Μαρούσι: Περιφορά της Ιερής Εικόνος του Κοσμά του Αιτωλού

Στον εσπερινό και την περιφορά της Ιερής Εικόνας του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού εκπροσωπήθηκε η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, ανήμερα της εορτής στις 24 Αυγούστου 2024,  στο πλαίσιο των λαμπρών εορτασμών προς τιμή του Αγίου στον ομώνυμο Ενοριακό Ιερό Ναό, με τη συμμετοχή πλήθους πιστών.

Μαρούσι: Περιφορά της Ιερής Εικόνος του Κοσμά του Αιτωλού

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Επαμεινώνδας Γαρδέλης. Παρέστη επίσης και ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρος Μπόγδανος.

Μετά τον πανηγυρικό εσπερινό, χοροστατούντος του Αρχιμανδρίτου Νικάνορος Καραγιάννη, εκ μέρους της Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος, σύσσωμο το εκκλησίασμα συνόδευσε την περιφορά της Ιερής Εικόνας του Κοσμά του Αιτωλού πέριξ του Ναού με την Μπάντα του Δήμου Αμαρουσίου να παιανίζει θρησκευτικούς ύμνους.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:H γοργόνα του Αμαρουσίου(+video)

Αρκεί ένας περίπατος στην καρδιά της πόλης μας και...

Μαρούσι:Η κρήνη Καλλιρρόη επί της πλατείας Ηρώων το 1930

Η κρήνη Καλλιρόη επί της πλατείας Ηρώων τοποθετήθηκε το...

Η Κασταλία του Αμαρουσίου

Σύμφωνα με την μυθολογία η Κασταλία φέρεται να είναι ποτάμια Νύμφη....

Μαρούσι:Ο Κ.Μητσοτάκης επιθεώρησε τις εργασίες στο ΟΑΚΑ

Τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την αναβάθμιση...

Τριήμερος καύσωνας με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 43 βαθμούς Κελσίου

Σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα θα διατηρηθεί η θερμοκρασία τις...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img