Με 129 άτομα μόνιμο προσωπικό ενισχύονται οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου

Τις προσεχείς ημέρες επίκειται η δημοσίευση σε ΦΕΚ των αποφάσεων της Διοίκησης για την πρόσληψη 129 ακόμη νέων εργαζομένων, μόνιμο προσωπικό στις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου, μετά το σχετικό έλεγχο από τον ΑΣΕΠ.

Πρόκειται για τη πρόσληψη 113 ατόμων από την προκήρυξη 3Κ του 2018 και 16 ατόμων από την προκήρυξη του ΑΣΕΠ του 2008, που θα καλύψουν υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα, αλλά και διοικητικές υπηρεσίες.

Ειδικότερα, αναμένεται η πρόσληψη 12 ΔΕ οδηγών, 7 ΔΕ χειριστών μηχανημάτων έργων, 1 ΔΕ επόπτη καθαριότητας και 93 εργατών καθαριότητας από την προκήρυξη 3Κ. Επίσης, αναμένεται η ενίσχυση των υπηρεσιών του Δήμου με διοικητικούς υπαλλήλους ΠΕ, αρχιτέκτονες, τοπογράφους μηχανικούς, μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής και ΠΕ Περιβάλλοντος.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και νέος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ενόψει της θετικής αυτής εξέλιξης για την αναβάθμιση των  υπηρεσιών του Δήμου και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών δήλωσε:
«Μέχρι και την τελευταία ημέρα της Δημαρχιακής μας θητείας συνεχίζουμε σταθερά την προσπάθειά μας για τη ενίσχυση των υπηρεσιών, δημιουργώντας ένα σύγχρονο Δήμο με στελεχιακό δυναμικό που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας εποχής.       

 Συνεπείς με τη δέσμευσή μας, παραδίδουμε οικονομικά και στελεχιακά θωρακισμένο το Δήμο Αμαρουσίου, μια πόλη πρότυπο, με ανθρώπινο πρόσωπο.»

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Από τις 30 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2026 στο Αίθριο Θέατρο

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2026 🔹 Τρίτη 30...

Κλείνει ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Αγίων Αναργύρων;

Την Τρίτη 30 Ιουνίου ολοκληρώνεται η προθεσμία εγγραφών και...

Mαρούσι-καζίνο:H επίσημη παρουσίαση του πρότζεκτ(+φωτος)

Κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο εργοτάξιο...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img