fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου

Το Σάββατο το βράδυ 14 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, υπουργοί, βουλευτές, υποψήφιοι βουλευτές Βορείου Τομέα, εκπρόσωποι από τη δημοτική αρχή της πόλης, ο Περιφερειάρχης Αττικής, μέλη του εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ καθώς και επώνυμοι και ανώνυμοι φίλοι της ΟΝΝΕΔ και της Νέας Δημοκρατίας.

Το δελτίο τύπου της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου:

Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή η παρουσία τόσο μεγάλου αριθμού ατόμων, η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη συμμετοχή και τη στήριξη που επιδεικνύετε στην οργάνωσή μας!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλα τα μέλη της κυβέρνησης που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους υπουργούς, τους βουλευτές μας, τους υποψηφίους βουλευτές βορείου τομέα, τη δημοτική αρχή της πόλης, τον περιφερειάρχη Αττικής, τα μέλη του εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ καθώς και όλους τους επώνυμους και ανώνυμους φίλους της ΟΝΝΕΔ και της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου Παναγιώτης Μακροποδάρας αναλαμβάνοντας τη συνολική επίβλεψη της άρτιας αυτής διοργάνωσης έδωσε τον εκλογικό παλμό της νίκης και παρουσίασε αναλυτικά τις δράσεις της οργάνωσης!

Η αντιπρόεδρος της οργάνωσης Χρυσοβαλάντω Δρουβαλάκη και ο γραμματέας Αντώνιος Κλάδης ανέλαβαν τον συντονισμό της βραδιάς.

Τα μέλη μας Κωνσταντινος Κοκκινακης, Ευθύμιος Φούντας, Τσαγκαροπουλου Βαρβάρα, Τσιπουράκη Μαριάννα, Σταματόπουλος Δημήτρης, Ντζούρα Μαρία, Νάνος Γεράσιμος και Ρηγόπουλος Διονύσης διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο για την ομαλή διεξαγωγή της βραδιάς.

Η ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου δηλώνει παρούσα με κοινωνικές και φιλανθρωπικές ευαισθησίες στην πόλη μας. Οι δράσεις που διενεργήθηκαν το τρέχον διάστημα είναι οι εξής:

  1. Παράδοση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στη Μητρόπολη Αμαρουσίου τα οποία διατέθηκαν σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, καθώς και σε άπορους συμπολίτες μας.
  2. Προσφορά ξηράς τροφής στο σωματείο ΠΕΦΙΠΟ για τους τετράποδους φίλους μας.
  3. Συγκέντρωση δώρων και χριστουγεννιάτικων παιχνιδιών για τα παιδιά του Αμαρουσίου που χρειάζονται την αρωγή μας.
  4. Παρουσίαση προτάσεων και ιδεών στο δήμαρχο της πόλης μας προς βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των νέων συμπολιτών μας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου έδειξε από την πρώτη στιγμή τον ενεργό ρόλο που προτίθεται να διαδραματίσει στα τεκταινόμενα της πόλης. Αυτό οφείλεται στο αρμονικό κλίμα σύμπνοιας που κυριαρχεί στους κόλπους της οργάνωσής μας.

 

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σήμερα τελέσθηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Πολιούχου και Προστάτη του Πολυδρόσου Αγίου Αθανασίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κρήνης και Πατριαρχικού Εξάρχου της νήσου...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Μαρούσι. Σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη προκλήθηκε από βόμβα που εξερράγη στον σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού, στην οδό...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Όταν ο Μπαράκ Ομπάμα κέρδιζε τον Τζον Μακ Κέιν στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 4 Νοεμβρίου 2008 λαμβάνοντας το 52,92% των ψήφων με 365 εκλέκτορες, οι επικοινωνιολόγοι της εποχής...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τη μείωση στις τιμές ζώνης του συστήματος αντικειμενικού προσδιορισμού αξιών ακινήτων του Δήμου Αμαρουσίου αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου στη συνεδρίαση της 17ης...