδαλιά-Προχωρούν έργα 32,6 εκατ. ευρώ για αντιπλημμυρική προστασία και αθλητικές υποδομές

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, βρέθηκε στο Δήμο Αμαρουσίου...

Μαρούσι: Απάτη με πώληση αυτοκινήτων – Συνελήφθη 66χρονος

Ένας 66χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη στο Μαρούσι για απάτες με...

Απεβίωσε ο Δημήτρης Βλάχος πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου

Ο εκλιπών που απεβίωσε πλήρης ημερών στα 92 έτη...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img