Μαζί με τους μικρούς φίλους στο κέντρο της πόλης την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Δήμαρχος Αμαρουσίου

Όπως και την παραμονή των Χριστουγέννων έτσι και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το Εμπορικό Κέντρο του Αμαρουσίου επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου, συνοδευόμενος από στελέχη της Δημοτικής Αρχής.

Ο Δήμαρχος παρακολούθησε μαζί με τους Μαρουσιώτες το θεατρικό δρώμενο που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΑ) στην πλατεία Ευτέρπης (ΗΣΑΠ) ειδικά για παιδιά, αλλά και τις άλλες δραστηριότητες στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό.

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2023

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς πολίτες και καταστηματάρχες και να ανταλλάξει ευχές για το νέο έτος, ενώ μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του εξέφρασε την ικανοποίησή του για το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Δήμου τόσο από τη Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού όσο και από την ΚΕΔΑ, που έδωσε ζωντάνια στο Εμπορικό Κέντρο και προσέφερε ποιοτικά θεάματα και υπηρεσίες στους Μαρουσιώτες όλων των ηλικιών.

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2023

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αυξημένα μέτρα ασφαλείας – Σύσταση για αποφυγή προσέλευσης με ΙΧ στο ΟΑΚΑ

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αυξημένα μέτρα ασφαλείας τίθεται σε...

Μαρούσι: Μπήκε στο λεωφορείο κρατώντας δύο λάμες και σκορπώντας τον τρόμο

Ο συλληφθείς κρατούσε δύο λάμες μήκους 18,5 και 17,5...

Μπαράζ ληστειών από ανήλικους σε μίνι μάρκετ στα βόρεια προάστια και Μαρούσι

Στη σύλληψη ενός 16χρονου και ενός 20χρονου προχώρησαν οι...

Μαρούσι: Τουρνουά 3×3 Basketball με δωρεάν συμμετοχή

MAROUSSI BASKETBALL 3Χ3 – SPRING DAY 2026: Η Περιφέρεια...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img