Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου

Το Σάββατο το βράδυ 14 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, υπουργοί, βουλευτές, υποψήφιοι βουλευτές Βορείου Τομέα, εκπρόσωποι από τη δημοτική αρχή της πόλης, ο Περιφερειάρχης Αττικής, μέλη του εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ καθώς και επώνυμοι και ανώνυμοι φίλοι της ΟΝΝΕΔ και της Νέας Δημοκρατίας.

Το δελτίο τύπου της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου:

Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή η παρουσία τόσο μεγάλου αριθμού ατόμων, η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη συμμετοχή και τη στήριξη που επιδεικνύετε στην οργάνωσή μας!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλα τα μέλη της κυβέρνησης που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους υπουργούς, τους βουλευτές μας, τους υποψηφίους βουλευτές βορείου τομέα, τη δημοτική αρχή της πόλης, τον περιφερειάρχη Αττικής, τα μέλη του εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ καθώς και όλους τους επώνυμους και ανώνυμους φίλους της ΟΝΝΕΔ και της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου Παναγιώτης Μακροποδάρας αναλαμβάνοντας τη συνολική επίβλεψη της άρτιας αυτής διοργάνωσης έδωσε τον εκλογικό παλμό της νίκης και παρουσίασε αναλυτικά τις δράσεις της οργάνωσης!

Η αντιπρόεδρος της οργάνωσης Χρυσοβαλάντω Δρουβαλάκη και ο γραμματέας Αντώνιος Κλάδης ανέλαβαν τον συντονισμό της βραδιάς.

Τα μέλη μας Κωνσταντινος Κοκκινακης, Ευθύμιος Φούντας, Τσαγκαροπουλου Βαρβάρα, Τσιπουράκη Μαριάννα, Σταματόπουλος Δημήτρης, Ντζούρα Μαρία, Νάνος Γεράσιμος και Ρηγόπουλος Διονύσης διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο για την ομαλή διεξαγωγή της βραδιάς.

Η ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου δηλώνει παρούσα με κοινωνικές και φιλανθρωπικές ευαισθησίες στην πόλη μας. Οι δράσεις που διενεργήθηκαν το τρέχον διάστημα είναι οι εξής:

  1. Παράδοση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στη Μητρόπολη Αμαρουσίου τα οποία διατέθηκαν σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, καθώς και σε άπορους συμπολίτες μας.
  2. Προσφορά ξηράς τροφής στο σωματείο ΠΕΦΙΠΟ για τους τετράποδους φίλους μας.
  3. Συγκέντρωση δώρων και χριστουγεννιάτικων παιχνιδιών για τα παιδιά του Αμαρουσίου που χρειάζονται την αρωγή μας.
  4. Παρουσίαση προτάσεων και ιδεών στο δήμαρχο της πόλης μας προς βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των νέων συμπολιτών μας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου έδειξε από την πρώτη στιγμή τον ενεργό ρόλο που προτίθεται να διαδραματίσει στα τεκταινόμενα της πόλης. Αυτό οφείλεται στο αρμονικό κλίμα σύμπνοιας που κυριαρχεί στους κόλπους της οργάνωσής μας.

 

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών διοργανώνει η Βορέειος Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμαρουσίου, με στόχο την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας στα παιδιά και της...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Μεγάλος αριθμός ατόμων φορώντας μαύρα ρούχα και κουκούλες συγκρούστηκε χθες Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:40 στον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου με ομάδα ανηλίκων για άγνωστο λόγο....

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Τον χαρακτηρισμό σε πολιτιστικό χώρο πολλαπλών λειτουργιών ολόκληρου του χώρου της Κεραμικής εντός του Ο.Τ. 93-94 του Δήμου Αμαρουσίου, με την άμεση τροποποίηση του...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στο Μαρούσι από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε 41χρονος άνδρας για κλοπές κατ’ εξακολούθηση, ο οποίος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν...