fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Με 52 νέα άτομα ενισχύεται η Καθαριότητα στα Σχολεία του Αμαρουσίου

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, υποδέχτηκε την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020, στο Δημαρχείο, τα νέα άτομα που ενισχύουν τον τομέα καθαριότητας στα Σχολεία του Αμαρουσίου. Συγκεκριμένα προσλαμβάνονται  30 άτομα για την εξυπηρέτηση αναγκών της A’ βάθμιας εκπαίδευσης και 22 για την B’ βάθμια με σύμβαση ορισμένου χρόνου, ενώ αναμένονται 25 μέσω των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου καλωσόρισε το νέο προσωπικό και ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του που ταυτίζεται με την ασφάλεια και την υγεία του συνόλου της Σχολικής κοινότητας στη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας. Συνεχάρη τις υπηρεσίες του Δήμου για την ταχύτητα με την οποία ενήργησαν βάσει των κείμενων διατάξεων για την ολοκλήρωση των προσλήψεων έτσι ώστε η νέα Σχολική περίοδος να μην έχει κανένα υγειονομικό κενό.

Θ. Αμπατζόγλου: «Στους διακινητές ψευδών ειδήσεων απαντούμε με πραγματικά γεγονότα – Προασπίζουμε την υγεία της Σχολικής κοινότητας με όλα τα διαθέσιμα μέσα»

Στη συνέχεια ο κ. Θ. Αμπατζόγλου προέβη στην ακόλουθη δήλωση και με αφορμή τη διασπορά ψευδών ειδήσεων για την μη πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας στα Σχολεία:

«Στους διακινητές ψευδών ειδήσεων απαντούμε με πραγματικά γεγονότα. Σήμερα αποδεικνύεται πως η Δημοτική Αρχή έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα – εγκαίρως – για την υγειονομική θωράκιση των Σχολείων μας όπως και για το σύνολο της κοινωνίας, όχι μόνο τώρα αλλά από την αρχή της εμφάνισης της πανδημίας. Αυτή τη στιγμή, τα Σχολεία καθαρίζονται σχολαστικά από τα συνεργεία Καθαριότητας του Δήμου υπό την εποπτεία του Αντιδημάρχου Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη και θα συνεπικουρούν πάντα, καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς το καθημερινό έργο του ειδικώς προσληφθέντος προσωπικού. Ο Δήμος μας τέλος, όπως και όλοι οι Δήμοι της χώρας αναμένει την προμήθεια μασκών και αντισηπτικών από την ΚΕΔΕ, αλλά και σε αυτή την περίπτωση θα είμαστε παρόντες για να καλύψουμε τα όποια κενά. Όσοι επιχειρούν να καλλιεργήσουν κλίμα φόβου πολλαπλασιάζοντας ψευδείς ειδήσεις, στην ιδιαίτερα επικίνδυνη χρονική συγκυρία της πανδημίας, ας το ξανασκεφτούν. Κρίνονται και θα κριθούν. Η εποχή του πολιτεύεσθαι με όχημα το εμπόριο τρόμου έχει παρέλθει».

Κατά την τελετή υποδοχής του προσωπικού καθαριότητας και υπογραφής των σχετικών συμβάσεων από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, παρόντες ήταν η Προϊσταμένη Ανθρώπινου Δυναμικού Αθηνά Ζιώγα και τα στελέχη της σχετικής Δνσης, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Α’ και Β βάθμιας εκπαίδευσης Ελένη Βλάχου Σταματάκη και Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Αμαρουσίου Παναγιώτης Σαγρής και ο αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Κων/νος Αντωνόπουλος.

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σήμερα τελέσθηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Πολιούχου και Προστάτη του Πολυδρόσου Αγίου Αθανασίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κρήνης και Πατριαρχικού Εξάρχου της νήσου...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Όταν ο Μπαράκ Ομπάμα κέρδιζε τον Τζον Μακ Κέιν στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 4 Νοεμβρίου 2008 λαμβάνοντας το 52,92% των ψήφων με 365 εκλέκτορες, οι επικοινωνιολόγοι της εποχής...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Εξωτερικών Συνεργείων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, είδε από κοντά τις εργασίες καθαριότητας και συντήρησης σε...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τη μείωση στις τιμές ζώνης του συστήματος αντικειμενικού προσδιορισμού αξιών ακινήτων του Δήμου Αμαρουσίου αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου στη συνεδρίαση της 17ης...